Хто залишиться з порожнім гаманцем через молодик 1 квітня / фото depositphotos.com

Астрологи склали фінансовий гороскоп на квітень для всіх знаків Зодіаку. Виявилося, у трьох будуть проблеми вже з першого числа. Детальніше читайте в матеріалі.

Рак

Ракам зі своєю скромною зарплатою доведеться витратитися на щось дороге. Це може бути вимушений терміновий ремонт, покупка нового телефону, тому що старий відмовився працювати в найбільш невідповідний момент, медичне обстеження або лікування. 

Безумовно, сума, яку доведеться віддати Ракам 1-2 квітня сильно вдарить по їхній кишені, але не варто робити з цього трагедію, адже фінансові потоки циклічні. 

Відео дня

Терези

Терези - люди нерішучі. Але ось в квітні вони твердо зважаться на дорогу обновку. Так, вони можуть купити собі ноутбук, телевізор, холодильник або щось подібне. Витрати будуть хоч і великими, але дуже приємними - це те, що представники даного знака давно хотіли. 

Зірки закликають уникнути великих покупок в повню і в перші дні спадного місяця, інакше потім із заробітком буде біда. 

Козеріг

Козероги можуть втратити велику суму грошей через не дуже обдумані і занадто ризиковані вкладення. 1 квітня представникам даного знака Зодіаку можуть повідомити про те, що їх рахунок заблокований. 

Також в перших числах квітня у Козерогів особливо великий ризик потрапити на гачок шахраїв, тому астрологи закликають не надавати третім особам інформацію про себе і про свої рахунки.

Нагадаємо, названо чоловіків за знаком Зодіаку, які можуть зрадити у 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини: