Гороскоп для Діви на січень / фото pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп для Діви на січень 2024 року. За його словами, другий місяць року - це час підбивати підсумки, закривати старі борги і "хвости", готуватися до нової сторінки життя.

І гороскоп для Дів на січень 2024 року обіцяє, що цей період стане насиченим подіями і зажадає від представників знака активності, цілеспрямованості і відкритості новим можливостям. 

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Відео дня

Що чекає на Діву в січні 2024 року

Для Дів січень ознаменується змінами і привабливими перспективами. На вас чекають нові завдання і робочі проекти, які зажадають багато уваги. Не витрачайте час на "розгойдування", не відкладайте справи на потім і працюйте старанно, це обов'язково окупиться в найближчому майбутньому.

Січень також сприятливий для саморозвитку. Приділіть час "прокачуванню" ваших навичок і умінь, розвивайте таланти, освоюйте щось нове, це простимулює ваш особистісний ріст і допоможе в подальших звершеннях, досягненні намічених висот.

У цей місяць року потрібно приділити увагу особистій сфері, причому робити це не з обов'язку, для "галочки", а щиро і від душі. Проводьте більше часу з близькими, говорите відверто, діліться своїми радощами і печалями, надавайте підтримку.

Любовний гороскоп

Одиноким Дівам зірки не радять відмовлятися від поїздок, чи то ділове відрядження, чи то екскурсія, чи то візит до рідних, які живуть у сусідньому місті. Саме в дорозі ви можете познайомитися з людиною, яка зіграє значиму роль у вашому подальшому житті. Не виключено, що саме з нню ви і зв'яжете свою долю. А тим, у кого вже є хтось на прикметі, зірки радять зробити нарешті рішучий крок, взявши ініціативу в свої руки. Досить чекати милостей від природи, дійте!

Сімейні Діви, так само, як і вільні представники знака, увагою протилежної статі обділені не будуть. Але, приймаючи знаки симпатії і фліртуючи, знайте міру - напередодні новорічних свят з'ясування відносин з другою половинкою, яка приревнувала вас, будуть зовсім недоречними. "Мексиканські пристрасті" можуть зіпсувати вам всі новорічні канікули. Краще заплануйте на цей час спільну поїздку, щоб відпочити від побуту і рутини - це привнесе у ваші відносини свіжі нотки і допоможе пробудити колишню пристрасть.

Гроші та кар'єра 

Гороскоп на січень обіцяє особливу удачу в діловій сфері Дівам, зайнятим творчою діяльністю. Ви буквально будете фонтанувати креативними ідеями, проявіть сміливий, новаторський підхід до звичного, а, може, і зламаєте якісь усталені стереотипи.

Для представників знака інших професій січень теж стане вельми вдалим і плідним. Ви зможете не тільки з максимальною вигодою використовувати наявні зв'язки і напрацювання, а й обзавестися новими контактами, укласти довгострокові угоди і навіть почати планування сміливих, перспективних проектів, реалізацію яких, втім, варто відкласти до майбутнього року. Однак зірки попереджають, що чекати від них швидкої віддачі не доводиться, налаштовуйтеся на повільне, але впевнене просування.

А Дівам, які давно замислювалися про зміну роботи або сфери діяльності, варто уважніше поставитися до пропозицій, що надходять в січні. Пам'ятайте, що хорошу посаду "за красиві очі" ви навряд чи отримаєте, тому, вирушаючи на співбесіду або переговори з потенційними партнерами, грунтовно підготуйтеся. Якщо будете сподіватися виключно на особисту чарівність, успіху не чекайте.

У фінансовій сфері намітиться деяка нестабільність. Доходи Дів в січні будуть вельми пристойними, але зростуть і витрати, можливі непередбачені великі витрати. Але постарайтеся не брати кредити і не позичати у близьких, якщо грошей буде не вистачати, краще задумайтеся про підробіток.

Здоров'я

Занурившись в справи і турботи, Діви нерідко забувають про відпочинок, перекушують на бігу, і в січні така безпечність може обернутися проти вас. Не забувайте робити перепочинок, розслабляйтеся, займайтеся спортом і намагайтеся харчуватися правильно.

А представникам знака, що страждають серцево-судинними захворюваннями, зірки рекомендують бути особливо обережними. Не перевтомлюйтеся, а у свята будьте обережні з алкоголем і жирною їжею.

Сприятливі дні: 5, 10, 16, 21, 27, 30.

Несприятливі дні: 6, 13, 20.

Вас також можуть зацікавити новини: