Кінець ретроградного Меркурія 18 січня подарує цим знакам Зодіаку любовні пригоди / фото depositphotos.com

Астрологи розповіли про те, які наслідки ретроградного Меркурія будуть відчувати різні знаки зодіаку найближчим часом. Виявилося, не на всіх він впливає негативно - два знака Зодіаку будуть купатися в любові після 18 числа. 

Телець

Тельцям зірки пророкують випадкові зустрічі з людьми з минулого і приємні знайомства. Наприклад, вони можуть піти на якусь подію і зустріти там колишнього. На подив, зустріч буде приємною. Можуть навіть спалахнути колишні почуття. 

Але ось з новими знайомими слід бути максимально акуратними - вони точно не стануть любов'ю всього життя. Швидше за все, це буде швидкоплинне захоплення або "курортний роман".

Відео дня

Стрілець

Стрільцям друга половина січня принесе приємні знайомства в побутовій обстановці. Наприклад, вони підуть в гості до своїх близьких людей, а ті близькі люди запросять ще когось в гості, і таким чином Стрільці можуть познайомитися з людиною протилежної статі, який викличе незвичайний інтерес. 

Астрологи радять не форсувати відносини в період з 18 січня по 7 лютого, так як це може мати негативні наслідки через дії ретроградного Меркурія. Але закоханість в цей час Стрільцям забезпечена!

Нагадаємо, кінець ретроградного Меркурія 18 січня налагодить життя цих знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: