Яким буде Жовтень для Раків / depositphotos.com

Зірки рекомендують Ракам цього місяця не піддаватися апатії і не опускати руки. Будь-які перепони - це дрібниці на шляху до великих звершень. Не зупиняйтеся - удача любить рішучих.

Раніше ми розповідали, який гороскоп для Близнюків в жовтні склали астрологи.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Сміливо втілюйте задумане в життя / ua.depositphotos.com

В першій декаді місяця Меркурій по-різному впливатиме на Раків. Тих, хто не проявляє ініціативу, накриє хвилею проблем. А ті, хто активний, отримають схвалення і підтримку планети. З 1 по 10 жовтня у вас з'явиться багато хороших ідей, які, навіть якщо не стануть причиною підвищення, то точно допоможуть особисто вам.

Відео дня

Саме жовтень стане вдалим для тих Раків, які планують відкрити власний бізнес. Місяць, що протегує вам 4 і 5 жовтня, натякає, що потрібно використовувати ці дні для того, щоб побудувати подальші плани і продумати стратегію.

З 11 по 19 жовтня доведеться багато працювати, щоб досягти бажаного. Пам'ятайте про те, що до 19 листопада Меркурій буде ретроградним, так що, великий ризик помилок в документах - перевіряйте їх ретельно.

В цілому, жовтень буде спокійним місяцем у фінансовому плані. Витрати будуть такими ж, як і доходи.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Намагайтеся більше часу проводити вдома / ua.depositphotos.com

Багато Раків в цьому місяці захочуть більше часу приділяти дому та сім'ї, а також займатися питаннями побуту - ремонтом, наприклад. Якщо ви перебуваєте в стані розлучення, будьте впевнені - вам нарешті вдасться вирішити всі проблеми і подолати тяжби.

Читайте такожГороскоп на 1 жовтня: що чекає завтра на всі знаки ЗодіакуЗ 1 по 9 жовтня велика ймовірність службового роману. Будьте обережні - з 10 по 22 жовтня можливі напади ностальгії за минулим. Не піддавайтеся на провокації - сумнівні спогади можуть стати причиною краху в сьогоденні і майбутньому.

Ті, у кого вже є кохана людина, перестануть сваритися - взаєморозуміння вийде на новий рівень, ви переконаєтеся, що дивитеся в одному напрямку. Вийде знайти компроміс і будувати відносини далі.

За порадою астрологів, сімейні Раки повинні більше часу приділяти родичам. Особливо це актуально після 23 числа - можете відправитися на малу батьківщину, якщо живете далеко.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Астрологи радять більше гуляти / Фото ua.depositphotos.com

Стан здоров'я не можна назвати ідеальним - можливі припливи втоми і апатії. Через холоди може покращитися апетит, що спровокує збільшення у вазі. Зірки рекомендують займатися спортом і частіше бувати на свіжому повітрі, навіть якщо це звичайна прогулянка пішки.

З 1 по 8 жовтня - ідеальний час, щоб зайнятися своїм волоссям. Сходіть до стиліста, пропийте курс вітамінів або відвідайте лікаря, якщо є проблеми зі шкірою голови. Найбільш оптимальні дні для цього - до 5 жовтня.

У період з 10 по 22 жовтня ваш знак буде аспектувати Марс, що спровокує бурхливі реакції на все, що відбувається. Намагайтеся тримати себе в руках і не піддаватися емоціям. Спробуйте медитувати або слухати розслаблюючу музику. В кінці місяця душевний стан налагодиться через дружній вплив Скорпіона.

Вас також може зацікавити: