Гороскоп для Тельця в січні 2022 / depositphotos.com

Зірки натякають, що представникам земного знака краще тримати кишені ширше - Всесвіт готовий щедро віддячити Тельців. Вже в цьому місяці ви отримаєте не тільки поліпшення матеріального становища, а й значні зміни в особистому житті. Що потрібно робити, щоб не злякати удачу - далі в матеріалі.

Гороскоп кар'єри на січень 2022

Не робіть поспішних рішень / фото ua.depositphotos.com

Поки інші люди оговтуються після новорічних свят, Тельці вже готові злетіти вгору по кар'єрних сходах. У першій половині місяця великі шанси отримати підвищення, а ось звільнятися зірки не рекомендують - нічого краще не знайдете.

Весь січень на вас буде впливати Нептун і ретроградна Венера, а це означає, що ризики зробити неправильний вибір дуже великі. Тельці можуть видати бажане за дійсне і серйозно розчаруватися. Головна порада астрологів - не біжіть за імпульсом, а працюйте з тим, що є.

Відео дня

В кінці місяця шанси на успіх знову підвищаться, ви можете знайти додатковий заробіток або отримати привабливу пропозицію. Це найкращий час, щоб проявити всі свої таланти і завоювати прихильність начальства.

Гороскоп кохання на січень 2022

Більше часу проводите з партнером / фото ua.depositphotos.com

Одиноким Тельцям варто задуматися про те, чому у них немає партнера. Зірки рекомендують опрацювати всі свої помилки і страхи, позбутися від минулих образ і комплексів. Займіться своїм душевним станом, а вже після шукайте людину. Пам'ятайте: не закривши попередні двері, не відкриєте наступні.

Читайте такожНазвано три знаки Зодіаку серед чоловіків, які часто "ходять наліво"Представникам знака, у яких вже є друга половинка, необхідно відмовитися від будь-яких поїздок. Якщо не прислухаєтеся до поради, то будьте готові до того, що подорож складеться не так, як ви планували, до того ж, можете посваритися з партнером. Краще залишитися вдома і зайнятися сімейними справами удвох.

Сімейні Тельці теж повинні працювати над відносинами і пам'ятати про те, що ваша людина - жива, у неї є почуття і емоції. Не рубайте з плеча, не дозволяйте хвилинному пориву зруйнувати ваш зв'язок - присвятіть перший місяць року зміцненню взаємин.

Гороскоп здоров'я на січень 2022

Направляйте енергію в мирне русло / фото : ua.depositphotos.com

Вплив Марса відіб'ється на вас неоднозначно. З одного боку, Тельці будуть досить активними, з іншого - можуть впасти в нерозсудливість. Якщо ви відчуваєте надлишок енергії, то запишіться в тренажерний зал або на фітнес, а не біжіть стрибати з парашутом.

Імунітет в цьому місяці не підведе, на відміну від печінки і шлунка. Намагайтеся уникати жирних і гострих страв, проведіть розвантажувальні дні. Вживайте більше свіжих фруктів і овочів, пийте воду. Третя декада місяця ідеально підходить для відвідування масажиста, косметолога або дієтолога.

Вас також можуть зацікавити новини: