Гороскоп на середу, 6 травня / znaj.ua

Гороскоп на середу, 6 травня 2020 року, передбачає сприятливий день для будь-якої роботи. Дрібні питання на роботі доведеться залагоджувати самостійно.

Цей день добре підходить для активних і рішучих дій. Але після плідної роботи не забувайте про відпочинок, пише slovofraza.

Овен

Доля сьогодні приготувала для вас урок. Втім він матиме позитивне забарвлення. Тому спокійно беріться за розв'язання складних питань. Головне – зберігати розум ясним, а серце відкритим.

Відео дня

Телець

Читайте такожПовня 7 травня: у чотирьох знаків Зодіаку почнеться біла смугаДля Тельців пора зближення і романтики. Тим, у кого є пара – рекомендується влаштувати незабутній вечір з коханою людиною.

Близнюки

У сімейних Близнюків можуть виникати дрібні сварки через гроші або побуту. Намагайтеся не зациклюватися на негативних моментах. Родичі попри набридливість, можуть допомогти розв'язати деякі проблеми.

Рак

День буде дуже насиченим. Постарайтеся добре відпочити. Тепла ванна перед сном чудово допоможе зняти напругу і відновити сили.

Лев

Астрологи рекомендують звернути увагу на своє здоров'я. Постарайтеся нормалізувати харчування – на певний період виключіть з раціону цукор і продукти, що містять дріжджі. Додайте більше овочів і фруктів.

Діва

Починається сприятливий час для здійснення запланованих справ у діловій сфері. Астрологи рекомендують братися за проекти, які вимагають високої активності.

Терези

У Терезів настав сприятливий період для початку нового – відносин, роботи, ремонтів. Вам буде легко заручитися підтримкою необхідних людей.

Скорпіон

Цей день астрологи рекомендують провести в русі – корисними будуть фізичні навантаження. Добу сприятливі для будь-якої активної діяльності.

Стрілець

Читайте такожАстролог назвав щасливчиків і невдах травня за знаком ЗодіакуДень пролетить в режимі нон-стоп: не встигнете закінчити одну справу, одразу буде з'являтися інше. Такий ритм вас підбадьорить і підніме настрій.

Козеріг

Сьогодні Козероги будуть успішно і швидко розв'язувати робочі питання. В колективі буде панувати мир і всі будуть діяти злагоджено, а керівництво буде налаштована до вас сприятливо.

Водолій

На Водоліїв чекає насичений і активний день. Вечір присвятіть виконання повсякденних обов'язків, завершення недороблених справ.

Риби

Перепалка з керівництвом може вас вибити з колії. Продовжуйте вірити в себе і свої ідеї, так вам буде простіше не порушити дані собі обіцянки і дійти до мети.