Гороскоп для Діви в жовтні / ua.depositphotos.com

Якщо в цьому місяці ви вирішили, що "порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих", значить, ви рухаєтеся в правильному напрямку. Звертайте увагу на дрібниці, намагайтеся дотепно розбиратися в усьому - це допоможе в роботі. Але сподіватися можна тільки на себе - це головна порада зірок.

Раніше ми розповідали, що обіцяє гороскоп для Рака в жовтні 2021.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Будьте уважні до нюансів / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 7 жовтня для Дів відкриються можливості розвитку в професійній сфері. Особливо, якщо ваша діяльність пов'язана з фінансами. Велика кількість енергії і високий інтелект допоможуть вам розібратися в тонкощах роботи і таким чином підвищити професійний рівень.

Відео дня

Період з 8 числаі до кінця третього робочого тижня Всесвіт пошле Дівам безліч можливостей для отримання додаткового заробітку. З 3 по 12 жовтня краще уникати великих фінансових витрат. Наполеглива праця допоможе вам досягти кращого добробуту і підвищити свій авторитет в очах начальства, особливо з 22 жовтня.

Фінансова ситуація місяця буде стабільною - доходи будуть надходити регулярно, але і витрат не уникнути.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Дівам доведеться зробити вибір / ua.depositphotos.com

Самотні Діви у перших числах місяця цілком можуть зустріти нову людину, з якою зав'яжуться романтичні відносини. Зв'язок не обіцяє бути серйозним і тривалим, якщо хочете залишити людину, доведеться працювати над цим. Подумайте про пріоритети - чи дійсно вам це потрібно.

Читайте такожРетроградний Уран у 2021 році: особливості періоду, астропрогноз для знаків ЗодіакуДля тих представників знака, які вже перебувають у відносинах, період з 1 по 20 число стане переломним. Вам доведеться вирішити, чи готові ви відмовитися від власних звичок і принципів заради щасливого особистого життя. 

Сімейні Діви, навпаки, зможуть насолодитися домашнім теплом і затишком. Особливо яскравим це відчуття виявиться з 16 по 22 число. Ви відчуєте, як просто і легко знайти взаєморозуміння з близькими, якщо вести себе м'якше.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Слідкуйте за своїм здоров'ям ретельно / фото ua.depositphotos.com

У перший тиждень місяця імунна система буде міцною. Діви зможуть похвалитися небувалою енергією і силою, при бажанні можна почати займатися спортом, в тому числі, активними його видами.

З 8 по 18 жовтня - найкращий час, щоб звернутися до лікаря, якщо вас щось турбує. Найбільш сприятливі дні для цього - 12 і 13 жовтня. Імовірність того, що вам поставлять неправильний діагноз або призначать неякісні ліки, вкрай мала.

Астрологи стверджують, що в кінці місяця ендокринна система може опинитися під ударом. Якщо раптом у вас погіршиться апетит, стан шкіри або волосся, відвідайте дерматолога або трихолога. 

Вас також може зацікавити: