Близнюки отримають несподіваний сюрприз / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень (з 9 по 15 жовтня). Овни можуть зіткнутися зі зрадою, а Терези отримають шанс на мільйон. Що карти Таро обіцяють саме вам - розповість таро-гороскоп нижче.

Овен

Овнам варто бути обережніше. Близька людина може завдати удару в спину. Зрада вас сильно засмутить, постарайтеся не влаштовувати істерики.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям успіх в особистому житті. Ви досягнете гармонії у стосунках з коханою людиною. Якщо ж у вас її немає, то цей тиждень подарує доленосне знайомство.

Відео дня

Близнюки

Близнюки отримають несподіваний сюрприз. Хтось вирішить вас порадувати, а гарний настрій від презенту допоможе вам домогтися чогось нового. Не зупиняйтеся і розвивайтеся, усе вийде.

Рак

Тиждень розпочнеться для Раків з важливих рішень. Не бійтеся ризикувати і дійте так, як хочеться вам. Поради та підказки від малознайомих людей варто ігнорувати.

Лев

Тарологи радять Левам задуматися про духовний розвиток. Відмовтеся від розваг, вони лише тягнуть вас на дно. Почніть читати книги і тренуйте мозок.

Діва

Діви зможуть вирішити всі свої проблеми. Не ховайтеся від складних завдань, буде складно, але ви з усім впораєтеся. Для впевненості в перемозі ви можете заручитися підтримкою друзів.

Терези

Терези отримають шанс, який дається дуже рідко. У вас буде можливість знайти неземне щастя і навіть озолотитися. Зволікати не варто, швидше хапайте птицю удачі за хвіст!

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам відмовитися від шкідливих звичок. Ви зможете почати нове життя і стати зовсім іншою людиною. Подумайте про здоров'я та майбутнє.

Стрілець

Новий тиждень принесе Стрільцям цікаві пригоди. Ви зможете інакше поглянути на людей, які вас оточують. Думайте тільки про хороше і женіть геть увесь негатив.

Козоріг

Козероги зможуть розбагатіти. Ви досягнете успіхів на роботі і отримаєте нову посаду. Однак не забувайте про родину, в усьому важливий баланс.

Водолій

Водолії ризикують сильно посваритися з друзями. Тиждень на самоті може здатися вам непростим випробуванням. Однак цей час дається вам не просто так, вам слід трохи "покопатися" у своїх думках.

Риби

Рибам варто приділити увагу своєму здоров'ю. Не жертвуйте собою заради інших людей. Постарайтеся відшукати гармонію і забути про складнощі.

Вас також можуть зацікавити новини: