Козероги - в рейтингу ідеальних чоловіків / фото razgadamus.ru

Астрологи склали рейтинг найкращих чоловіків за знаком Зодіаку.

Перше місце вони віддали чоловікові-Діві, пише MixNews.

1 місце — Діва

Формулювання «хорошого потроху» до Дів незастосовне — у них стільки позитивних якостей, що навіть дивно. Чоловіки, народжені під цим знаком, зроблять все, щоб їхній шлюб був вдалим. Діви турботливі та люблячі, вони завжди підтримають, не зрадять і взагалі прямо-таки ідеальні. Чи є у них вади? Є, звісно. Точніше, вада. Чоловік Діва занадто добрий до оточуючих і, незважаючи на те, що самостійний у судженнях та рішеннях, може стати жертвою маніпуляцій. Тож не дивуйтеся, коли дізнаєтеся, що у цього прекрасного хлопця за плечима кілька невдалих шлюбів.

Відео дня

Читайте такожАстролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким казково пощастить цього тижня

2 місце — Козеріг

Красивий, розумний, дотепний, чесний, добрий і далі за списком. Власне, і чоловіком він буде чудовим. Проблема в тому, що Козероги не хочуть одружуватися. Не хочуть — і все. Тому вам, якщо ви зробили свій вибір, доведеться постаратися, щоб цей чоловік добровільно (всі інші варіанти погано закінчаться) взяв вас у дружини. Зате після весілля все буде, як у казці. Єдине «але» — трудоголізм Козерогів: вони занадто багато, на шкоду родині, працюють і часто бездарні в сенсі уміння розважатися.

3 місце — Овен

Непростий, але справедливий — ця коротка характеристика багато говорить про Овна. Поруч з ним жінка почувається наче за кам'яною стіною, — Овен не зрадить, не підведе, не обдурить і подбає. А ще він вміє бути справжнім другом. Правда, у цієї ідеальної конструкції є пара-трійка нюансів. Овен, будучи вірним, чесним і надійним, вимагає того ж від партнерки. Він ревнивий, нетерпимий до будь-якої брехні й дуже впертий. Компроміс — зовсім не його стихія. Дружинам Овнів потрібно або бути стратегами, або у всьому погоджуватися з чоловіками.

Раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку пощастить з грошима на цьому тижні з 20 по 26 липня.