Гороскоп на 18 січня / 1zoom 

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 18 січня. Близнюки в цей день зможуть зайнятися чимось новим для себе, а Дівам нікуди не потрібно буде поспішати. 

Овен

Не варто в цей день показувати свою впертість. Краще прислухатися до думки близьких людей, які хочуть як краще. 

Телець

18 січня - вдалий день для творчих ідей і нових починань. Головне - не варто проводити ніяких серйозних фінансових операцій. 

Відео дня

Близнюки

Близнюкам зірки пророкують початок якихось занять, курсів, тренінгів. Наприклад, представники даного знака Зодіаку можуть піти в тренажерний зал або записатися на якесь навчання.

Рак

Ракам варто відкласти всі важливі справи, які спочатку були заплановані на цю дату. Їх краще перенести мінімум на день, поки не закінчиться дія ретроградного Меркурія. 

Лев

У цей день їм буде складно знаходити спільну мову з оточуючими. Наприклад, можуть бути якісь конфлікти з близькими людьми. Зірки радять Левам не приймати поспішних рішень і не зриватися на оточенні.

Діва

День буде спокійним і неквапливим. Зірки радять заздалегідь скласти план справ, щоб не витратити час даремно. Вечір можна присвятити перегляду фільму, прогулянці і іншим розслаблюючим справах. 

Терези

Зірки пророкують представникам цього знака Зодіаку успіх у всіх починаннях. Головне - не боятися братися за те, чим раніше не займалися. Адже саме рішучість допоможе отримати і досвід, і розуміння того, куди рухатися далі.

Скорпіон

У цей день доведеться справлятися зі складними завданнями від керівництва. Спочатку вони здадуться нездійсненними, але після прояву наполегливості напружена ситуація спаде. 

Стрілець

Перша половина дня принесе не дуже значущі, але все ж неприємні новини. Однак сприятлива інформація буде після обіду. Вона торкнеться тих, хто шукає віддалену роботу, планує відрядження або хоче взяти відпустку.

Козеріг

День буде неспокійним. Різні побутові труднощі будуть нервувати і "вибивати землю з-під ніг". Зірки радять намагатися тримати себе в руках. 

Водолій

День добре підійде для спілкування, дружніх зустрічей, поїздок до рідних. Найкраще провести час в компанії - це дозволить зарядитися енергією і позитивом. 

Риби

18 січня краще запастися терпінням. Навколо можуть відбуватися провокації, які будуть виводити з себе і змушувати нервувати.

Нагадаємо, кінець ретроградного Меркурія 18 січня подарує цим знакам Зодіаку любовні пригоди.

Вас також можуть зацікавити новини: