Гороскоп для Козерога в грудні 2021 / depositphotos.com

Перші дві декади місяця будуть вельми напруженими для Козерогів. Вам доведеться зібрати волю в кулак і мужньо протистояти атакам з усіх боків. Сьогодні ви доводите, що сильні духом, а завтра змагаєтеся в інтелектуальній битві.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Намагайтеся бути багатозадачним в цьому місяці / depositphotos.com

Два тижні з початку місяця виявляться неймовірно важкими для Козерогів. Уран буде впливати сильно, тому вам доведеться підбивати підсумки, навчати співробітників, виконувати роботу понаднормово, щоб закінчити рік вдало. Не бійтеся - ви в змозі подужати те, що іншим і не снилося.

Читайте такожСтрілець: гороскоп на грудень 2021, астрологічний прогноз в коханні і кар'єріПочинаючи з 13 числа, будьте обережні - колеги або партнери можуть втягнути вас в конфліктні ситуації. Намагайтеся розвивати дипломатію і вчитися терпінню, щоб не знищити нажите роками.

Відео дня

В кінці місяця Козероги зрозуміють, що важкий шлях пройдено - ви вже на вершині. Енергія буде бити ключем, тому використовуйте останні дні грудня, щоб обзавестися новими знайомствами і реалізувати свої ідеї. Зараз вам залишається тільки насолоджуватися тим, що відбувається.

Загальну фінансову ситуацію місяця не можна назвати стабільною - доходи виявляться регулярними, але і витрат буде чимало.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Любовний гороскоп для Козерогів в грудні / depositphotos.com

Самотні Козероги несподівано захочуть проявляти свої емоції на початку місяця. Вони будуть готові до знайомств і спілкування з протилежною статтю. Особливо вдалим буде період з 13 грудня - вам надійде відразу кілька цікавих пропозицій. Вибираючи найбільш підходящий варіант, мислите розсудливо і постарайтеся тримати себе в руках.

Сонце впливає і на тих представників знака, які знаходяться в неофіційних відносинах, і на тих, хто встиг укласти шлюб. З 21 грудня і до кінця місяця ви будете відчувати себе максимально комфортно, в родині запанує гармонія, а про конфлікти з другою половинкою не доведеться і думати.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Бережіть свою нервову систему / ua.depositphotos.com

В силу вашої надмірної емоційності з 1 по 11 грудня, можливі перепади тиску або проблеми з серцем. Астрологи рекомендують пити трав'яні чаї, висипатися і частіше бувати на свіжому повітрі. Бережіть своє ментальне здоров'я і не приймайте події близько до серця.

Якщо у вас з 13 по 20 грудня проявляться будь-які симптоми захворювань, ні в якому разі не займайтеся самолікуванням. Найкраще відвідати лікаря і виконувати його рекомендації. Слідувати порадам близьких людей, якщо у них немає медичної освіти, теж не потрібно.

Остання декада місяця - вдалий і сприятливий час. Ваше самопочуття помітно покращиться, настрій підніметься, а стан здоров'я неодмінно виявиться на висоті. Можете в цей період позбутися від шкідливих звичок, почати займатися спортом і зустріти Новий рік в чудовому настрої.

Читайте також: