Ілюстрація REUTERS

Грошові негаразди б'ють не тільки по кишені, але й по самолюбству.

Поради астрологів допоможуть обрати найкращу стратегію у фінансовій сфері на найближчі сім днів, а також обійти стороною негаразди, пише SlovoFraza.

Читайте такожДзеркальна дата 20.07.2020: для яких знаків Зодіаку вона виявиться доленосною

Відео дня

Яким знакам Зодіаку пощастить з грошима цього тижня

Близнюки

Потрібно налаштовуватися на хвилю успіху вже з 20 липня. З перших хвилин важливо пам'ятати про свої цілі та не шукати відмовок, щоб кинути розпочаті справи й проекти в бізнесі. Наприкінці тижня можна побалувати себе покупками, оновити гардероб, розважитися з друзями. Також корисно буде планувати відпустку, купувати квитки на літак або поїзд. Ще дуже важливо роздати борги — настав час позбутися важкого вантажу на шиї.

Діва

Настає час, коли успіх у грошовій та робочій сферах повністю зосереджений у руках Дів. Це дуже важливий період, у який можна навчитися чогось нового й подивитися на звичні ситуації під зовсім іншим кутом. Дів очікують приємні сюрпризи.

Скорпіон

Настав час взяти все під свій контроль. Якщо Скорпіонам захочеться більше грошей, то потрібно проявляти максимальну активність, брати на себе більше відповідальності. Також не зайвою буде банальна впевненість у собі. Найкращий час для покупок — період з 21 по 24 липня.

Раніше з'явився прогноз, які знаки Зодіаку чекає фінансовий успіх у липні.