Сила Терезів в їх умінні надягати маску / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали сильні і слабкі сторони Терезів. Представники цього знака Зодіаку нібито все життя шукають рівновагу, їх "кидає" з боку в бік. У чому особливість Терезів - читайте нижче.

Сильні сторони Терезів

Сила Терезів в їх умінні надягати маску. Вони можуть хитро брехати, приховувати свої почуття і підлаштовуватися під ситуацію. Терези добрі, вони люблять допомагати. Астрологи називають Терезів хамелеонами, вони легко можуть підлаштуватися під будь-які обставини і залишатися на плаву.

Крім цього, Терези можуть легко вирішувати конфлікти. Вони нерідко втручаються в чужі суперечки і намагаються переконувати людей в необхідності шукати компроміси.

Відео дня

Слабкі сторони Терезів

На тлі свого артистизму Терези не вміють брати відповідальність у свої руки. Їм складно даються важливі рішення, через що нерішучість часто псує життя цього знака. 

На думку астрологів, Терези невдачливі у коханні. Вони страждають через те, що не можуть робити перший крок, а також занижають свою самооцінку. Крім цього, Терезам все життя доводиться відчувати проблеми з грошима, вони зовсім не вміють розпоряджатися своїми доходами і нерідко витрачають зайве. 

Нагадаємо, астрологи розповіли, з якими чоловіками за знаком Зодіаку можна створити міцну сім'ю.

Вас також можуть зацікавити новини: