Коли закінчиться війна в Україні / фото facebook.com/kommander.nord/

Уже понад 130 днів триває повномасштабне вторгнення Росії в Україну. З першого дня багатьох людей цікавлять передбачення на цю війну від різних астрологів, шаманів, екстрасенсів.

Як розказала карпатська мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі в інтерв'ю Апострофу, Україна не програє у цій війні і поверне всі свої території.

"З першого дня мені йшло чотири строки: чотири тижні, чотири місяці, і в ніякому випадку я не хочу, щоб ця війна затягнулася на 4 роки. Тому в міру своїх можливостей будемо робити все для того, щоб цього не сталося. Стосовно того, наскільки війна може затягнутися, що нас очікує, який хід війни ми передбачаємо, тут я буду говорити суто за себе. Ми не можемо програти в цій війні. В цій війні за нами є перемога, тому що українська нація дуже сильна духом. Ми дуже сильний народ. І ми душу і тіло положимо для того, щоб перемогти. Я всіх можу переконати в тому, що перемога буде за нами. І ми навіть повернемо собі те, що нам зараз не належить. Я тут говорю за Крим. Я не говорю, що ми повернемо півострів завтра чи післязавтра, але ми не здамося. Ми не та нація, ми ніколи не здамося. Перемога, ви побачите, буде за нами", - переконана вона.

Відео дня

За її словами серйозні переломні моменти у війні будуть ближче до осені.

"І тоді, я передбачаю, гаряча фаза закінчиться. Хоче Путін цього чи не хоче, але ми, разом з усім світом, змусимо його сісти за стіл переговорів. І вже не ми будемо просити, а він сам на це буде погоджуватися", - наголосила мольфарка.

Україна нічого не віддає та повернеться на втрачені території

Про це напередодні заявив Володимир Зеленський. Президент наголосив, що Україна вийде на рівень, коли буде нівельована вогнева перевага окупантів.

Український гарант підкреслив, що поступово Збройні сили України рухаються вперед – і на Харківщині, і в Херсонській області, і на морі: Зміїний – гарний приклад цього.

"Буде день, коли те ж саме скажемо й про Донбас", – зауважив глава держави.

За оцінкою начальника ГУР Кирила Буданова, перші видимі результати перелому у війні припадатимуть на серпень цього року.

Вас також можуть зацікавити новини: