Кінець тижня змусить ці знаки Зодіаку вмиватися сльозами / 1zoom

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на цей тиждень і назвали трьох претендентів на звання головних невдах. У них буде все валитися з рук. Неприємності на роботі, в особистому житті і в спілкуванні з друзями наваляться, ніби сніжний ком. 

Рак

Раки будуть плакати через те, що вже втомилися від усього. Їх виснажують погані новини, неможливість вплинути на ситуацію, яка нависає грозовою хмарою, а також переконання в безпорадності. Астрологи кажуть, що плакати в такій ситуації - нормально. Можна дати собі трохи часу, щоб проявити слабкість, але з понеділка потрібно зібрати себе і увірватися в новий робочий тиждень з новими силами. 

Діва

Ще один знак Зодіаку, чиї представники будуть плакати в кінці цього тижня - це Діви. Їх засмутить хтось із близьких, хто може випустити образливе слово. Зірки радять не приймати це близько до серця, але, судячи з гороскопу, ця порада Дівам не сильно допоможе. 

Відео дня

Також Діви можуть лити сльози через те, що вони кудись не встигли або, наприклад, несвоєчасно здали роботу, за що отримали догану.

Козеріг

Козероги будуть переживати за здоров'я близької людини. Наприклад, хтось із їхнього оточення захворіє або у когось буде операція. Зірки кажуть, що сльози будуть природним проявом емоцій, і їх не уникнути, проте переживати Козерогам зовсім не варто - з їхніми коханими людьми все буде добре.

Астрологи радять представникам цього знака намагатися себе відволікти читанням, малюванням або будь-якою роботою руками.

Раніше УНІАН писав у яких знаків Зодіаку до кінця 2023 не буде грошей.

Вас також можуть зацікавити новини: