Деякі квіти відлякують чоловіків / ua.depositphotos.com

Багато жінок обожнюють розставляти квіти по всьому будинку, в тому числі і в спальні. З їхньою допомогою створюється затишок в домі, квартира має свіжий і просторний вигляд. До того ж, кажуть, що зелений колір заспокоює і налаштовує на потрібний лад. Однак не всі знають, які квіти повинні бути в спальні, щоб не залучити біди.

Раніше УНІАН розповідав, які квіти приносять в будинок біду, а сьогодні ви дізнаєтеся, які кімнатні квіти не можна тримати в спальні.

Які квіти не можна ставити в кімнаті, де спиш - прикмети

У спальні не можна тримати отруйні рослини - диффенбахію, олеандр, молочай, кротон, японську родею. Звичайно, вони не принесуть шкоди вашому здоров'ю, якщо їх не чіпати, але їх ненавмисно можуть зачепити діти. Якщо сік потрапить всередину організму, біди не уникнути.

Відео дня

Також варто знати, що вночі квіти не можуть фотосинтезувати через відсутність денного світла. Тобто, вони поглинають кисень і, в той же час, випускають вуглекислий газ. Це може призвести до задухи людини, яка спить поруч з ними.

Крім того, незаміжнім дівчатам в спальні не можна тримати і інші рослини, які відганяють потенційних женихів:

  • В'юн - у народі цю квітку називають мужегоном. Навіть якщо у вашому будинку і з'явиться чоловік, надовго він не затримається. 
  • Пальма - ця рослина приносить власниці самотність. Езотерики кажуть, що пальми не можна і приймати в подарунок від самотніх людей, бо ви можете розділити з ними такий стан.
  • Троянда - квіти з колючками ведуть до сварок. Тому якщо ви не хочете постійно скандалити з коханою людиною, не ставте ці квіти в спальні.

Гортензії та лілії теж заборонені - ці квіти негативно впливають на нервову систему. Так, вони безумовно красиві, але можуть погано відбитися на вашому настрої і відносинах з домочадцями.

Які квіти найкраще тримати в спальні - найкращий вибір

Щоб у вашому домі завжди були щастя, радість і кохання, езотерики радять вибирати квітучі рослини:

  • Фіалка - цю квітка в народі називають берегинею домашнього вогнища. Вона ідеально підходить для незаміжніх жінок і тих, у кого є друга половинка.
  • Антуріум - друга назва - "чоловіча квітка", що говорить про те, що у вашому домі завжди будуть чоловіки. Вона приносить дівчатам справжнє щастя.
  • Фікус - мало того, що фікус привертає щастя в будинок, він ще й сприяє зачаттю дитини.
  • Цикламен - ще одна квітка кохання. Якщо її поставити поруч зі спальним місцем, ночі з коханою людиною будуть незабутніми.

Також флористи радять купити толстянку - це грошове дерево, яке обіцяє власнику достаток і матеріальне благополуччя. Якщо воно буде стояти у вашій спальні, ви ні в чому не будете мати потребу.

Вас також можуть зацікавити новини: