Зеленського охороняють дуже сильні ангели-охоронці / фото Офіс президента

Президента України Володимира Зеленського захищає сам Господь, тому що він довів, що він гідний президент нашої країни і не залишив її у важкі часи, стоїть на чолі ЗСУ та українського народу.

Таку думку в інтерв'ю Апострофу висловила карпатська мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі.

"Крім Господа Бога, який, його захищає від самого народження та привів до цього президенства в такі важкі часи, його ще охороняють дуже сильні ангели-охоронці. Звісно, його охороняють ті люди, ті екстрасенси, які його дуже поважають", - переконана мольфарка.

Відео дня

За її словами, долю людини визначає не сама людина, вона дається від її народження.

"Господь Бог, коли дивиться на нашу країну, то він передбачає, що в ті чи інші важкі хвилини потрібно зробити, щоб наша нація вистояла. Тому цей його шлях, яким він іде, був йому призначений з першого дня, як він прийшов до цього престолу, до цього президентства. І я маю велику надію, що з нашим президентом нічого не станеться, що Господь привів його до цього неймовірно важкого шляху для того, щоб він вивів Україну з цієї надзвичайно важкої війни. І вивів із перемогою", - зазначила Магдалена.

Раніше мольфарка розказала, коли закінчиться гаряча фаза війни в Україні і чи зможуть ЗСУ вибороти перемогу.

Вас також можуть зацікавити новини: