Гороскоп на 29 травня 2022: Лев підкорює вершини, а Терези ризикують нарватися на бійку / Колаж УНІАН

Двадцять дев'ятий місячний день, коли Місяць убуває в знаку Телець, радить зайнятися зміцненням свого матеріального благополуччя: день сприятливий для покупок і капіталовкладень. Ось тільки гороскоп на 29 травня 2022 року каже усім знакам Зодіаку вкрай обережно ставитися до чужих слів і обіцянок: вас так і норовлять обдурити!

Тому найкраще займатися рутинними звичними справами, для виконання яких не потрібна чужа допомога. Не варто вносити різкі зміни в свій уклад. Але те, що запланували зробити вже давно – реалізувати потрібно рішуче: за ступенем вашої цілеспрямованості цього дня доля визначає, чи заслуговуєте ви тих благ, до яких прагнете.

Гороскоп на 29 травня 2022: Овен

Вас потягне оновити оточення – не тисніть у собі цей порив. Нові знайомства, які ви заведете сьогодні, підуть на користь вашій кар'єрі.

Відео дня

Гороскоп на 29 травня 2022: Телець

Рішення, яке ви приймете сьогодні, серйозно вплине на ваше майбутнє. Тому дійте виважено, постарайтеся продумати максимальну кількість варіантів розвитку ситуації – але не затягуйте процес.

Гороскоп на 29 травня 2022: Близнюки

Розслабтеся і постарайтеся ні в що не втручатися: сьогодні це для вас найкраща тактика. Нехай нервують і метушаться інші – а ви пийте чай і робіть висновки з чужих помилок.

Гороскоп на 29 травня 2022: Рак

Не варто проводити день вдома: так ви тільки марно розтратите потенціал цієї доби. Відправляйтеся на прогулянку, сміливіше спілкуйтеся з людьми, не бійтеся заводити знайомства: це саме те, що принесе вам сьогодні удачу.

Гороскоп на 29 травня 2022: Лев

Ваші практичні навички нині на висоті, а ось творчі заняття краще відкласти. Найчастіше витрачати вихідний на роботу – це прикро, з іншого боку, витрачати такий потенціал на диванний відпочинок – не тільки прикро, але і злочинно по відношенню до свого добробуту.

Гороскоп на 29 травня 2022: Діва

Спілкування з оточуючими навряд чи принесе сьогодні радість – швидше причіпки і критику (можливо, навіть справедливу, але від цього не менш образливу). Тому краще звести спілкування до мінімуму, а якщо хтось жадаємо нав'язати вам свою про вас думку – повертайтеся і йдіть у своїх справах.

Гороскоп на 29 травня 2022: Терези

Ви сьогодні легко підгортаєте під свою волю, ваші лідерські якості проявляються у всій красі. Але не забувайте при цьому і про дипломатичні таланти – інакше ризикуєте спровокувати конфлікт або образити важливу людину.

Гороскоп на 29 травня 2022: Скорпіон

Вас може потягнути на самокритику. Женіть подібні думки геть! Зараз ви не здатні на адекватну оцінку своїх сил і ресурсів, а сумніви в собі лише зародять або посилять комплекси, але не підкажуть вірного рішення. Тому відкладаємо самоаналіз і даємо голові відпочити.

Гороскоп на 29 травня 2022: Стрілець

Не йдіть на поводу у своїх почуттів сьогодні. Ваші дії повинні бути максимально логічні і раціональні. А серйозні рішення краще і зовсім відкласти до кращих часів.

Гороскоп на 29 травня 2022: Козеріг

Відкладіть справи, забудьте про важливе, важке і нудне – і побалуйте себе коханого. Для серйозних і складних проектів зараз все одно несприятливий період. А ось для зустрічі з друзями, смачної їжі або улюбленого хобі – час дуже вдалий. 

Гороскоп на 29 травня 2022: Водолій

Не варто боятися конфліктів, які розгораються поруч із вами цього дня – адже тільки ви здатні їх погасити. Люди напевно по достоїнству оцінять ваш миротворчий дар.

Гороскоп на 29 травня 2022: Риби

Праця з-під палиці сьогодні не для вас: ви тільки наробите помилок через власні поспіх і дратівливість. Постарайтеся займатися лише тим, до чого лежить душа.