Названо чоловіків за знаком Зодіаку, які можуть зрадити в 2023 році / depositphotos.com

У любовному гороскопі на 2023 рік астрологи детально розклали знаки Зодіаку, які відрізняються подружньою невірністю. Розповідаємо, хто до кінця року може зрадити свою другу половинку. 

Близнюки

Близнюки - дуже складний знак Зодіаку. Рідко коли його представники бувають чесними і простими в спілкуванні. Найчастіше Близнюки нікому не показують своє справжнє обличчя - для кожної людини в оточенні у них є своя "маска", яку вони надягають при зручній можливості. 

Експерти, описуючи звички і поведінку Близнюків, відзначають, що вони схильні до систематичної брехні і подружніх зрад. Похід "наліво" може статися вже в 2023 році, тому жінки, які заміжні за представником цього знака Зодіаку, повинні бути дуже уважні і не втрачати пильності.

Відео дня

Астрологи підкреслюють, що це не означає, що всі Близнюки зрадять своїм партнеркам в цьому році, але в так званій "зоні ризику" ті, хто раніше вже був викритий в подібному. 

Риби

Риби - дуже "слизькі" і часто поводяться підозріло. А ще вони - справжні майстри в питаннях переконання, тому збрехати і переконати співрозмовника в неправдивій інформації вони можуть без особливих зусиль. 

Астрологи кажуть, що в цьому році у одружених Риб може з'явитися бажання розважитися. Вони не візьмуть на себе відповідальність і не стануть руйнувати свою сім'ю, тому будуть приховувати свої нечесні пригоди. 

Також зірки кажуть, що в цьому році у Риб може бути курортний роман, за який їм потім буде дуже соромно перед другою половинкою.

Нагадаємо, названо знаки Зодіаку, які зустрінуть своє справжнє кохання у квітні 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: