Гороскоп на 11 березня / 1zoom

Складено гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 11 березня. Раки ризикують забути про щось важливе, а Козероги відмінно проведуть день в компанії сім'ї або другої половинки. Детальний прогноз читайте в матеріалі.

Овен

Овнам не можна дозволяти оточуючим порушувати їхні особисті кордони. У цей день Овни повинні продемонструвати свою перевагу. 

Телець

Всі важливі і важкі справи краще виконати до обіду, поки Тельці бадьорі і готові згортати гори. Увечері на них чекає душевна розмова і зустріч з близькою людиною.

Відео дня

Близнюк

Весна - час, коли Близнюкам хочеться все і відразу. Зараз у них повно енергії, щоб рухатися вперед і досягати нових вершин. Всі ідеї, які спадуть на думку 11 березня, потрібно записати і гарненько обміркувати. 

Рак

Раки можуть в цей день забути щось важливе, через що потім будуть дуже переживати. Якщо попереду багато справ, краще скласти собі детальний план. 

Лев

Леви будуть в суботу займатися творчістю. Також непогано було б присвятити себе спорту - навіть мінімальна зарядка зранку гарненько підбадьорить.

Діва

Зірки підготували Дівам особливий сюрприз - 11 березня вони можуть зустріти людину, яку взагалі не очікували побачити. Це може бути колишній коханий або колишній друг. 

Терези

Не потрібно завантажувати себе справами з ніг до голови. Краще дозувати роботу і відпочинок, щоб не було апатії. 

Скорпіон 

Зірки пророкують непросту суботу, яка буде наповнена нервовим станом, переживанням, надмірними емоціями. 

Стрілець

Стрільцям важливо в цей день нікуди не запізнитися. Астрологи радять виїжджати раніше, якщо у них запланована якась зустріч, інакше в дорозі можуть трапитися курйози, які затримають. 

Козеріг

Відмінний день, щоб провести його з другою половинкою, з батьками або з дітьми. Близькі потребують вашої уваги, тому варто хоча б раз на тиждень влаштовувати "родинний день". 

Водолій

Водоліїв в цей день будуть намагатися обдурити, тому зірки радять вкрай уважно ставитися до будь-яких обіцянок, сказаним 11 березня. 

Риби

Риби зможуть почати своє життя з чистого аркуша. Головне - залишити позаду всі образи і постаратися бачити в оточуючих тільки хороше.

Нагадаємо, астролог назвала місяць, коли в Росії все піде крахом.

Вас також можуть зацікавити новини: