Чоловічі імена, що приносять гроші / ua.depositphotos.com

Кожна людина, отримуючи при народженні ім'я, разом з ним отримує певну силу і таланти. Раніше УНІАН назвав жіночі імена, яким щастить у стосунках з чоловіками, а в цій статті ви дізнаєтеся, яке чоловіче ім'я приносить удачу.

Віктор

Віктор означає "перемога". Тобто вже зрозуміло, що власник цього імені завжди і у всьому перемагає. З самого дитинства вони ростуть допитливими, їм все цікаво. Тому в більш зрілому віці вони можуть вибрати справу до душі і домогтися в ній неймовірних успіхів, а відповідно і значно поліпшити своє фінансове становище. Серед багатих людей дуже багато Вікторів.

Борис

Аналітичний склад розуму цих чоловіків дозволяє заробляти їм дуже багато грошей. Цікаво, що вони не працюють на чужих дядьків, а вважають за краще розвивати власний бізнес. До того ж у них це дуже добре виходить. Крім того, вони - природжені лідери, які з гордістю ведуть за собою всю команду.

Відео дня

Олексій

Ще одне ім'я, яке приносить удачу - Олексій. Це старанні і відповідальні чоловіки, які завжди доводять справу до кінця. Якщо вони за щось беруться, то обов'язково зроблять це на відмінно. Чоловіки, народжені під ім'ям Олексій, найчастіше домагаються фінансової спроможності ближче до сорока років, але не можна сказати, що до цього віку вони бідують.

Роман

Найчастіше у Романів дуже добре розвинена інтуїція, що вже говорить про те, що вони вкрай рідко можуть допустити якусь помилку. Саме завдяки своїй чуйці, вони можуть "зловити удачу за хвіст" і з'явитися в потрібний час в потрібному місці. Такий навик дозволяє їм домагатися кар'єрних успіхів без особливого напрягу.

Кирило

На думку експертів, ім'я Кирило суперечливе. З одного боку гроші до них буквально липнуть, адже вони дуже багато працюють для цього, а з іншого боку вони досить економні, тому постійно складають копійку до копійки. Це не ті люди, які все своє багатство можуть пустити на вітер. Вони вибагливі практично у всьому. Напевно, тому на їхніх рахунках є круглі суми.

Раніше УНІАН назвав жіночі імена з поганою долею.

Вас також можуть зацікавити новини: