Кому не щастить у коханні / фото pixabay.com

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким не щастить у коханні.

Про це повідомляє slovofraza.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, дівчата яких підкорять будь-кого

Відео дня

Рак

Раки покладають на своїх партнерів великі надії. А це може їх відлякувати. Раки хочуть створити сім'ю, але в підсумку отримують лише стрес і депресію. Їх не можна за це звинувачувати, адже через характер їм складно управляти своїми емоціями. При цьому їх світ ділиться тільки на хороше і погане. Щоб Рак був щасливий, йому потрібен партнер, який буде розділяти з ним його почуття.

Діва

За словами астрологів, Діви досить перспективні в любові, але їх ставлення до почуттів має два аспекти. По-перше, вони однолюби, а по-друге, Діви розкидаються удачею, впадаючи в байдужість, відстороненість і прискіпливість. Це відштовхує людей.

Козоріг

Представники цього Знака всім своїм виглядом демонструють незалежність, самостійність, рішучість і успішність. Складається враження, що їм ніхто не потрібен. Побудувати хороші відносини вони можуть тільки якщо покажуть свою зацікавленість в людині.

Риби

Риби часто все ідеалізують і не помічають недоліків в партнері. Вони люблять жертвувати чимось заради любові. На думку астрологів, якщо вони захочуть, то обов'язково зможуть притягнути до себе любовну удачу. Потрібно тільки згадати про свою природну чарівність, дар переконання і розвинену інтуїцію.

Інші новини УНІАН: