Цей тиждень подарує Близнюкам масу вражень / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень (з 18 по 24 вересня). Овни ризикують сильно засмутитися, їх чекають неприємні сюрпризи. А Діви злетять Вище неба, їм судилося стати щасливими і успішними. Що карти Таро обіцяють саме вам - розповість таро-гороскоп нижче.

Овен

Овнам варто готуватися до непростих випробувань. Тиждень почнеться з проблем, а біль втрати змусить вас опустити руки. Дайте собі трохи часу на смуток, а потім спробуйте знайти хоча б щось гарне у своєму житті.

Телець

Тельцям варто чекати на хороші новини. До середини тижня ваш настрій буде прекрасним, адже радісні події будуть вас "переслідувати" по п'ятах. Насолоджуйтесь моментами щастя і не думайте про погане.

Відео дня

Близнюки

Цей тиждень подарує Близнюкам масу вражень, як приємних, так і не дуже. Ви можете розчаруватися у своїй другій половинці. Але при цьому вас чекає успіх на роботі.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам щасливі дні. Ви дізнаєтеся, що проблеми нарешті вирішаться, це подарує вам впевненість у завтрашньому дні. Однак не розслабляйтеся, вам потрібно не забувати про роботу і свої зобов'язання. 

Лев

Новий тиждень може вдарити по левах. На поверхню може спливти якась інтрига, яку ви плели. Це негативно позначиться на репутації, "зализувати рани" краще в колі сім'ї.

Діва

Казковий успіх увірветься в життя Дів. Ви не одразу повірите своєму щастю, це виявиться великим сюрпризом. Зривайте з неба зірки і станьте найкращою версією себе, усе вийде.

Терези

Тарологи радять Терезам проявити максимальну обережність. Прислухайтеся до своєї інтуїції і не дозволяйте ворогам вас обдурити. Якщо ви зумієте розкрити їх план, то точно їх переможете.

Скорпіон

Скорпіонам варто відкласти всі важливі справи на кінець тижня. У понеділок і вівторок приділіть увагу своїм друзям і дозвольте собі трохи розважитися. Після цього приступайте до роботи.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям цікаві пригоди. В один момент вам здасться, що ви готові до нового життя. І це не просто так, наберіться сміливості і наважтеся на глобальні зміни.

Козоріг

На Козерогів чекає неймовірний успіх на роботі. Ви будете генерувати чудові ідеї і точно отримаєте шанс на підвищення. Не соромтеся показувати свої навички, а інші нехай заздрять!

Водолій

Водоліїв новий тиждень змусить багато що переосмислити. Можливо, ви зважитеся розірвати відносини з людиною, який виявився брехуном. Спалюйте мости і не шкодуйте про вчинки інших людей.

Риби

Карти Таро радять Рибам відсторонитися від подій, які приносять їм засмучення. Не намагайтеся виправити ситуацію, від вас нічого не залежить. Просто спостерігайте, доля сама розставить все по своїх місцях.

Вас також можуть зацікавити новини: