Гороскоп Рак на грудень 2022 / depositphotos.com

Ракам в грудні доведеться вибирати між "розумними та красивими" - питання кар'єри потрібно буде вирішувати протягом усього місяця. А ось справи любовні, навпаки, краще залишити в спокої. Інакше ризикуєте зіпсувати стосунки напередодні Нового року - воно вам треба? Краще попийте чаю. 

Гороскоп кар'єри на грудень 2022

Астрологи радять Ракам в грудні зосередитися на кар'єрі. Зірки обіцяють вам цікаві та успішні проекти. Братися за них чи ні - вирішувати вам: можна поки що не виходити із зони комфорту. Але якщо ризикнете, то вже на початку року на вас чекає успіх. І краще таки ризикнути, радять астрологи - рано чи пізно вам таки доведеться вилазити зі своєї "нори".

Гороскоп кохання на грудень 2022

У грудні на особистому фронті у Раків буде непросто (хоча коли це у вас було просто). Труднощі на роботі, поточні проблеми, які потрібно вирішувати самостійно - все це зробить вас дратівливим і додасть втоми. 

Відео дня

Будьте обережні: на емоціях можна образити свою другу половинку або прийняти невірне рішення. До того ж, дуже часто ви самі себе накручуєте - то вас люблять, то вас не люблять або люблять недостатньо сильно. Заспокойтеся: вас люблять. 

Холостим Ракам зірки обіцяють доленосну зустріч - потрібно лише трохи почекати.

Гороскоп здоров'я на грудень 2022

Йдіть у східні практики - радять астрологи Ракам в грудні. Так вам вдасться відновити свої сили та емоційне здоров'я. Вправи цигун, медитації й навіть чайні церемонії підуть на користь. Пробуйте, що вам більше підходить. Головне завдання для вас зараз - максимально розслабитися, врівноважити свій психічний стан і перестати псувати нерви собі і оточуючим. Принаймні, в грудні, а в новому році - вже як зірки вишикуються. 

Вас також можуть зацікавити новини: