Гороскоп на четвер / passion.ru

Сьогодні головною темою дня стануть гроші. Якщо вчасно себе не проконтролювати, це ризикує обернутися непомірними витратами. 

Про це пише "1001 гороскоп".

Овен

Овну сьогодні належить весь день бути на сторожі і намагатися вчасно відчути, куди дме вітер. Уміння підлаштовуватися під нові обставини будуть грати ключову роль. 

Відео дня

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, яким категорично не можна довіряти
Тілець

Зірки гороскопу обіцяють Тельцю відмінний день для будь-яких починань! Практично все, за що він візьметься, з часом обіцяє йому прибуток і успіх. 

Близнюки

Близнюки будуть крутитися як дзиґа. Ваша невгамовна енергія буде вимагати міняти заняття одне за іншим і не залишати жодної вільної хвилинки. 

Рак

Сьогодні доля дає Ракам відмінний шанс якщо і не озолотитися, то як мінімум поправити своє фінансове становище. Протягом дня Рака можуть чекати будь-які грошові сюрпризи: скромні (і не дуже) премії за працю, відданий борг, подарунок від близької людини.

Лев

Лев буде перебувати в піднесеному, позитивному стані духу, завдяки чому його справи можуть просуватися нібито самі собою. 

Діва

Фортуна обіцяє повернутися до Діви своїм усміхненим обличчям. Цілком можливо, це стане початком нової смуги удач в її житті.

Терези

Терези чекає непростий день-події можуть розвиватися зовсім не так, як вони запланували. У якийсь момент вони здатні випустити ініціативу з рук і перестати контролювати ситуацію. Причина цього-ваша розслабленість і погана підготовка. 

Скорпіон

Зірки гороскопу радять Скорпіону зайнятися проектом, який він виношував вже давно. Можливо, не вистачає зовсім небагато, щоб вдихнути в нього життя.

Стрілець

Зірки гороскопу попереджають Стрільця: він має шанс зіткнутися зі чутками, які негативно позначаться на його кар'єрі, статусі або рівні життя! Причому Стрілець може стати не тільки жертвою цих чуток, але і постраждати через те, що сам розпускає їх. 

Козеріг

Козеріг випробує таке почуття, як ревнощі до чужих успіхів і розчарування своїми. Можливо, на це його наштовхне заохочення когось із колег або ж усвідомлення того, що в його справах намітився ступор.

Водолій

Головною рушійною силою Водолія в будь-яких справах стане здорова конкуренція. Це почуття може виникнути у нього стосовно досягнень колег, друзів або близьких.

Риби

Сьогодні Риби будуть налаштовані на конфлікт – принаймні, оточуючим може так здаватися. З одного боку, риби не потерплять чужого втручання ні в чому і будуть жорстко стояти на своєму, з іншого ж – схильні критикувати всіх навколо і роздавати непрошені поради.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: