Яким знакам Зодіаку варто сходити до лікаря / фото ua.depositphotos.com

Червень 2022 був не найпростішим місяцем для українців. Літнє сонцестояння з його енергетичною силою, повний місяць, ще й ретроградний Меркурій до всього - не легко було всім без винятку як емоційно, так і фізично. Тому в липні 2022 варто приділити особливу увагу своєму здоров'ю.

Астрологи з цього приводу склали гороскоп здоров'я для найбільш вразливих знаків Зодіаку. Кому ж варто не відкладати візит до лікаря - читайте далі.

Відео дня

Лев

Зверніть увагу на своє репродуктивне здоров'я. Не ігноруйте профілактичні огляди. Не вживайте алкоголь і краще відмовтеся від куріння. Особливу увагу приділіть нервовій системі: йога або просто зарядка з ранку, цілком можуть допомогти поліпшити її стан.

Терези

Може дати збій імунна система. Дотримуйтеся правильного харчування і помірних фізнагрузок. На користь піде здорова дієта і менше алкоголю.

Водолій

Зверніть увагу на своє харчування і додайте в раціон більше фруктів і овочів. Прислухайтеся до свого організму: при найменшому нездужанні, звертайтеся до лікаря. 

Риби

Можуть нагадати про себе хронічні захворювання. Обмежте вживання алкоголю, їжте здорову їжу. Краще зверніться до лікаря, якщо відчуєте, що з вашим здоров'ям щось не так: самолікування може тільки нашкодити.

Вас також можуть зацікавити новини: