2024 - рік Зеленого Дракона / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2024 рік. Дізайтеся, які події відбуватимуться саме у вашому житті, на що варто звернути увагу, на які перемоги можна чекати, та чого потрібно побоюватися.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Овен - гороскоп на 2024 рік

2024 рік потішить Овнів щедрими дарами. На них чекають приємні сюрпризи, кар'єрне зростання, позитивні зміни в особистому житті. Порада зірок - діяти рішуче, як і личить представникам вогняного знака. При цьому рекомендується керувати емоціями, поводитися гідно.

Відео дня

Рік Дерев'яного Дракона буде для всіх Овнів сприятливим. Але це не привід розслаблятися. Успіх, якого ви досягли, потрібно підтримувати, докладаючи певних зусиль. Кроки мають бути зваженими, не варто проявляти поспіх та імпульсивність. Візьміть паузу перед ухваленням рішення, обміркуйте плюси і мінуси можливих наслідків.

Удача буде на вашому боці навесні, у цей період можна братися за будь-які справи. У весняні місяці на Овнів очікують радісні події в різних сферах. Внутрішньо вони відчують, що досягли балансу. Восени для підтримання форми рекомендуються заняття спортом, навіть якщо до цього ви з ним не дружили.

Для представників знака рік буде щедрим на романтичні події. Одинаки отримають шанс на зустріч із надійним партнером. Сімейні люди відчують, що їхній тил став ще міцнішим. Незважаючи на залученість в особисте життя, Овни встигатимуть і в інших сферах.

Сміливо вирушайте назустріч кар'єрним досягненням і великим грошам. Однак пам'ятайте, що мета не завжди виправдовує засоби. Йти по головах інших не варто. Дракон може спонукати вас на непередбачені витрати, витрачайте гроші з розумом.

Гороскоп для Овна на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

Для Овнів-жінок головним напрямком руху у 2024 році стане кар'єрне зростання. Варто використовувати вдалий період по максимуму. Постарайтеся розкрити свої здібності, зміцнюйте зв'язки з колегами і начальством. На початку весни фортуна підкине вам цікаві ідеї. Обставини для досягнення поставлених цілей складатимуться вдало.

Жінки, народжені під цим знаком, зміцнять упевненість у собі. Висока самооцінка допоможе домагатися свого і почуватися при цьому королевою. Якщо під час вирішення якогось питання виникають труднощі, спробуйте подивитися на ситуацію збоку. Можливо, ви прийдете зовсім до іншого рішення або знайдете обхідні шляхи.

У грудні ваше ближнє коло може поповнитися новими людьми. Хтось знайде вірних друзів, а комусь доля подарує кохання на довгі роки. Шанувальників буде кілька, доведеться робити вибір. Привабливими для оточення Овни стануть завдяки оригінальним поглядам і безпосередності. Підйом енергії спровокує яскраві прояви вогненної натури.

Гороскоп для чоловіків

Так чи інакше, усіх чоловіків-Овнів у 2024 році торкнуться зміни. Одних це торкнеться більшою, а інших меншою мірою. Багато що залежить від того, наскільки самі Овни готові змінювати своє життя.

Не варто вірити підлесникам зі свого оточення. Підступні вороги можуть скористатися простодушністю Овна і нашкодити йому. Будьте пильні, але при цьому зберігайте холоднокровність. Тоді інтригани скомпрометують самі себе на тлі вашого благородства.

Ті, хто останніми роками був націлений на кар'єрне зростання, зможуть отримати довгоочікуване підвищення. Чоловіки, налаштовані на створення сім'ї, зможуть, нарешті, укласти шлюб. Сімейні люди помітять, що їхні стосунки з партнером стали міцнішими. Шанс на отримання високого доходу збільшиться, важливо його не упустити.

Любовний гороскоп

Для Овнів у 2024 році стосунки займатимуть одне з перших місць. На них чекають нові знайомства, зустрічі, зміцнення старих стосунків. Головне - пам'ятати, що нічого не трапляється само собою. Любовна сфера вимагатиме емоційної залученості й конкретних вчинків.

Навесні обставини складуться так, що доведеться ухвалювати якесь рішення. Від цього залежатимуть майбутні пари. Ті, хто перебуває в пошуку, теж не стануть нудьгувати. Дракон організує їм зустріч із підходящою людиною. Потім залишиться тільки вибудовувати стосунки, цеглинка за цеглинкою.

Починаючи з 2024 року, Овни перебуватимуть у чудовій формі. Завдяки зовнішній привабливості знайти собі супутника або супутницю не складе проблеми. Намагайтеся відразу вибудовувати довірчі стосунки, будьте щирі з партнером. Ходіть на побачення і романтичні зустрічі якомога частіше. Не піддавайтеся спокусі проявляти норовливість і вередувати. Осінь обіцяє ще більш яскраві емоції в порівнянні з іншими порами року.

Грошовий гороскоп

Якщо Овни хочуть заробити більше грошей, їм треба припинити витати в хмарах. Концентрація на реальних завданнях збільшить шанси отримання прибутку. Вогняним знакам важко всидіти на місці, але у 2024 році їм знадобиться здатність копітко виконувати роботу, віддаючи цьому левову частку часу.

Сприятиме гарним заробіткам положення Сатурна. Ця планета впливає на людей, наділяючи їх дисципліною, совістю, прагненням до влади, очікуванням справедливої нагороди.

Успіх буде супроводжувати тих, хто любить свою роботу, а не просто відсиджує години. Якщо професійна діяльність вас не влаштовує, краще заздалегідь подумати, в якому напрямі ви будете більш ефективні. Обирайте таку справу, якій будете із задоволенням віддавати сили і час.

Розташування зірок у 2024 році вимагатиме від вас грамотного ставлення до фінансів. Частину прибутку краще інвестувати у вигідні проєкти. Якщо вільних грошей багато, краще розподілити їх по різних секторах. Ті, хто хотів підкопити грошенят, можуть з успіхом це зробити. Для деяких Овнів буде актуальним повернення їм старого боргу.

Гороскоп здоров'я

Зі здоров'ям у 2024 році Овни не матимуть особливих проблем. Але це не означає, що можна забити на здоровий спосіб життя і пуститися берега. Шкідливі звички рано чи пізно дадуть про себе знати.

Тим, хто вів не дуже здоровий спосіб життя, саме час перебудуватися - змінити харчування, відмовитися від паління й алкоголю, подружитися зі спортом, менше нервувати. Важливо налагодити і режим сну. Це допоможе завжди залишатися бадьорим і готовим до звершень.

На початку року в Овнів може бути знижений емоційний фон. Їхній настрій буде непостійним. Навесні ситуація нормалізується. Народжені під знаком Овна відчують прилив сил, бадьорості, радості й натхнення. Якщо ви не наважилися зайнятися спортом навесні, зробіть це влітку. Братися за добру справу ніколи не пізно.

Восени варто уникати надмірних навантажень у спортивному залі через підвищений ризик травм. Найкращий вибір для цього періоду - повільні пробіжки і ходьба на свіжому повітрі. До речі, такі заняття чудово позначаються на якості сну.

Телець - гороскоп на 2024 рік

У 2024 році влада переходить до Зеленого Дерев'яного Дракона. Що очікує на Тельців у цей період? Талісман року вносить свої корективи в загальний прогноз. Загалом на Тельців чекають значні зміни життєвого укладу. Щоб впустити в життя нове, доведеться зруйнувати старе. Пам'ятайте про головне - всі зміни трапляються на краще. Тому вище ніс!

Загалом зірки обіцяють Тельцям здійснення планів. Однак дорога не буде гладкою. Обійти підводні камені представникам знака допоможе інтуїція в поєднанні з логікою і волею. Не можна піддаватися страхам, сумнівам та іншим негативним емоціям. До важливих справ краще братися на межі весни і літа. Як то кажуть, ловіть хвилю!

У цей період для Тельців відкривається коридор удачі. На них чекає підвищення на роботі або вдалий старт у новій сфері. Перешкодою для розвитку може стати природна нерішучість і сором'язливість. Попрацюйте над собою, постарайтеся змінити характер і звичну схему дій.

Навесні у Тельців пожвавиться особисте життя. Ті, хто давно був у пошуках партнера, зможуть, нарешті, його зустріти. Уважніше придивитися до кандидата на стосунки, інакше пізніше можливе розчарування. Увімкніть вроджену харизму, щоб привернути об'єкт своєї симпатії. Восени на вас чекають непередбачувані ситуації, що вимагатиме прийняття рішень.

Гороскоп для Тельца на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

Жінкам зірки рекомендують не обтяжувати себе побутом. Занурення в рутину не дасть нічого, крім втоми. Краще витратьте вільний час на коханих людей і займіться саморозвитком. З вирішенням побутових завдань чудово впораються члени сім'ї. У вирішенні спірних питань проявляйте спокій і мудрість. Не дозволяйте розпалюватися конфліктам.

У секторі стосунків і соціальних зв'язків справи підуть на лад. Самотні дами зможуть зустріти обранця, про якого давно мріяли. Ходіть на побачення, зустрічайтеся і вибирайте. Під впливом зовнішніх подій у Тельців-жінок можуть виникати періоди апатії та смутку. Увійти в норму допоможе дво-триденний відпочинок.

Ваша стратегія у справах на 2024 рік - повільне просування. Надмірні зусилля і натиск можуть вас виснажити і не принести потрібного результату. Ближче до осені має бути багато пересувань. Поїздки можуть бути як по роботі, так і з метою помандрувати. Будьте рішучішими в другій половині року, не відкладайте на потім питання, які потребують уваги.

Гороскоп для чоловіків

Основний вектор розвитку для Тельців-чоловіків у 2024 році - кар'єра. Тут на одних чекають видатні досягнення на звичній ниві, а на інших - вдалий старт. Однак, я застерігаю, вам варто зосередити зусилля в одному напрямку. Якщо братися за кілька проєктів одразу, всі вони закінчаться провалом.

Якщо в чомусь бракує знань, не слід намагатися впоратися самостійно. У сьогоднішньому складному світі розв'язання багатьох завдань потребує компетенції. Вчіться довіряти розрулювання питань фахівцям. Знаюча людина приведе вас до перемоги вашої справи найкоротшим шляхом.

Розташування небесних тіл у 2024 році пророкує ймовірність бути втягнутими в конфлікти. Тримайте нейтралітет, особливо якщо сварка сталася між вами і родичами. Якщо ви наполягатимете на своїй правоті, виникне ризик втрати великої суми грошей.

Любовний гороскоп

Тельці можуть турбуватися, вступаючи у високосний рік. Адже заведено вважати, що такі періоди приносять нещастя. Що стосується кохання, переживати буде нема про що. Союз усталених пар стане ще міцнішим. Постарайтеся оживити атмосферу в домі романтичними вечерями і милими сюрпризами.

На самотніх представників знака чекають приємні знайомства, побачення, початок стосунків, які принесуть багато радості. Не варто проявляти ревнощі, це руйнівне почуття може поховати навіть непорушне кохання.

Конфлікти, що виникають, краще не доводити до напруження, а вирішувати на ранній стадії. Тоді точно вдасться уникнути розриву. Можуть активізуватися колишні партнери, будьте готові до нав'язливих дзвінків. Весна для Тельців виявиться періодом романтики, коли все бачиться в рожевому світлі і для радості не потрібен особливий привід.

Грошовий гороскоп

2024 рік дасть зрозуміти Тельцям, що таке великі гроші. Їхні доходи збільшаться в кілька разів. Це стане можливим завдяки тому, що потенціал Тельців, нарешті, розкриється. На шляху до успіху варто проганяти сумніви і дотримуватися рівноваги між приходом і витратами.

Щоб поліпшити фінансове становище, я рекомендую Тельцям не відмовлятися від підробітків. До речі стане в пригоді і допомога родичів. Тим, хто займається інвестиціями, краще розподілити свої доходи на кілька різних фондів. Для накопичень вибирайте надійний банк.

Поради досвідчених у грошових справах знайомих стануть у пригоді, прислухайтеся до них. Якщо внаслідок власної помилки ви втратите гроші, не бійтеся починати все спочатку. Наприкінці літа та восени можуть виникати ситуації, що призводять до грошових втрат.

Краще підготуватися до такого розвороту подій, готуючи фінансову подушку в першій половині року. Можливо, вона й не знадобиться, але ви почуватиметеся впевненіше. Не варто планувати на 2024 рік великі покупки, такі як будинок, квартира, дорогий автомобіль. На що ви можете витратитися, так це на подорожі. Отримані емоції з лишком окуплять усі витрати.

Гороскоп здоров'я

У 2024 році в Тельців буде все чудово зі здоров'ям, але тільки в тому разі, якщо вони самі собі не зашкодять. Представники цього знака люблять поїсти і мають тенденцію до набору зайвої ваги. Приділіть увагу своєму харчуванню. Переведіть його на правильні рейки, якщо ви цього ще не зробили.

Здоровий раціон допоможе поліпшити роботу органів травлення, печінки та відновить гормональний баланс. Тим, хто має хронічні захворювання, варто зайнятися профілактикою загострень. Для цього двічі на рік рекомендується проходити диспансеризацію.

Активним молодим людям бажано уникати екстремальних видів спорту через підвищений ризик травм. Уважними в цьому плані необхідно бути в період із 18 січня до 12 лютого. Щоб не отримати переломів, порізів, забоїв, треба бути обережнішими.

Допоможе підтримати здоров'я відпустка, взята наприкінці квітня. За 3-4 тижні організм зможе повністю відновитися. Восени слід уникати перевантажень і стежити за якістю сну. Перевтома не найкращим чином позначиться на здоров'ї.

Близнюки - гороскоп на 2024 рік

Близнюки загалом - дуже щасливі люди. Гороскоп на 2024 рік це підтверджує. Для знака настає час сюрпризів і сприятливих змін. Навіть якщо щось піде не за планом, Близнюки легко з цим впораються.

У 2024-му настає час правління Дерев'яного дракона. Покровитель року обіцяє Близнюкам сприятливий перебіг їхнього життя. Особливо вдало складатимуться справи в любовній сфері. Період підходить для знайомств, побачень, укладення шлюбу, планування і народження дітей. Уже сформовані пари зможуть поглибити свої почуття.

У кар'єрі намічається зростання. Йому сприятимуть прокачані професійні навички. За можливості пройдіть курси підвищення кваліфікації, займіться самоосвітою. Отримавши нові навички в професії, ви отримаєте можливість більше заробляти. А вже куди витратити зароблені гроші, Близнюки знають краще за всіх.

Гороскоп для Близнюків на 2024-й / ua.depositphotos.com

Гороскоп для жінок

Життя жінок, народжених під цим знаком, нагадуватиме кольоровий калейдоскоп. Одні яскраві події зміняться іншими. І так без зупинки. Насичена подієвість пов'язана зі змінами в просторі. Якщо встигати за трансформаціями, що відбуваються, - все буде добре. Не варто боятися нового, яке стукає в двері. Майбутній 2024 рік вимагатиме від вас не тільки сміливих кроків, а й змін на ментальному плані.

На початку року доведеться попрацювати над стосунками, щоб не почуватися розчарованою. Варто прислухатися до себе, усвідомити свої потреби, стати відкритою до нових ідей та експериментів. З кінця весни почне прибувати ваша енергія, це обов'язково треба використовувати для досягнення цілей. Кінець травня і початок червня - сприятливий час для початку нових проєктів і переходу на вищий рівень у поточних справах.

У другому півріччі вектор активності переміститься в соціальну сферу. Ви будете багато спілкуватися, організовувати зустрічі, брати участь у роботі спільнот. Об'єднавшись з іншими, можна легко досягати поставлених завдань. У 2024 році доля вимагатиме від вас розкриття творчого потенціалу і сприятиме цьому.

Гороскоп для чоловіків

Енергетика чоловіків-Близнюків на початку року злегка просяде. Цей час треба пережити, не впадаючи в песимізм. Правильним рішенням буде запланувати відпочинок на січень і лютий. Якщо є можливість - візьміть відпустку. Підбадьоритися допоможе прийом вітамінів. На користь підуть і зустрічі з приємними вам людьми - родичами, друзями.

З приходом весни ви відчуєте прилив сил і бадьорість. Чоловікам властивий дух конкуренції. Я радже  у 2024 році поменше порівнювати себе з оточуючими, а рухатися у власному темпі. Тоді ви все встигнете і збережете піднесений настрій. У професії варто виділити час на самовдосконалення. Забудьте про скромність, сміливо демонструйте свої навички колегам і начальству.

Стосунки з партнеркою стануть більш чуттєвими. Одинаки отримають від долі шанс зустріти ту саму, з якою захочеться створити сім'ю і народити дітей. Серйозних проблем зі здоров'ям гороскоп не обіцяє. Однак буде не зайвим підтримувати форму, займаючись спортом.

Любовний гороскоп

Із січня до початку лютого в сімейних стосунках може з'явитися розлад, будьте терпимішими до партнера. Повний крах шлюбу в рік Дерев'яного Дракона Близнюкам не загрожує. У 2024-му сімейні пари можуть задуматися про дітей.

Для чоловіків і жінок, які не перебувають у шлюбі, майбутній період не передбачає значущих змін. На перше місце у представників обох статей вийдуть робочі моменти і реалізація в соціумі.

Грошовий гороскоп

Рік сприятиме фінансовому зростанню Близнюків. Особливо це стосується першого півріччя. Успіх принесуть нові проєкти і зліт у кар'єрі. Грошей буде стільки, що захочеться похвалитися їхньою кількістю. Але краще цього не робити, щоб не злякати удачу.

Невеликий затор у грошовому потоці може статися ближче до середини весни. Можливі відстрочки платежів, затримка заробітної плати. В останніх числах листопада настає сприятливий момент, щоб повідомити боржникам про їхні зобов'язання.

Гороскоп здоров'я

Новорічні свята співпадуть із періодом легкого нездужання у Близнюків. Зважайте на це і знизьте навантаження на травлення, перебуваючи за святковим столом. У лютому підвищується ймовірність отримання травм. Слід бути акуратнішими на тренуваннях. Поберегтися варто і працівникам небезпечних виробництв. Можуть загостритися хронічні хвороби.

У березні варто себе поберегти тим, чия робота пов'язана з розумовою діяльністю, можлива втома мозку. Друга половина року вимагатиме вміння розслаблятися. Практикуйте медитації, неспішні прогулянки на природі. Починаючи з другої половини року, Близнюкам не слід перевтомлюватися. Бажано також привнести різноманітність у свої будні, щоб не сталося емоційного спаду.

Рак - гороскоп на 2024 рік

Представникам Рака гороскоп на 2024 рік обіцяє чимало сюрпризів, щедро роздаючи їх протягом усього періоду. Більшості доведеться зробити вибір між усталеними традиціями і чимось новим, щоб рухатися далі. Хтось відчує в собі сили змінити цілий світ, щоб домогтися свого, а іншим буде достатньо домашнього затишку та звичних радощів. Головне - не втрачати внутрішнє відчуття гармонії, не витрачати сили даремно.

Багато Раків відчують бажання змінити обстановку навколо себе, діяти більш енергійно, порвати з колишніми звичками. Словом, ініціювати глобальні зміни в житті, що рідко буває властиво цьому водному знаку. Але зараз для змін настає сприятливий період, вони обіцяють бути конструктивними і корисними для всіх сфер.

Завдяки тонкому чуттю Раки зможуть віртуозно відокремити порожню метушню суєту від плідних справ, досягнуть успіху в роботі, познайомляться з цікавими людьми. Цього року важливо чітко формулювати цілі, щоб отримувати тільки бажане.

У перші місяці року Ракам доведеться попітніти, щоб підтвердити свій авторитет і заслужити повагу. Особливих зусиль потребуватимуть поточні справи і все, що стосується кар'єри. Сімейні питання стануть важливішими до липня або серпня. У цей час рекомендується облаштовувати домашній побут, допомагати старшим родичам, оновлювати стосунки з членами сім'ї, які живуть далеко.

Більшості Раків 2024 рік Дракона радить активніше заявляти про себе, розширювати коло знайомств. Незважаючи на схильність до усамітнення, важливо подолати в собі цю якість і не проґавити надані долею можливості.

Гороскоп для Раків на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

Дами мають усі шанси стати центром уваги в будь-якому суспільстві. Цим не гріх скористатися, щоб розв'язати наявні проблеми, налагодити особисте й ділове життя. Рік обіцяє масу корисних знайомств, вдалих зустрічей, поїздок і нових вражень. Не соромтеся брати те, що саме пливе в руки, не забудьте голову похмурими думками, і життя буде вам посміхатися.

Протягом усього періоду відсутні ризики великих втрат. Загалом це дуже сприятливий для жінок-Раків рік, що наочно буде продемонстровано до грудня. Вдасться домогтися набагато більшого, ніж заплановано, отримати довгоочікуваний прибуток і втілити в реальність давні мрії.

Вдалий період для змін у зовнішності. Перетворення можуть бути максимально радикальними, але уникайте дурновкусія і надмірного епатажу. Шукайте власний стиль, будьте індивідуальні та неповторні, але без дешевих прийомів і вульгарщини.

Гороскоп для чоловіків

Рік сприяє фінансовим накопиченням, вкладенням у довгострокові проєкти, розвитку старих і нових ділових планів. У першій половині року особисте життя відступить на другий план, оскільки весь час буде зайнято роботою. Деяким Ракам доведеться змінити рід діяльності, це виявиться на благо. Досягти великих висот коштуватиме чимало сил, але успіх попереду практично безсумнівний.

До осені для чоловіків виявляться важливішими романтичні стосунки і все, що пов'язано з протилежною статтю. Великі шанси добре провести час у тривалих поїздках: з метою відпочинку або довгострокових відрядженнях. Навчання також буде продуктивним, рекомендується шукати себе в новій професії або прокачувати наявні навички.

Доля благоволить до Раків, які захоплюються спортом, акторів і викладачів. У бізнесі і кар'єрі загалом все обіцяє бути благополучним за умови швидкої реакції на мінливі обставини.

Любовний гороскоп

Нестачі в інтригуючих ситуаціях для більшості Раків не буде. На любовному фронті затишшя цього року загрожує хіба що найбільш відлюдним і закритим представникам знака. Решта ж зможуть насолодитися романтичною атмосферою, стати учасниками фривольних або цілком серйозних стосунків. Зав'язка і розвиток романів багато в чому залежатимуть від характеру і схильностей. Комусь "пощастить" стати частиною класичного трикутника або іншої багатозначної фігури. Хтось зможе побороти природну сором'язливість і знайти дорогу для себе людину. А дехто влипне в захопливу пригоду з любовним ухилом, сюжет якої буде гідний екранізації.

Самотні Раки мають усі шанси покінчити з цим статусом, було б бажання. Окремі представники вирішать кардинально змінити своє життя, розлучившись із колишніми партнерами. Благополучні сім'ї нічим не ризикують, їхнє життя йтиме своєю чергою.

До кінця року пристрасті дещо вщухнуть, життя увійде у звичну колію. Виняток - серйозні романи, які отримають подальший розвиток.

Грошовий гороскоп

Щоб накопичити кошти на всі заплановані покупки, рекомендується переглянути свої принципи. Можливо, буде потрібно влаштуватися на додаткову роботу, заявити про себе керівництву, піти в іншу компанію. Сміливо оцінюєте свої шанси на позитивні зміни. Але не покладайте великих надій на нові кредити, конструктивніше забезпечити надійний фінансовий тил за допомогою інвестицій, вигідного депозиту або економії.

У першій половині року для більшості Раків настане сприятливий час, щоб розрахуватися з боргами і заручитися підтримкою впливових людей. Якщо не розгубитися, можна отримати багато вигідних пропозицій різного роду. Імовірні комерційні відрядження, освоєння нових проєктів, розвиток бізнесу. Уважно озирнувшись, є шанс знайти гроші мало не під ногами. Поройтесь на антресолях або горищі: раптом там припадає пилом якийсь антикварний шедевр.

Гороскоп здоров'я

Особливої уваги в прийдешньому році потребуватиме стан нервової системи і травного тракту. Займіться профілактикою, уникайте тривалих стресів, навчіться перемикатися на позитив у найважчі моменти.

У перші тижні після Нового року Раків може долати апатія, сонливість, небажання вирішувати поточні питання. Вирішити проблему допоможуть правильно підібрані вітамінні комплекси і здорове харчування. За найменшої можливості візьміть путівку в санаторій і як слід відпочиньте. Щонайменше вирушайте в короткострокову відпустку, на деякий час відклавши всі поточні проблеми.

Зірки сприяють конструктивним практикам оздоровлення: помірному харчуванню, фізичним тренуванням, медитаціям. Гарний час для тих, хто вирішив назавжди попрощатися зі шкідливими звичками. Адаптація пройде безболісно, а новий спосіб життя швидко позбавить фізичного і психологічного дискомфорту.

Слідкуйте за імунітетом, зверніть увагу на часті застуди, загартовуйтеся і побільше гуляйте на природі.

Лев - гороскоп на 2024 рік

Яскрава особистість, уміння знайти спільну мову з ким завгодно і великі амбіції - ось чим відрізняється типовий Лев. Гороскоп на 2024 рік підкаже, як діяти, щоб домогтися успіху.

2024 рік стане насиченим для народжених під знаком Лева. Ще до настання весни більшість тих, хто перебуває під заступництвом цього сузір'я, відкриють для себе нові перспективи. Насамперед ідеться про кар'єру, матеріальний достаток і становище в суспільстві. Для якоїсь частини Львів перспективи стосуватимуться можливості отримання нових знань, навичок, кваліфікації.

У середині року представники знака зіткнуться з певними змінами в особистому житті. Можливо, у них зміниться склад сім'ї. Кінець 2024 року стане часом підбиття підсумків і отримання значних результатів активної діяльності протягом минулих місяців.

Гороскоп для Лева на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

Левиці будуть у центрі уваги протягом усього року! Особливо помітним це стане в травні та жовтні. У самотніх представниць знака є всі шанси привернути чимало тих, хто зацікавиться їхньою красою, дотепністю і яскравою особистістю. Рік вдалий і для старту нового навчання - знання даватимуться легко, а підсумкові випробування пройдуть успішно. Корисно здобувати будь-які нові навички і не відкладати справи у 2024 році на потім. У другій половині року варто приділяти більше уваги дітям і батькам - імовірно, у них виникне потреба в допомозі, пораді та підтримці.

Рік вельми сприятливий для зниження ваги. Але не варто піддаватися спокусі скористатися якоюсь екстремальною методикою, що обіцяє моментальне схуднення. Найкраще спрацює принцип "тихіше їдеш - далі будеш".

Гороскоп для чоловіків

Чоловіки-Леви отримають одразу кілька великих шансів на успіх у 2024 році. Насамперед, вдалими місяцями будуть березень, червень і листопад. У цей час варто, зваживши ризики, наважуватися на великі зміни, брати на себе відповідальність. Сприятливими стануть будь-які поїздки, пов'язані з роботою, переїзди, великі покупки. Але варто бути обережнішими під час переговорів із тими, від чиїх рішень багато що залежить. Брати, сестри і друзі Лева можуть особливо гостро потребувати його порад і підтримки.

Рік підходить для тренування власних фізичних можливостей, таких, як сила і витривалість. Регулярні фізичні навантаження позначаться позитивно і на здоров'ї, і на зовнішньому вигляді.

Любовний гороскоп

Самотні Леви привертатимуть чимало уваги у 2024 році. Особливо високими шанси на цікаве знайомство стануть навесні та під кінець року. А ось із курортними романами в сезон відпусток і звичайними знайомствами влітку варто бути уважнішими: є шанс, що людина, яка зустрінеться в цей час, не особливо добре підійде для довгострокових стосунків. Утім, інтуїція Левів і Левиць підкаже їм, коли варто продовжити знайомство, а коли краще відійти в сторону.

Леви, які вже перебувають у стосунках, отримають шанс на розквіт ніжних почуттів у парі, зміцнення любові та взаємної довіри. Для цього їм знадобиться небагато - всього лише звернути увагу на потреби партнера, поговорити з ним і порадувати чимось несподіваним, але дуже приємним. У відповідь вони можуть розраховувати на щиру подяку і відповідні сюрпризи. Крім того, Левам не варто приховувати власні думки і почуття в цей період. Це піде на користь простоті і ясності взаємодії в парі.

Грошовий гороскоп

2024 рік для Левів стане одним із найуспішніших фінансових періодів за останній час. Насамперед, для представників цього знака відкриються значні кар'єрні перспективи. Більшості варто очікувати їх ще на початку року і не упустити свого шансу. Зміни на краще можуть проявитися як у зміні роботи або навіть сфери діяльності на більш вигідну, так і в підвищенні на старому місці.

Рік сприятливий для великих покупок, особливо друга його половина. Але це лише частково стосується придбання будь-якої техніки: з вибором таких речей Левам варто бути обережнішими, уважно перевіряти всі документи, характеристики майбутньої покупки та відгуки на неї. Це хороший рік для придбання нерухомості та авто.

Леви, які володіють своїм бізнесом або самозайняті, не відчуватимуть нестачі в платоспроможних клієнтах. Але для того, щоб значно підвищити дохід, їм доведеться набути деяких нових навичок. Не завадить і додаткова реклама своїх послуг.

Гороскоп здоров'я

Здоров'я - те, на чому базується успіх усього року. Як почуватимуться Леви? Загалом, 2024 рік мине бадьоро й енергійно. У Левів нечасто спостерігатиметься занепад сил і зайва втома навіть у разі інтенсивного графіка життя. Але на початку року варто підійти відповідально до профілактики застудних захворювань, навесні та влітку - частіше бувати на свіжому повітрі. А восени варто переконатися в тому, що їхнє харчування здорове, повноцінне і містить не надто багато шкідливих компонентів. Березень і листопад сприятливі для проходження планових обстежень та інших запланованих медичних маніпуляцій.

Діва - гороскоп на 2024 рік

Загалом 2024-й рік несе Дівам позитивні зміни. Але не можна покладатися тільки на зірки. Вмійте знаходити час для відпочинку і турботи про своє здоров'я. У людей, народжених під цим знаком, буде шанс проявити свої найкращі якості, що обов'язково дасть плоди.

Діви вирізняються аналітичним розумом, завзятістю в досягненні цілей, практичністю. Ці якості допоможуть їм просуватися вперед. Протягом 2024 року варто звернути увагу на перешкоди, що виникають. Вони слугують маячками і вказують потрібний напрямок. Дівам слід зробити акцент на своєму здоров'ї. У рік дракона випробування можуть випасти тим парам, які довгі роки разом.

У січні та лютому варто проявити дипломатичність у стосунках із колегами та начальством, щоб уникнути конфліктів на роботі. Новорічні свята бажано відзначити короткочасною поїздкою на відпочинок. Не обов'язково відвідувати екзотичні країни. Добре провести час можна на туристичній базі, займаючись зимовими видами спорту. Фізична активність на свіжому повітрі піде Дівам на користь.

Зірки вказують, що навесні представники земного знака можуть зіткнутися з держструктурами. Когось торкнеться питання спадщини або передачі нерухомості. На когось чекає перегляд або розірвання контрактів. Якщо ви відчуваєте, що не вистачає компетенції для розв'язання важливих питань, краще звернутися по поради до фахівців.

Влітку з подачі Дракона Діви будуть активними, енергія почне буквально фонтанувати. Потрібно розподілити час і сили так, щоб їх вистачало на роботу, творчі проєкти і спілкування з близькими людьми. Восени стан справ залежить від стану правлячої планети - Меркурія, який вступає в ретроградну фазу 26.11. Період ретроградності сприятливий для завершення справ і відновлення втрачених зв'язків із колегами та друзями.

Гороскоп для Діви на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

У третій декаді січня жінкам-Дівам бажано зайнятися самоаналізом. Для початку обміркуйте, що вам дорого, а чим можна пожертвувати, які довгострокові плани. Потім приступайте до вироблення стратегії на найближчий час. З кінця лютого до середини літа чекає складний період, і внутрішня перебудова стане в пригоді.

Діви відчують віддалення колег, родичів, деяких друзів. Багато проблем доведеться вирішувати самотужки. У літню пору варто обмежити свої витрати, інакше гроші можуть витекти крізь пальці, не принісши бажаного результату. Тут Дів виручить їхня практичність.

У серпні представниці знака відчують бажання зайнятися творчістю. Улюблене хобі стане джерелом додаткового заробітку, якщо приділяти йому достатньо часу. Слідуйте за своїми бажаннями. Якщо суперечити внутрішньому голосу, можна легко впасти в депресію. Листопад і грудень - чудовий час, щоб показати своїм близьким, як ви їх любите. Проявляйте турботу і частіше даруйте коханим ніжні слова.

Гороскоп для чоловіків

Чоловікам важливо буде на початку року розділити цілі на першорядні та другорядні. У цьому разі реалізовувати завдання стане простіше. За допомогою Дракона можна буде досягти успіхів у самореалізації, просунутися в кар'єрі. До квітня краще не вкладатися у великі проєкти. Використовуйте ті ресурси, які у вас будуть на цей момент.

Зірки радять бути готовими до конкуренції, але при цьому уникати конфліктів. Подбайте про своє здоров'я. Якщо є проблеми в цьому плані, краще вирішити їх у першій половині року. Напруженим часом стане перехід із літа на осінь. Чоловіки-Діви нічого не встигатимуть, що може загальмувати шлях до успіху.

Листопад вимагатиме від Дів рішучості й амбітності, не дуже властивих цьому знаку. Одинаки восени зможуть знайти собі пару. Тільки не треба кидатися з головою у вир кохання, дійте акуратно. Проявіть увагу і дочекайтеся відповідної реакції партнерки. Знаки, які свідчать про те, що ви сподобалися, можуть слугувати сигналом для побудови серйозних стосунків.

Любовний гороскоп

Дів багато хто вважає сухарями, у яких кар'єра і гроші перебувають на першому плані. Але це не зовсім так. Діви просто тримають особисте життя в таємниці, не даючи приводу оточуючим втручатися і давати поради.

У 2024 році на представників знака очікують бурхливі романи. Можливе відновлення колишніх стосунків. Чуттєвий період триватиме до осені. Потім у житті багатьох Дів настане фаза охолодження в сформованій парі.

З перших днів осені до кінця листопада не варто укладати шлюби. Стабільні Діви перестануть впізнавати себе. У деяких може з'явитися бажання розлучитися з колишнім партнером і пошукати собі нового. У стійких парах на стосунки не буде часу, оскільки на багатьох Дів чекає навчання.

Грошовий гороскоп

На початку 2024 року фінанси Дів заспівають романси. Становище залишиться таким до початку весни. Дівам доведеться скоротити витрати або витрачати те, що вони накопичили раніше. Краще бути пильними, не вестися на пропозицію швидкого заробітку. Велика ймовірність обману. Тих, хто обіймає керівну посаду, можуть підвести підлеглі, що не найкращим чином позначиться на зарплаті.

Навесні та влітку становище покращиться, але великих грошей у цей час все одно чекати не варто. Зірки дають таку пораду: запасіться терпінням і живіть за коштами. Однак деяким представникам знака буде важко втриматися від великих покупок влітку.

Разове отримання великих сум можна очікувати в лютому, на межі травня та червня, у вересні та листопаді. З осені фінансові справи підуть на лад. Якщо близькі пропонуватимуть грошову допомогу, її допустимо прийняти в тому разі, коли ви відчуваєте щиру зацікавленість людини у вашому благополуччі. Наприкінці листопада, коли Меркурій вступає в ретроградну фазу, не варто брати кредити і позичати гроші.

Гороскоп здоров'я

У 2024 році у Дів два складні періоди щодо стану здоров'я. Приділити більше уваги цій сфері потрібно із січня до кінця березня і з другого тижня жовтня до кінця листопада. Занепад сил представники знака можуть відчувати також із кінця серпня до середини вересня.

У такі дні я раджу більше відпочивати, підтримувати організм правильним харчуванням і корисними процедурами. Найнебезпечнішим для Дів у плані здоров'я днем називають 29 серпня. За можливості в цю дату побудьте вдома.

Виявити приховані проблеми зі здоров'ям допоможе диспансеризація, яку я рекомендую пройти в січні. З початку року до середини квітня краще утриматися від планових операцій. Косметичні процедури будуть результативними, якщо провести їх у січні, травні та листопаді.

Терези - гороскоп на 2024 рік 

У 2024 році планети схвалять активність Терезів і подарують їм багато нових можливостей. Виходьте із зони комфорту, не бійтеся звертати з протоптаної дороги і пам'ятайте, що під лежачий камінь вода не тече.

Астрологічний прогноз пророкує Терезам настання вдалого періоду. Рік Дракона - чудовий час, щоб планувати майбутнє і досягати цілей. Багатьом представникам знака саме зараз захочеться змінити сферу діяльності. За належної старанності обраний шлях принесе Терезам моральне задоволення і непоганий дохід. Головне - слухати серце, а не настанови соціуму.

Терезам, які любили перекладати відповідальність на інших, варто переглянути погляди. Інакше так і не вдасться зрушити життя з мертвої точки. Але не відмовляйтеся від підтримки близьких. Вона зараз як ніколи стане в пригоді.

Гороскоп для Терезів на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

Згідно з гороскопом, у жінок-Терезів незабаром почнеться сприятливий період. Чудовий час для оновлень, які можуть торкнутися абсолютно будь-якої сфери. Захочеться поміняти роботу, змінити імідж або піти з офісу у вільне плавання. Можна не боятися ризиків!

Це стосується і стосунків. Якщо вони не приносять радості й давно себе зжили, сміливо закінчуйте їх. У 2024 році багато самотніх Терезів-жінок знайдуть кохання. Восени гороскоп обіцяє розширення кола спілкування. Хтось обзаведеться новими друзями, а хтось - корисними діловими контактами. Будьте відкриті для світу і людей.

Листопад і грудень - місяці, які Терезам краще присвятити турботі про здоров'я, не тільки фізичне, а й ментальне. Оточуйте себе позитивно налаштованими людьми, займайтеся спортом і не забувайте про планове відвідування лікаря.

Гороскоп для чоловіків

У Терезів-чоловіків 2024 рік буде плідним, але неспокійним. У січні-лютому представників знака здолають тривожні думки і сумніви з приводу обраної справи. Ваша душевна рівновага багато в чому залежить від уміння абстрагуватися й оперативно перемикатися з одного завдання на інше. Розвивайте інтуїцію, вона допоможе не збитися зі шляху під тиском ззовні.

Зате в другій половині року вийде видихнути і зрозуміти, що ви ухвалювали правильні рішення. На початку осені гороскоп обіцяє цікаві зустрічі, завдяки яким Терезам вдасться розкрити потенціал і обзавестися корисними зв'язками.

У рік Дракона Терезам-чоловікам час позбутися звички довго "розгойдуватися". Багато рішень доведеться приймати швидко і впевнено. Від цього залежатиме ваш успіх.

Любовний гороскоп

Зірки обіцяють Терезам гармонію в любовній сфері. Зараз гарний час, щоб зізнатися в почуттях, офіційно зареєструвати стосунки, почати спільний побут. Щасливі Терези отримають чимало доказів кохання. Ви своєю чергою теж не скупіться на приємні сюрпризи та ніжні слова.

Літо варто присвятити побаченням і спільним поїздкам. Частіше влаштовуйте зустрічі з друзями, ходіть у групові походи, відвідуйте майстер-класи та вікторини. Таке дозвілля надихне і зарядить закоханих позитивною енергією.

Самотні Терези, наберіться терпіння. Ближче до осені на багатьох чекає доленосна зустріч. Парам, які уклали союз у рік Дракона, вдасться підтримувати в шлюбі пристрасть і пікантну перчинку. А діти, народжені під знаком Терезів у 2024 році, зростатимуть активними й життєрадісними.

Грошовий гороскоп

Рік Дракона обіцяє бути для Терезів фінансово стабільним. Постійний дохід і грошові премії, як результат працьовитості та професіоналізму. Терези-студенти можуть розраховувати на підтримку сім'ї в разі фінансових труднощів.

2024 рік - вдалий час для інвестицій, пошуку нових джерел доходу і підвищення кваліфікації. Період з червня по вересень - найвдаліший час, щоб почати вкладати гроші у власну освіту. Також цей час сприятливий для реклами, просування своїх товарів і послуг у соціальних мережах. Гороскоп попереджає: влітку і восени краще не давати в борг, інакше ризикуєте назавжди попрощатися з грошима.

Гороскоп здоров'я

За умови дбайливого ставлення до організму у 2024 році серйозних проблем зі здоров'ям у Терезів не передбачається. Щоправда, деякі представники знака можуть зіткнутися із захворюваннями шкіри, проблемами із зором і зубами. Гороскоп рекомендує вчасно помічати сигнали, які подає тіло.

Небезпечним може виявитися період із січня до березня. У цей час Терезам гороскоп рекомендує приділити більше уваги харчуванню, режиму сну й елементарній гігієні. Це гарний час для впорядкування режиму і позбавлення шкідливих звичок. Повірте, потім організм скаже "дякую". Із серпня по жовтень багато Терезів відчують прилив бадьорості, їм захочеться займатися спортом, змінювати гардероб і навіть зовнішність. Починайте з малого, і тоді глобальні зміни на краще не змусять себе чекати.

Через постійні перегони може з'явитися фізична і моральна перевтома. Ігноруючи її, до кінця року ризикуєте впасти в меланхолію. Щоб цього уникнути, зберігайте баланс між активністю, відпочинком та особистим життям. Виділяйте кілька годин на тиждень для релаксу і припиніть мучити себе сумнівами!

Скорпіон - гороскоп на 2024 рік

У 2024 році на Скорпіонів очікує багато цікавого. Низка насичених подій змусить швидко реагувати й ухвалювати рішення. Скорпіонам не можна застрявати на чомусь одному, рухатися потрібно в кількох напрямках. На представників знака очікує розвиток у сферах кохання і роботи. Збудуться вже забуті мрії, але це потребуватиме певних зусиль.

Скорпіони - інтуїтивні люди. Ця якість допоможе їм у 2024 році отримати все, що вони хочуть. Подарунком зірок стане можливість не тільки продуктивно працювати, а й якісно відпочивати. Скорпіони поринуть у море задоволень, черпаючи в цьому джерелі натхнення для звершень. Вступивши на білу смугу, вони зможуть поліпшити стосунки з партнерами, родичами, колегами.

Обережніше слід бути людям, схильним до ризику. Не варто шукати пригод на свою голову, це загрожує різного роду проблемами. Ідіть прямою дорогою, не звертаючи в темні закутки. Емоції краще взяти під контроль, вони не допоможуть, а тільки зашкодять. Слід також попрацювати над підвищенням самооцінки.

У середині року на Скорпіонів очікує доленосна подія, яка переверне їхнє життя. Я не раджу опиратися змінам, які давно назріли. Для людей, народжених під знаком Скорпіона, це може стати проблематичним. Вони звикли до стабільності, зміни вибивають їх із рівноваги. Пізніше можна буде переконатися, що все сталося на краще.

Гороскоп для Скорпіона на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

У 2024 році жінкам водного знака доведеться налагоджувати зв'язки з оточенням. Всесвіт перевірятиме вас критикою з боку різних людей. Навчіться ставитися до цього спокійно. Не варто приймати близько до серця сказане на вашу адресу. Кожен має право на свою точку зору.

Сплеск емоцій тільки призведе до погіршення вашого становища. Вам потрібно підвищити самооцінку і використовувати будь-які шанси для особистого зростання. Якщо взаємодія з оточенням вас дратує, звузьте коло спілкування, залишивши в ньому найближчих людей, і продовжуйте працювати над собою.

У 2024 році до багатьох представниць знака прийде розуміння того, що гроші не головне. З'явиться інтерес до навчання. Ніколи не пізно підвищити рівень знань у будь-якій сфері. Доходи жінок-Скорпіонів будуть значно вищими за необхідний рівень. Діліться з оточуючими. Було б непогано частину коштів витратити на допомогу родичам, друзям і тим, хто цього потребує.

Гороскоп для чоловіків

Сильній статі зірки пророкують поліпшення фінансового становища. Позиції небесних тіл дадуть можливість знайти джерело додаткового доходу. Справи на роботі будуть упевнено просуватися, не зустрічаючи перешкод. Якщо ви відчуваєте, що переросли себе теперішнього і хочете рухатися вперед, можете сміливо братися за новий проєкт.

Всесвіт дає вам зелене світло. На шляху реалізації можливі невеликі перешкоди, яких не варто боятися. У підсумку все вийде навіть краще, ніж було задумано. Якщо хтось запропонує вам допомогу, не відмовляйтеся. Зосередивши зусилля на кар'єрі, не варто забувати про сімейні справи. Близькі теж потребують вашої уваги. Постарайтеся розумно розподілити час між сім'єю і роботою.

Я рекомендую навчитися терпіння і проявляти його стосовно тих, хто слабший за вас. В особистому житті з'явиться спокуса спробувати щось нове. Швидкоплинний роман може стати загрозою міцному шлюбу. Подумайте, чи варто ризикувати сім'єю заради легкого захоплення.

Любовний гороскоп

Любовна сфера у 2024 році може вас здивувати своєю мінливістю. Багато що залежить від вашого власного настрою. Одинакам доля надасть шанс зустріти відповідного партнера. Придивіться до колег по роботі або до нових людей у компанії друзів.

Я не рекомендую заводити знайомства через інтернет. Для Скорпіонів цей спосіб виявиться не надто вдалим. Не кидайтеся у вир з головою, придивіться до нової людини. Можливо, ви помітите в ній риси, які для вас неприйнятні. Більш результативним виявиться знайомство, що відбулося в другій половині року. Весняні та літні романи не приведуть ні до чого серйозного.

У Скорпіонів, які перебувають у заплутаних стосунках, ситуація проясниться восени. Партнер проявить себе з несподіваного боку. Якщо зміни вам не сподобаються, заведіть відверту розмову. Можливо, варто перевести стосунки в інший формат або розірвати повністю. Не зволікайте з ухваленням рішень. Самотність Скорпіонам у будь-якому разі не загрожує. Шанси на нову зустріч дуже великі.

Грошовий гороскоп

У фінансовій сфері на Скорпіонів чекає везіння й успіх. Частіше дивіться на всі боки, життя підкидатиме вам несподівані можливості для заробітку. Постарайтеся витрачати зароблені гроші розумно.

Скорпіони, які поведуть себе марнотратно, пізніше пошкодують про це. Частину прибутку я раджу відкласти. Думайте в цей момент, що ви збираєте на благі справи, адже думки матеріальні. В умовах нестабільності краще відкладати гроші в різній валюті.

Рік Дракона - не найкращий період позичати гроші. Постарайтеся відмовляти під слушним приводом, навіть якщо до вас звернулися друзі або родичі. Ті, хто не любить відмовляти, можуть вчинити по-іншому. Позичте ту суму, яку не шкода втратити.

Гороскоп здоров'я

У 2024 році проблем зі здоров'ям у Скорпіонів не передбачається. Але це не означає, що можна перестати піклуватися про себе. Хронічні захворювання увійдуть у ремісію, якщо харчуватися якісною їжею, організувати повноцінний сон і помірні фізичні навантаження, уникати стресів.

Тим, у кого з'являться тривожні симптоми, варто пройти обстеження. Якщо цього не зробити, до проблем додасться занепокоєння, яке може виявитися марним. Побережіть себе від інфекцій і застудних захворювань. Уникнути їх допоможуть прості заходи зі зміцнення імунітету - вживання вітамінів, загартовуючі процедури, прогулянки на свіжому повітрі.

Наприкінці осені можливі переживання, пов'язані з роботою. Не давайте волі емоціям, інакше нервова система виявиться розбалансованою. Усім давно відомо, що хвилювання і розлади можуть стати причиною психосоматичних хвороб. У спокійному стані духу ви зможете краще вирішити виниклі проблеми.

Стрілець - гороскоп на 2024 рік

2024 рік часом змін для всіх знаків зодіаку.  Стрільці не є винятком. Великий успіх чекає на тих, хто займається творчістю і готовий розвивати себе. Знаменні події очікують Стрільців у сфері кохання, фінансів, кар'єрних досягнень. У рік Дракона удача переслідуватиме цих людей на кожному кроці.

Зодіакальна характеристика знака чималою мірою впливає на долю Стрільців. Ці особистості відкриті, доброзичливі, у всьому намагаються розгледіти позитивні моменти. У Стрільців добре серце. Їм не чужі такі поняття, як розуміння, турбота, любов. У рік Дракона найкращі якості Стрільців можуть розкритися повністю. Натомість доля подарує їм свою прихильність.

Навіть якщо представники знака зіткнуться з якимись неприємностями, це не матиме фатальних наслідків. Усе вирішиться сприятливо, особливо якщо приспіє допомога друзів і близьких. Емоційний підйом супроводжуватиме Стрільців протягом усього 2024 року. Апатія і депресивний стан обійдуть їх стороною.

Творчі особистості зможуть пережити розквіт. Усі їхні проєкти отримають вдалий старт і стрімко розвиватимуться. Активна діяльність благотворно позначиться на матеріальному боці життя креативних Стрільців, хоч би як складалася економічна ситуація навколо. Грошей вистачить для себе і рідних людей. Дехто навіть виділить частину коштів на благодійність. Важливо не упустити шанси, надані долею.

Гороскоп для Стрільця на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

Розташування небесних тіл обіцяє прихід у життя жінок знака Стрілець оновлення в багатьох сферах. З'явиться шанс змінити місце проживання, роботу, завести нове хобі. Обставини складуться так, що на реалізацію нововведень буде достатньо часу і сил.

Можна, нарешті, зайнятися тим, до чого раніше не доходили руки.

Заміжні дами купатимуться в увазі й любові свого чоловіка. Важливо пам'ятати про принцип взаємообміну. Неможливо весь час брати, нічого не даючи натомість. Вам теж доведеться попрацювати над стосунками, подбати про партнера. Ті, хто поки на самоті, зможуть завести стосунки з протилежною статтю. Не поспішайте переводити легкий роман у серйозне русло, усьому свій час.

Для Драконів-жінок 2024 рік стане сприятливим часом, щоб знайти себе в професії. Відвідуйте різні курси з підвищення кваліфікації та саморозвитку, адже зупинка на місці дорівнює регресу. Ви зможете успішно конкурувати зі своїми колегами. Зірки попереджають - будьте уважні зі складанням контрактів і договорів, що стосуються матеріальної сфери.

Гороскоп для чоловіків

Рік Дракона принесе Стрільцям-чоловікам реальні плоди у вигляді фінансового успіху. Його досягненню сприятиме працьовитість і цілеспрямованість Стрільців. Всесвіт дає нам енергію під реалізацію конкретних цілей. Ставте собі перед собою завдання і без вагань дійте в обраному напрямку.

На того, хто пов'язаний із бізнесом, чекають значні зміни. Варто задуматися про зміну напрямку діяльності, проаналізувати бюджет. Виберіть для себе хороших інвесторів і відповідальних фахівців. Не бійтеся делегувати повноваження, одна людина ніколи не вирішить усіх поставлених завдань. У пріоритеті має бути командна робота.

Щоб уникнути проблем у стосунках з оточуючими, попрацюйте над деякими рисами свого характеру. Бажано викорінити розважливість, егоїзм, упертість. Намагайтеся уникати суперечок, особливо зі своїми партнерами.

Рік Дракона сприятливий для вступу в стосунки й укладення шлюбу. Рішучі Стрільці зможуть відчути себе у 2024 році справжніми суперменами. Їм захочеться подорожувати, освоювати нові навички, здобувати знання, змінювати світ навколо. Зірки будуть не проти.

Любовний гороскоп

Благополуччя в любовній сфері важливе для кожної людини. У Стрільців у 2024 році з цим буде повний порядок. У морі кохання не передбачаються шторми й бурі. Навіть легкі хвилі не порушать ідилії у стосунках із партнерами. Зрозуміло, в це необхідно робити свій внесок.

Проявляйте стосовно коханої людини увагу, турботу, повагу. Намагайтеся відразу реагувати на її потреби. Така позиція унеможливить привід для виникнення кризових ситуацій. Влітку стійкі пари можуть замислитися про вступ в офіційний шлюб. Ті, хто ще не зізнався у своїх почуттях, зможуть, нарешті, це зробити.

Взимку у самотніх Стрільців з'явиться шанс на доленосне знайомство, здатне перерости в серйозні стосунки. Ті, хто не додав своїм половинкам уваги 2023 року, зможуть виправити ситуацію в рік Дракона. Зірки застерігають - не повертайтеся в минуле, до своїх колишніх. Крок назад не приведе ні до чого хорошого.

Грошовий гороскоп

Зірки обіцяють - матеріальне становище Стрільців не просто залишиться на стабільному рівні, а й зможе покращитися. З'явиться спокуса витрачати гроші направо і наліво. На щастя, положення планети Сатурн не дасть змоги Стрільцям спустити все зароблене. Вони вчасно згадають про свої значущі цілі, куди й спрямують грошовий потік.

Навесні люди вогняного знака захочуть привести справи до ладу. Їм потрібно розібрати грошову документацію, закрити кредити. Для досягнення матеріального успіху дуже важливо дотримуватися балансу надходжень і витрат. Багатьом вдасться позбутися грошових проблем, які переслідували їх останніми роками.

Благополуччя в матеріальній сфері зробить Стрільців упевненими в собі і у своєму майбутньому. Нові проєкти приноситимуть непогані дивіденди. До речі, у 2024 році Стрільці досягнуть успіху не тільки тому, що наполегливо працюватимуть. На їхньому боці виявиться фортуна. Рішучі та ризикові люди можуть спробувати щастя в лотереї. Імовірність виграшу надзвичайно велика.

Гороскоп здоров'я

На початку року Стрільцям краще знизити фізичні навантаження, навіть якщо вони до них звикли. Це не найкращий час для активних та екстремальних видів спорту. Щоб не підірвати сили, прислухайтеся до свого організму, регулярно давайте йому відпочивати. Може статися загострення алергічних реакцій навесні. Варто заздалегідь поповнити запаси аптечки антигістамінними засобами.

Влітку представники знака можуть відчувати головний біль. Ймовірні проблеми зі спиною. І в тому, і в іншому випадку больовий синдром стане наслідком перенапруження. Усунути фізичний дискомфорт допоможуть заняття йогою, пілатесом, медитаціями. Якщо Стрільці побережуть себе, серйозні хвороби у 2024 році їм не загрожують. Періодично буде корисно проводити чистки організму, звільняючи його від токсинів і продуктів метаболізму клітин.

Козерог - гороскоп на 2024 рік

Дерев'яний Дракон, чиє царювання почнеться 2024 року, передбачає для Козерогів захопливий гороскоп за знаком зодіаку і роком народження. Цей період буде наповнений цікавими подіями і змінами, до яких необхідно підготуватися. Загалом, рік сприятливий, але не уникнути і ризикованих моментів.

2023 рік порівняно з прийдешнім для Козерогів можна вважати спокійним, а за деякими критеріями - навіть застійним. Природна схильність скрупульозно виконувати намічене і вести розмірене життя не надто подобається енергійному Дракону, любителю змін і швидких несподіваних рішень. Більшості представників знака доведеться виробити в собі нові якості й навчитися одночасно досягати кількох цілей. Цього вимагатимуть практично всі життєві сфери, але особливо сильно перетворення торкнуться особистих стосунків, усього, що стосується кар'єри та освіти.

Залежно від того, наскільки готові Козероги виявляться до нових віянь, на них із однаковою мірою ймовірності можуть очікувати небачені успіхи або психологічний дискомфорт. Завзятим у своєму консерватизмі людям середнього і старшого віку цього року буде важче дотримуватися колишніх принципів. Молодь, гнучкіша в рішеннях і сприйнятливіша до змін, має всі шанси піднятися в особистісному розвитку відразу на кілька рівнів. При цьому нудьга не загрожує нікому зі славної когорти Козерогів. Кожен за бажання зможе якщо не надихнутися чимось абсолютно новим, то перетворити вже наявне: розширити коло спілкування, запропонувати додаткові ідеї, зануритися в романтичні стосунки з партнером.

Гороскоп для Козерога на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

Цього року у жінок-Козерогів не буде відбою від шанувальників. І ця обставина матиме вирішальний вплив на їхнє життя. Для самотніх дам вона буде вельми доречною: що ширший вибір, то вищі шанси вибрати найдостойнішого супутника. Але буря на особистому фронті може мати і несподіваний фінал. Не секрет, що на етапі знайомства навіть нікчемні претенденти прагнуть виглядати лицарями. Потрібно буде напружити мозок і підключити інтуїцію, щоб відокремити зерна від полови. Тим же, чиє серце вже зайняте, увага зайвих шанувальників принесе чимало проблем. Може дійти до необхідності приховувати свою привабливість, уникати контактів і змінювати плани на ходу.

У другій половині року можливі сімейні проблеми, пов'язані з вихованням дітей, переїздами, придбанням нового житла або іншими великими покупками. Можлива зміна складу сім'ї: поява в ній нових членів, відокремлення дорослих синів і дочок, розлучення або заміжжя. Брати наші менші також можуть вплинути на чисельність мешканців будинку. Це гарний час, щоб завести кота або собаку.

Гороскоп для чоловіків

Багато представників чоловічої половини знака отримають пропозицію змінити роботу, рід діяльності або перейти на нову посаду. Зірки рекомендують не кидатися у всі тяжкі, а для початку тверезо оцінити ризики і віддати перевагу якісному розвитку перед будь-якими авантюрами. Це означає, що нова, відповідальніша посада у своїй компанії виявиться вигіднішою, ніж перехід в іншу, нехай перспективну, але таку, що тільки розпочала свій шлях на ринку. Власна справа цього року може принести значний прибуток за умови, що раніше в неї вже було вкладено серйозні кошти. З нуля зараз розвивати бізнес не рекомендується. Краще вкласти наявні вільні гроші в нерухомість або щось не менш ґрунтовне.

В особистих і сімейних стосунках у чоловіків очікується чимало змін. Гарний період, щоб завершити обридлий роман або розірвати дружбу, що вже застаріла, тим паче що приводів для цього буде більш ніж достатньо.

Любовний гороскоп

Усі представники знака отримають значні шанси кардинально змінити свій любовний статус: завести новий роман, назавжди порвати деструктивні зв'язки, що втратили романтизм і стали токсичними. До всього, що відбувається в особистому житті цього року, слід ставитися уважно і з часткою філософії. Доленосні повороти Дракон дуже любить поєднувати з метушливими, миттєвими примхами. Довгоочікувана друга половина може з'явитися в оточенні легковажних метеликів і відверто непотрібних вам людей. Будьте уважні, не дозволяйте швидкоплинним зв'язкам зганьбити ваш справжній вигляд і відштовхнути від вас важливу людину.

Козероги, які перебувають у тривалому шлюбі, можуть переживати сімейну кризу. Всупереч стереотипам, вона не завжди супроводжується охолодженням почуттів і нудьгою. Цього року в багатьох імовірніша поява розбіжностей з будь-яких приводів на тлі гарячого тяжіння. Гарантовані бурі пристрастей, суперечки, непорозуміння, але без критичних сварок. Якщо ж думки про розлучення переслідують дедалі частіше і формуються в плани щодо розподілу майна, найімовірніше, шлюб дав тріщину ще до настання 2024 року.

Грошовий гороскоп

Рік Дракона сприяє поділу фінансових потоків. У багатьох з'являться додаткові джерела доходу, можливість монетизувати хобі, зробити вигідні вкладення. Рекомендується поставитися уважно до всіх ідей, але вибирати, не ризикуючи наявними ресурсами. Ідеальним буде поєднання звичного і нового, наприклад, основна зарплата + дохід від продажу результатів власної інтелектуальної праці або творчості. Якщо навички та час дозволяють, станьте репетитором, пишіть картини, займіться виготовленням м'яких іграшок, печіть тортики. Але не вкладайте гроші в новоявлені інвестиційні фонди, брокерські біржі та інші сумнівні підприємства.

Влітку і восени зростають шанси підвищити регулярний дохід: перейти на керівну посаду, стати співвласником бізнесу, розпочати нові проекти. Гарний час, щоб почати відкладати кошти на великі покупки або заснувати фінансову подушку на майбутнє. Інвестувати рекомендується у власну освіту, поліпшення житлових умов. Відмовитися на певний час слід від дорогих подорожей, купівлі предметів розкоші та курсів "особистого зростання" від різного роду інфо-гуру. Утім, більшість Козерогів не потребують застережень і самі відчувають, де може чекати підступ.

Гороскоп здоров'я

Цього року зірки сприяють тим, хто всерйоз вирішив поліпшити якість свого життя і взяти себе в руки. Якщо ви давно збиралися позбутися зайвої ваги, підкачати фігуру, перейти на здорове харчування, стати активнішими фізично, - час настав. Будь-які зусилля на цьому шляху принесуть максимально позитивні результати і дадуть змогу зміцнити здоров'я в довгостроковій перспективі. А разючі зміни в зовнішності привернуть ще більше уваги з боку протилежної статі та викличуть заздрість ворогів.

Тим, хто цілком задоволений собою, також не зашкодить звернути увагу на фізичний стан. Особливо важливо стежити за роботою органів ШКТ і суглобами. Це найвразливіші місця в організмі Козерогів. У періоди стресів, особливо в міжсезоння рекомендується приймати лікарські засоби для профілактики загострень. Важливо уникати екстремальних видів спорту і непосильних навантажень.

Будьте акуратні з прийомом додаткових доз вітамінів і різними БАДами. Намагайтеся отримувати якомога більше необхідних корисних речовин з продуктів харчування. Не забувайте вживати якісний білок, свіжі овочі та ягоди, вирощені у звичних вам кліматичних умовах.

Водолій - гороскоп на 2024 рік

У 2024-му для Водоліїв триватиме етап змін, що розпочався у 2023-му. Уже на початку року на них чекають нові знайомства і виклики. Я готовий поділитися тим, що чекає на Водоліїв у майбутньому періоді, до яких сюрпризів від долі слід підготуватися.

Для всіх представників знака 2024 рік стане вдалим, але особливо добре він пройде в тих, хто звик ставити перед собою цілі й наполегливо до них рухатися. Однак зірки застерігають - не варто проявляти зайву імпульсивність. Усі рішення мають бути зваженими.

Якщо важко щось вирішити, варто подивитися на ситуацію збоку, очима близьких людей. Прийняти мудру пораду означає проявити власну мудрість. Водолії люблять свободу, але не терплять змін. Зміна ментальних конструкцій у цьому ключі піде представникам знака на користь.

За прогнозом зірок у 2024 році життя підкине Водоліям кілька вдалих моментів, коли вони зможуть досягти бажаного за короткий термін. Цим треба обов'язково скористатися. На початку весни можливий успіх у сфері заробітку і грошей. Не варто критикувати колег, які носяться з новими ідеями, краще приєднайтеся до них.

Ближче до літа акцент зміститься на сферу любовних стосунків. Якщо бути спритнішим, партнер(ша) піде назустріч вашим ініціативам. Ви зможете відчути себе рульовим сімейного корабля. Ось тільки варто відмовитися від ілюзій, щоб рухатися правильним курсом.

Наступний пік удачі наздожене Водоліїв у жовтні. Період виявиться сприятливим для укладення угод і великих придбань. На цей же час припаде і низка корисних знайомств. Сприятливі події дадуть можливість відчути себе щасливою людиною.

Гороскоп для Водолія на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

У життя Водоліїв-жінок стрімко увірвуться зміни. Сфера змін може бути різною. Одним доведеться змінити роботу або навіть рід діяльності. В інших дозріє потреба оновити стосунки. Зірки обіцяють підтримку в обох випадках.

Час змін потребуватиме переналаштування внутрішнього стану. Необхідно буде відмовитися від негативних думок і страхів. Перед приходом нового завжди слідує руйнування старого. Вчіться знаходити компроміси, це полегшить комунікацію з іншими людьми. Не піддавайтеся емоціям, не проявляйте примх - тоді з'явиться привід пишатися собою.

Для тих, хто перебуває у стосунках, буде шанс дочекатися від обранця пропозиції руки і серця. Самотні дами зможуть, нарешті, зустріти свою половинку. Велика ймовірність розширення кола контактів. У 2024 році у Водоліїв-жінок можуть з'явитися нові друзі та колеги.

Гороскоп для чоловіків

Водолії самі по собі оптимістичні люди. Моє передбачення на 2024 рік дає чоловікам цього знака ще більше приводів для оптимізму. У перші три місяці будуть вдалими починання в бізнесі та кар'єрі. Не бійтеся проявляти свої амбіції на роботі, начальство зустріне їх із розумінням. Але не варто втрачати голову від отриманого успіху.

У березні ви отримаєте перепочинок. Можна буде розслабитися і присвятити час відпочинку. Це не найкращий період для реалізації нових проєктів. Ближче до літа на вас знову чекає підйом енергії, і можна буде братися за справи. У травні життя навколо вас почне вирувати. З'являться нові знайомі, ділові контакти.

Друзі даруватимуть вам натхнення і в усьому підтримуватимуть. Особисте життя принесе тільки позитивні емоції. Чоловіки, які не перебувають у шлюбі з партнеркою, захочуть узаконити союз. Літо 2024 року - сприятливий час для весілля. Ті, хто в пошуку, будьте готові зустріти своє кохання в серпні. Це може трапитися на відпочинку або в далекій поїздці.

Любовний гороскоп

Повітряним знакам важко будувати стабільні стосунки, але у 2024 році самі зірки допомагатимуть їм в особистому житті. Ті, у кого роман тільки почався, маленькими кроками прийдуть до міцного союзу. Пам'ятайте, що основи будь-яких стосунків - повага і довіра.

Любовної сфери Водолія у 2024-му не торкнуться бурі й потрясіння. Обійдеться без скандалів і великих сварок. Особливо сприятливим часом для кохання стане перша половина року. Влітку уважно придивляйтеся до нових знайомих. Можливо, хтось із них стане вашою долею. Не відмовляйте собі в прогулянках, романтичних побаченнях, подорожах.

У серпні я пророкую Водоліям знайомство з людиною, яка стане партнером на все життя. Восени багато пар дозріють до укладення шлюбу. У одинаків, як і раніше, залишається шанс на доленосну зустріч. Не бійтеся довіритися новій людині, відкрито висловлюйте свої емоції та почуття. Отримуйте задоволення від перших побачень, адже цей час уже не повернеться.

Грошовий гороскоп

У 2024 році фінансові справи Водоліїв усе ще вимагатимуть вкладення сил. Щоб отримати потрібну кількість грошей, доведеться мобілізувати всі ресурси і рухатися вперед. Сприятливий період для грошової сфери настане наприкінці серпня і триватиме до середини листопада. Багато що вирішуватимуть ділові зв'язки, важливість контактів не можна недооцінювати.

У січні під впливом Плутона Водолії можуть ухвалити рішення витратити всі заощадження. Для початку зважте, наскільки виправдані ці витрати. Зірки прихильно поставляться до тих, хто почне брати участь у благодійних проєктах. Вітатиметься допомога незаможним у будь-якому масштабі.

Якщо є можливість, допоможіть багатодітній родині, що живе по сусідству, або самотній пенсіонерці. Така допомога сторицею повернеться тому, хто віддав. Літній період сприятливий для налагодження відносин із колегами, що сприятиме зростанню фінансів.

Гороскоп здоров'я

Початок року і березень - той час, коли Водолії перебуватимуть на піку фізичних можливостей. У квітні енергія піде на спад. На цьому тлі може статися загострення хронічних хвороб. У 2024 році настане відповідний момент для перегляду способу життя.

Спробуйте на краще змінити харчування, відмовитися від шкідливих звичок, зайнятися спортом або хоча б зарядкою. Сприятливий вплив матимуть спа-процедури і масаж. Корисно буде робити вправи на розтяжку.

Намагайтеся знизити рівень стресу, щоб підтримати імунітет. Якщо цього не зробити, можливі проблеми зі шлунком і серцем. Саме час замислитися про якість і тривалість сну.

Відпочинок впливає на наше самопочуття і стан організму загалом. Вночі відбувається відновлення нормальної роботи органів. Без повноцінного відпочинку неможливо вирішувати складні завдання, яких у Водоліїв буде вдосталь.

Риби - гороскоп на 2024 рік

Тенденції, закладені гороскопом на 2024 рік для Риб, сприятливі, хоча й можуть спровокувати внутрішні конфлікти в деяких випадках. Природна скромність і схильність до усамітнення в цей період гальмуватимуть розвиток, тому представникам знака потрібно навчитися проявляти ініціативу і більше себе цінувати. Загалом, це дуже активний, суперечливий рік. Це особливо явно стане вже в перші місяці. Злети поєднуватимуться з тимчасовими невдачами, але кінцеві результати повністю залежать від мотивації та прагнення Риб долати перешкоди.

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона протегує людям, які бажають просунутися кар'єрними сходами, домогтися фінансового благополуччя, побудувати міцні особисті взаємини. Для Риб досягти значущих результатів у цих сферах життя завжди буває непросто і коштує чималої праці. Тим паче не можна втрачати надані долею шанси. Більшість сміливих планів цього року вдасться втілити в реальність, потрібно лише краще контролювати свої вчинки, змушувати себе позитивно мислити і не боятися складнощів.

На початку року Рибам можуть запропонувати зміну роду діяльності: нову роботу, вигідну поїздку або щось інше, що вимагає активних дій з їхнього боку. Не пропустіть можливість проявити свої здібності - пропонована справа обіцяє бути дуже вигідною. Щоправда, особисте життя в цей період може відійти на другий план, проте родичі та друзі зрозуміють і пробачать. Адже вони не раз зверталися до вас по допомогу і завжди отримували її в необхідному обсязі.

Друга половина року буде більш спокійною і передбачуваною. Рибам рідше доведеться переступати через свій характер, вийде виділяти більше часу на відпочинок і для улюблених розваг. Сімейні питання можуть вимагати від деяких представників знака проявляти дипломатичність, що повністю відповідає їхній натурі. До грудня багато хто з Риб з подивом виявить, що став більш розкутим та ініціативним завдяки ситуаціям, у яких їм довелося опинитися останнім часом. Отриманий досвід позитивно позначиться на їхньому характері й чимало посприяє подальшим життєвим успіхам.

Гороскоп для Риб на 2024-й / pixabay.com

Гороскоп для жінок

Цей рік вимагатиме від жінок-Риб більшої самостійності. Удача сприяє дамам, які вирішили відкрити власну справу. Це не обов'язково має бути великий бізнес. Можна почати працювати з дому, займатися творчістю, хоча б у вільний час.

Час сприяє зав'язуванню нових дружніх і ділових стосунків, втіленню своїх бажань. Здійснюйте покупки, які ви довго відкладали, вирушайте в подорож, змініть домашній інтер'єр. Чим би ви не займалися, головне, щоб це приносило вам задоволення і не забирало багато сил.

У другій половині року вірогідні зміни в сім'ї: народження дитини, переїзд на нове місце проживання або навіть в іншу країну. Ретельно обміркуйте, чи готові ви до прийдешніх подій, не соромтеся просити підтримки у близьких людей, будьте більш відвертими, діліться своїми переживаннями і мріями. Зараз доля налаштована до вас благодушно і не перешкоджає отриманню допомоги ззовні.

Гороскоп для чоловіків

Перед багатьма чоловіками цього року постане вибір: залишатися у своєму поточному статусі, плисти за течією або почати домагатися нових цілей. Якщо переможе бажання досягати, потрібно підготуватися до протистояння з недоброзичливцями і просто недобросовісним оточенням. Деяким колегам, друзям, діловим партнерам можуть не сподобатися зміни у вас. Ці люди прагнутимуть зберегти власні вигоди і зручне становище, вставляючи вам палиці в колеса. Майте це на увазі, не бійтеся говорити нахабам правду в обличчя і ставити їх на місце.

У 2024 році великі шанси налагодити нові стосунки, заснувати власну справу або знайти вигіднішу роботу. Докладені зусилля необхідно компенсувати регулярним відпочинком, інакше ви отримаєте швидке емоційне вигорання. У другій половині року рекомендується зменшити оберти, більше приділяти уваги захопленням. Якщо можливо, на деякий час змініть обстановку, їдьте у відпустку, спілкуйтеся з приємними людьми.

Любовний гороскоп

Надійність і чарівність Риб цього року отримають заслужене визнання з боку протилежної статі. Без уваги не залишиться жоден представник знака. Цим варто скористатися, якщо в оточенні недостатньо шанувальників, а мрія про романтичні стосунки все ще не реалізована.

Будьте обережні, щоб не влипнути в безнадійні й нерозділені почуття, до яких у вас явна схильність від природи. Навчіться цінувати себе і не відсувайте на задній план власні переваги. Спокійна впевненість допоможе швидше привернути увагу підходящої людини, ніж незграбна сором'язливість, пам'ятайте про це, заводячи чергове знайомство.

Шлюб цього року вдасться укласти, якщо претендент на руку і серце вже визначився. Поспішних весіль краще уникати, щоб як слід перевірити стосунки. Романтика або легкий флірт - це добре, але в серйозних питаннях дійте обдумано.

Сімейним парам рекомендується уникати рутини в спілкуванні, приділяти більше уваги бажанням одне одного. Це вбереже від непотрібних суперечок, сварок і розчарувань.

Грошовий гороскоп

Рік Зеленого Дракона сприяє зростанню фінансових потоків, як регулярних, так і зовсім несподіваних. Риби цілком можуть стати щасливими переможцями лотереї, володарями дорогих подарунків, отримати великі премії, збільшення окладу. На роботі з грошима все гаразд, але якщо ви маєте намір серйозно поліпшити свої справи, є сенс задуматися про додаткову зайнятість. Зараз гарний час, щоб розрахуватися зі старими боргами, вигідно вкласти наявні кошти, заснувати фінансову подушку.

Накопичення не слід витрачати на розкіш чи сумнівні підприємства. Бажано подумати про довгострокову перспективу, наприклад, поліпшення житла, освіту. Період, у який рекомендується купувати нове авто та інші необхідні для якісного життя речі: з липня по вересень.

Рік сприяє сміливим, але обдуманим фінансовим рішенням, розорення або інших неприємностей можна не боятися.

Гороскоп здоров'я

Риби частіше за інші знаки ризикують отримати депресію або нервові розлади, у чому виною - їхній перфекціонізм у поєднанні з підвищеною недовірливістю і невпевненістю в собі. Цього року є хороші шанси уникнути зневіри й апатії завдяки низці позитивних подій і успішно завершених справ. Але берегти себе все-таки необхідно: регулярно вибирайтеся на природу, накопичуйте приємні враження від відпочинку, залишайтеся на самоті, коли вам це необхідно.

Уникайте нервового перенапруження і стрибків імунітету в міжсезоння, сильний холод і спекотну погоду. Це загрожує різкою застудою, перепадами артеріального тиску, загостренням хронічних патологій. Не ігноруйте будь-які погіршення самопочуття, вчасно займайтеся профілактикою, намагайтеся регулярно висипатися.

Вас також можуть зацікавити новини: