Китайський гороскоп на грудень / фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп поєднує в собі вікову східну мудрість і сучасні знання. У цьому гороскопі знак зодіаку визначають за роком народження людини. УНІАН підготував поради та застереження на грудень для кожного східного знаку.

Щур

Грудень буде для вас вдалим в сімейній сфері - відносини з батьками будуть теплими як ніколи, а взаєморозуміння з дітьми майже досягне максимуму. Але в фінансах вам буде везти рідко, тому краще не ризикувати з грошовими вкладами.

Бик

У першій половині місяця ви відчуєте величезне натхнення і приплив енергії. Однак до другої половини місяця сили вичерпаються. Постарайтеся рівномірно розподіляти завдання і не забувайте про відпочинок.

Відео дня

Тигр

Вам слід приділяти більше часу роботі. Це вдалий момент, щоб отримати підвищення або продемонструвати начальству свої таланти. У грудні варто з великою увагою підходити до вибору фахівців і постачальників послуг, оскільки підвищується шанс зіткнення з некомпетентними людьми.

Кролик

Заздрісники і недоброзичливці в грудні часто будуть намагатися зіпсувати вам настрій, а недобросовісні знайомі спробують вирішити свої проблеми за свій рахунок. У грудні вам дозволяється побути егоїстом. І не звинувачуйте себе в цьому.

Дракон

Останній місяць року буде для вас непростим і дуже зайнятим. Невирішені завдання зваляться вам на голову великою сніжною грудкою. Вирішуйте свої проблеми поступово і не хапайтеся за все одразу. Апокаліпсису не станеться, якщо ви не поспішите.

Змія

Змії в грудні будуть відчувати себе напруженими і дратівливими. Через це можливі нервові зриви. Вам варто задуматися, чи не берете ви на себе занадто багато обов'язків. Гороскоп радить вам не переживати через дрібниці і менше спілкуватися з неприємними людьми.

Китайський гороскоп на місяць / фото ua.depositphotos.com

Кінь

Грудень принесе вам важкі моральні дилеми, які похитнуть ваші переконання. Вам доведеться вибирати між старим і звичним, і новим і незрозумілим. Можливі доленосні зміни, для правильного втілення яких потрібна сила волі.

Коза

Грудень пройде для вас спокійно і благополучно, якщо цьому не завадить ваш характер. Впертість, образливість і злопам'ятність можуть зіпсувати ваші відносини з рідними. Найбільш руйнівними і токсичними почуттями стануть ревнощі і заздрість - не дозволяйте їм керувати вами.

Мавпа

Перша половина грудня буде вдала для творчості, хобі та спорту, але можливі проблеми зі здоров'ям. У другій половині грудня вам захочеться відпочити від усього і трохи побути наодинці з собою. Найкращими ліками від нудьги і втоми стане поїздка на природу.

Півень

Грудень стане для вас вдалим місяцем у сфері здоров'я. Можна зробити будь-які аналізи та обстеження, сходити на оздоровчі процедури. Вдалий місяць для позбавлення від шкідливих звичок і занять спортом. Навіть якщо ви просто почнете частіше ходити пішки - самопочуття значно покращиться.

Пес

У грудні небажано давати гроші в борг і йти заради інших на поступки, які вам неприємні. Але відкрито конфліктувати зі знайомими теж не варто. Взагалі в останній місяць року вам краще ні з ким не сваритися, інакше відносини безнадійно зіпсуються.

Кабан

У грудні представники знака Кабан часто будуть почувати себе безпорадними і примхливими. Вам хочеться, щоб якесь диво вирішило за вас ваші проблеми. Але в дорослому житті такого не буває. Кабанам варто взяти долю в свої руки і нести відповідальність за свої вчинки.

Вас також можуть зацікавити новини: