Астролог Влад Росс / Скриншот YouTube

Астролог Влад Росс склав гороскоп на березень для всіх знаків Зодіаку. За його словами, для деяких людей цей місяць буде непростим, але комусь все ж доля дасть можливість насолодитися цим періодом.

Овен

Якщо Овни захочуть у березні розпочати нову справу, то в них усе вийде. Може знадобитися трохи більше часу для цього, але прояв активності допоможе швидше досягти результатів. Місяць сприятливий для кар'єрного зростання і підприємницького бізнесу. Але в першій половині місяця Овни можуть нажити собі ворогів. В особистому житті все буде добре, в Овнів може з'явитися нове захоплення. А ось у плані здоров'я варто бути обережними і не ставити самостійно собі діагнози і не робити операції.

Відео дня

Телець

Березень для Тельців буде підступним. Їх може сильно потягнути на нову дружбу і романтичні пригоди. У сфері діяльності все буде даватися з першої спроби. Застосовуйте свою хитрість, щоб отримати бажане. У першій половині місяця варто бути обачними у фінансових питаннях. Бережіться ослабленого імунітету і додайте до свого раціону вітаміни.

Близнюки

Близнюкам варто бути в курсі всіх подій - вчитися, більше читати, відвідувати курси і тренінги, вивчати мови. Що стосується фінансів, то Близнюкам потрібно постаратися повернути всі борги. В особистому житті можуть бути проблеми - партнер може викликати ревнощі. Будьте обачні зі своїми другими половинками. А в плані здоров'я все має бути добре. Ви будете в повному настрої.

Рак

Березень може винагородити Раків за терпіння і працю. Цього місяця ви проб'єте важливу стіну й отримаєте плоди своєї роботи. Налаштовуйте себе на позитив. Також Раки можуть отримати матеріальну винагороду наприкінці місяця. В особистому житті не варто ховати голову в пісок, йдіть на компроміс. Крім того, стежте за своїм здоров'ям, тому що можливе загострення хронічних захворювань.

Лев

Завдяки інтуїції Левам вдасться уникнути непотрібних спокус і досягти успіху у фінансовій сфері і любовній. Вам забезпечено лідерство. Шукайте підтримку в рідних і близьких. Також ви можете розвивати свої ідеї. Однак остерігайтеся конфліктів із роботодавцем. Не домагайтеся премії або інших матеріальних цінностей. Що стосується кохання, то в березні Левам не варто відкривати душу новим людям. Однак якщо хочете сексуальних пригод, то вони будуть сприятливими. До слова, цього місяця у Левів можлива вагітність, і є ризик венеричних і серцево-судинних захворювань.

Діва

Не дозволяйте занадто сильно вами маніпулювати. Також не дозволяйте глибоко пірнати у вашу душу, оскільки можливі розчарування. У другій половині місяця у вас буде велика удача у сфері особистого життя - кокетуйте і фліртуйте. Можете знайти партнера для шлюбу. На роботі у вас з'являться нові завдання, ухвалювати рішення доведеться швидко, тому що час буде обмежений. Через це ви можете нервувати. Не дуже хороша ситуація в плані фінансів. Несподівано можуть з'являтися борги, а також не можна робити масштабних покупок. Крім того, Дівам важливо займатися спортом, налагодити режим дня і висипатися.

Терези

У творчих Терезів більше немає потреби стримувати свої пориви, особливо в першій половині місяця. Ця якість принесе їм приголомшливий фінансовий успіх і нові знайомства та зв'язки. На любовному фронті теж усе складатиметься добре, у жінок є можливість завагітніти. У роботі проявляйте працьовитість і наполегливість. У плані грошей все буде добре, якщо ви будете більш обачними і не будете ризикувати. Не забувайте і про відпочинок, бо можлива слабкість і перепади тиску. Може бути ГРВІ.

Скорпіон

Скорпіонам варто відмовитися від колишніх думок. Це буде період зниження мостів, трансформації та початок нового. Ви ніби повстанете з попелу. На роботі Скорпіонів можуть критикувати. Не варто засмучуватися, краще підіть на курси з підвищення кваліфікації. Можливі конфлікти зі співробітниками. А ось романтичні стосунки можуть вийти на новий рівень, серйозніший. Друга половина місяця сприятиме цьому. Що стосується здоров'я, то можуть виникати професійні захворювання. Не займайтеся самолікуванням.

Стрілець

У вас може виникати відчуття, що ви зайшли в глухий кут. Через це ви ризикуєте впасти в депресію. Однак зірки рекомендують узяти себе в руки і продовжувати працювати. Тоді у вас усе вийде. У плані фінансів можуть бути зайві витрати. В особистому житті теж усе буде не так, як вам того хотілося б. Однак березень обіцяє вам гарне здоров'я. Цей місяць буде сприятливим для відпочинку на морі або в горах.

Козеріг

У березні Козеріг може сміливо йти до своєї мети. Однак можуть виникнути невеликі труднощі в реалізації цілей. Головне - щоб Козерогам не псували настрій оточуючі. Також зірки не рекомендують Козерогам витрачати багато грошей на розваги. В особистому житті в них усе буде стабільно. Ба більше, ви знову можете розпалити іскру у стосунках із партнером. Женіть геть песимізм, побалуйте себе чимось приємним, бадьоріть і займайтеся спортом. Обов'язково сходіть на масаж.

Водолій

У березні Водоліям не слід форсувати події, проявляти ініціативу. Може виникнути бажання взяти кермо влади у свої руки, але краще вам поки що збирати сили. Місяць буде вдалим для фінансових удач, особливо в другій половині місяця. Головне - не лізти в авантюри. Можете придбати машину або нерухомість. При цьому приділяйте увагу ближньому колу, а також приділяйте час сфері кохання. А ось у плані здоров'я Водоліям не пощастило. Можуть бути несподівані застуди. Одягайтеся за погодою. Також можете пройти обстеження, особливо те, що пов'язано з гінекологією.

Риби

У Риб з'явиться шанс багато чого змінити у своєму житті, особливо в другій половині березня. Усе відбуватиметься як по маслу. Більше розважайтеся, заводьте друзів і покровителів. Їхня допомога буде безцінною. У роботі приймайте рішення, спираючись на інтуїцію, а також зважуйте всі за і проти. Крім того, у вас є великі перспективи у фінансових питань. В особистому житті будьте цілеспрямованими. Вільні Риби можуть створити сім'ю. Щодо здоров'я варто дотримуватися запобіжних заходів. Слабке місце - авітаміноз, тому більше вживайте вітамінів.

Вас також можуть зацікавити новини: