Близнюки зможуть викрити свого кривдника / ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 вересня. На Овнів чекає величезна радість, а Козерогам варто готуватися до проблем. Що зірки обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Щастя увірветься в життя Овнів. Ви нарешті повірите в диво і зможете забути про все погане. Постарайтеся приділити час всім своїм друзям, не обділяйте їх своєю увагою, адже святкувати радісні новини куди краще в приємній компанії.

Телець

Астрологи обіцяють Тельцям успіх на любовному фронті. Ви зрозумієте, що поруч з вами по-справжньому віддана і добра людина. Насолоджуйтесь приємними моментами і влаштуйте романтичне побачення.

Відео дня

Близнюки

29 вересня Близнюки зможуть викрити свого кривдника. Хтось давно намагається вам насолити, ви навіть не здогадувалися, що ворог підібрався так близько. Не бійтеся здатися грубими і викиньте негідника зі свого життя.

Рак

Новий день принесе Ракам нові можливості. У вас вийде втілити в життя свою найзаповітнішу мрію. Прикладіть максимум зусиль і результат праць вас точно не засмутить.

Лев

Левам варто зайнятися справами, які вони намагалися відкласти в довгий ящик. Не лінуйтеся і не намагайтеся перекладати свої проблеми на інших. До вечора ви зрозумієте, що не дарма витратили стільки часу і сил.

Діва

Астрологи радять Дівам відмовитися від усього, що може їм нашкодити. Подбайте про свою безпеку і не ризикуйте здоров'ям. Крім цього, вам не варто з'ясовувати стосунки з колегами.

Терези

Терези будуть зайняті весь день. Ви можете зрозуміти, що втратили баланс, через що страждає одна зі сфер вашого життя. Постарайтеся повернути рівновагу і збережіть цю гармонію.

Скорпіон

Скорпіони можуть зрозуміти, що готові до великих змін. І ніхто не посміє вам суперечити, якщо ви почнете діяти прямо зараз. Сміливо рухайтеся вперед і не думайте про погане.

Стрілець

Стрільцям доведеться швидко приймати важливі рішення. Однак це зовсім не погано, в стресових ситуаціях ви зможете моментально оцінити всі "ЗА" і "проти", а тому точно не помилитеся. Довіртеся своїй інтуїції, все буде добре.

Козоріг

Астрологи радять Козерогам бути обережнішими. Ви можете крупно зганьбитися і сильно засмутитися. Постарайтеся вберегти себе від публічного приниження.

Водолій

29 вересня Водоліям можна розслабитися. Ваше життя стало спокійним і розміреним, а тому ви спокійно можете насолоджуватися релаксом. Постарайтеся не обтяжувати себе сумними думками.

Риби

Рибам варто викинути зі свого життя усе, що приносить засмучення. Займіться генеральним прибиранням, але не тільки у своєму будинку. Очистіть думки і думайте про хороше.

Вас також можуть зацікавити новини: