Таємниця імені Людмила / фото ua.depositphotos.com

Ім'я Людмила має сильну енергетику і дуже ніжне, мелодійне звучання. Воно дуже популярне як серед молодих батьків, так і у власниць серед старшого покоління. Дівчина з ім'ям Людмила володіє непростим характером і дуже вимоглива до чоловіків.

Людмила: значення та походження імені

Ім’я Людмила має слов’янські корені й складається з двох частин: "люд" (тобто "люди", "народ") і "мила" (тобто "мила", "бажана", "що подобається"). Таким чином, Людмила буквально означає "мила людям", "дівчина що подобається оточуючим".

Коротка форма імені Людмила: Люда, Людочка, Людка, Люся, Людмилка, Людуся, Людаша, Людуха, Людуша, Мила. У зарубіжних країнах також зустрічається, як Лусія.

Відео дня

У чоловічому варіанті – Людмил, що нині вживається у Болгарії.

Людмила у дитинстві

Маленька Люда – винахідлива, розумна дівчинка, водночас вразлива, терпляча й поступлива. Вередує вона рідко, а образи та слабкості приховує, щоб здаватися дорослою.

Росте маминою помічницею, милою та акуратною дівчинкою. Не завдає особливого клопоту своїм батькам, дослухається їхніх порад.

Завдяки розуму, старанності й винахідливості вона добре навчається у школі.

Дівчинка з цим ім’ям хороша подруга, завжди намагається уникати конфліктів, проявляє терпимість стосовно інших дітей.

Характер і доля Людмили

Для дорослої Людмили характерне прагнення до ідеалу. Вона не любить флегматичних, лицемірних людей, які безцільно проживають своє життя.

День ангела Людмили / фото ua.depositphotos.com

Людмила – емоційна, надзвичайно чутлива жінка, яка багато чого приймає близько до серця. Вона завжди відкрита назустріч новому, відчуває дискомфорт, якщо її захоплює одноманітність і монотонність.

Взагалі власниця цього імені дуже дипломатична, але буває, що її імпульсивний характер може призвести до таких наслідків, про які вона може потім шкодувати.

Волелюбна Людмила цілеспрямована, має жорсткий, принциповий характер та почуття власної гідності. Залежно від мотивації Людмила може стати неймовірно сміливою, енергійною та рішучою, щоб досягти своєї мети.

У сердечних справах ця дівчина дуже вибіркова при виборі партнера. Вона часто зазнає невдач в особистому житті, а внутрішню порожнечу намагається заповнити досягненнями у кар'єрі.

Сумісність імені Людмила

Читайте такожАстрологи назвали 5 пар, чий союз вирішений небесамиНайбільша ймовірність міцних стосунків у Людмили з чоловіками на ім’я Андрій, Аркадій, Арсеній, Артем, Данило, Дмитро, Євген, Короп, Леонід, Мечислав, Мирон, Модест, Олександр, Орест, Петро, Самсон, Яків.

Натомість важко складатимуться стосунки й доведеться над ними добряче попрацювати з власниками таких імен: Аристарх, Давид, Єфрем, Ігор, Іларіон, Климент, Кондрат, Микола, Степан.

Іменини Людмили

Свій День ангела Людмили відзначають двічі на рік – 28, 29 вересня. У ці дні вшановуються дві святі: Людмила Петрова і Людмила Чеська. День ангела можна відзначати у будь-який із цих двох днів. Зазвичай обирають той, який ближче до дати народження.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: