Таролог зробив прогноз на серпень для Зеленського / фото president.gov.ua

Після початку повномасштабної війна в Україні на плечі президента Володимира Зеленського, які і всіх українців, випало чимало випробувань. Але багатьох цікавить, що ж чекає главу держави в майбутньому.

Таролог Рамір зробив розклад карт для Зеленського на серпень 2022 року.

За словами прогнозиста, президент України сяятиме як сонце, бо "перша карта у нас одразу ж 19-й старший Аркан — сонце".

Відео дня

"Президент заявлятиме про себе, стверджуватиметься. Небезпечних карт тут для нього не випало. Підсумкова карта – вісімка кубків, яка означає відхід. Відхід — у плані того, що треба буде повертати, міняти на 180° риторику у своїх поглядах. Це може бути пов'язано з оточенням – хтось може піти з його оточення, адже вісімка кубків – це емоційна карта, карта близькості", - стверджує Рамір.

Він стверджує, що той, хто знаходиться близько з Зеленським, може піти кудись. Можливо, президент когось відпустить чи відпустить якусь ситуацію. 

"Щодо двійки кубків — це стосується держави чи населення загалом, йде якийсь рух чи послаблення чогось. Якась хороша інформація для добробуту населення. Президента у цьому підтримуватимуть. Відбудеться якась яскрава подія, пов'язана з ним, вірніше — з роботою, яку він розпочне в серпні. Це може бути пов'язано з країнами-союзниками. Для благоустрою країни вісімка жезлів також може показувати зброю - це може бути отримання повітряної зброї, тому що десятка кубків – це ще й карта-захист, мапа захищеного неба. Можливо, він зможе своєю роботою отримати ще якісь додаткові захисні засоби, зброю — для того, щоб збільшити безпеку населення", - говорить таролог.

Також поруч із Зеленським завжди випадає "країна" — тобто, президент завжди піклується про добробут країни, не залишає її.

"Небезпеки для Зеленського я не бачу, але є гальмування у його оточенні. Наче хтось гальмує його починання, може, ненавмисно, щоб застерегти. Випала десятка пентаклів — мапа захисту, броня. Йому за картами пропонують більше захисту, а він відмовляється і хоче послабити безпеку. Випав король трефовий, підсумкова карта — якісь його дії, які будуть у центрі уваги та спрямовані на дім, тобто на країну. Туз червовий — ця карта будинку, карта країни — спрямована на покращення, можуть бути зняті обмеження. Може почнуть випускати чоловіків за кордон — лише моряків чи всіх чоловіків, які їдуть працювати за кордон. У цьому питанні йому допомагатиме дама, жінка — просувати таку постанову", - стверджує таролог.

Раніше  карпатська мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі розказала, що Зеленського захищає сам Господь, тому що він довів, що він гідний президент нашої країни і не залишив її у важкі часи, стоїть на чолі ЗСУ та українського народу.

Вас також можуть зацікавити новини: