Молодик в Діві / фото: ua.depositphotos.com

"Чорний Місяць" - саме так прозвали астрологи молодик в серпні 2021. Цього місяця молодик не менш вирішальний - земний знак Діви допоможе досягти успіху тим людям, які хочуть змін і працюють над собою.

Раніше ми пропонували вам вивчити місячний календар на вересень 2021, щоб все, задумане вами, здійснилося, знаходячи підтримку небесних тіл.

Коли молодик у вересні 2021 - дата

7 вересня 2021 року о 03:52 за Києвом на небі зійде новий Місяць. Перебувати він буде в знаку Діви. На вершині Тригона буде розташовуватися з'єднання висхідного Місячного Вузла і Чорного Місяця в знаку Близнюків.

Відео дня

Що можна робити в молодик 7 вересня

Сміливо йдіть вперед до нових вершин / фото ua.depositphotos.com

Вважається, що молодик, як і повний місяць, загрожує для людей відсутністю енергії, перепадами настрою і апатією. У вересні все складеться інакше - Меркурій і ретроградний Сатурн, які будуть взаємодіяти з вершиною Тригона, направлять багатьох людей до активних дій. Зараз, як ніколи, з успіхом вирішаться проблеми з минулого і виникне фундамент для майбутнього, якщо ви зможете взяти відповідальність на себе.

Крім того, період молодика - вдалий час для зміни місця проживання і подорожей. Також можна виходити заміж. В цілому, будь-які починання Новий Місяць у вересні вітає і заохочує.

Що не можна робити в молодик 7 вересня

Читайте такожГороскоп на 5 вересня: що завтра чекає на всі знаки ЗодіакуВи можете сміливо переїжджати або відправлятися у відпустку, а ось міняти роботу не рекомендується. Зміцнювати відносини за допомогою весілля або спільного проживання можна, заводити нові знайомства - ні.

Астрологи не радять в цей період кардинально міняти зовнішність (стригтися, фарбувати волосся), проводити великі фінансові операції або починати масштабний ремонт будинку.

Молодик у вересні 2021 - гороскоп для знаків Зодіаку

Рекомендації для знаків Зодіаку / depositphotos.com

Овен

Зірки рекомендують більше часу приділяти роботі. У вас все вийде, якщо навчитеся планувати свій графік. Якщо продовжуєте відкладати важливі справи "на потім", закінчуйте з цим. Те ж саме стосується і здоров'я, при найменших нездужаннях звертайтеся до лікаря.

Телець

Час розстановки пріоритетів. Уваги вимагатимуть всі сфери життя, доведеться вибрати найбільш значущі. Самотні Тельці можуть зустріти цікаву людину. Якщо збираєтеся на відпочинок, вибирайте безпечні локації.

Близнюки

Молодик віщує фінансові втрати, тому краще відмовитися від будь-яких операцій з грошима. Стратегічне планування - не ваша сильна сторона зараз. Краще змістити вектор в бік будинку і сім'ї заради налагодження взаємин.

Рак

Найбільш вдалим буде цей час для тих представників знака, діяльність яких пов'язана з комунікаціями. Намагайтеся більше спілкуватися, зміцнювати зв'язки, знаходити нових знайомих і прислухатися до думки більш досвідчених людей. Це допоможе вам у майбутньому.

Лев

Вогненним Левам варто звернути увагу на свою професійну сферу. Період молодика допоможе вам не тільки заробити грошей, але і піднятися по кар'єрних сходах. Прикладіть для цього максимум зусиль.

Діва

Зірки рекомендують прислухатися до свого і серця і чинити так, як відчуваєте. Не забувайте структурувати інформацію навколо себе - спочатку прописуйте план, а потім приступайте до рішучих дій.

Терези

У період молодика Терезам слід відпочити, щоб набратися сил. Накопичена енергія допоможе вам впевнено йти до своїх цілей. Якщо проігнорувати пораду, можна незабаром зіткнутися з емоційним вигоранням.

Скорпіон

Готуйтеся до серйозних змін в житті. У багатьох Скорпіонів зміцниться зв'язок з рідними, не соромтеся просити у них допомоги або поради. Враховуйте, що молодик принесе вам події, на які потрібно буде реагувати швидко і тверезо.

Стрілець

Стрільці отримають можливість щосили продемонструвати своє вміння контролювати емоції. Дивіться на речі реально, керуйтеся логікою. Такий підхід призведе до кар'єрного росту і набуття бажаного соціального статусу.

Козоріг

Ви втомилися і в період молодика ви абсолютно точно це відчуєте. Рушайте на природу, поки тепло, більше часу проводьте на повітрі. Якщо хочеться нових знань - не відмовляйте собі, в дні нового Місяця зірки рекомендують Козерогам наповнювати себе інформацією.

Водолій

Представники повітряного знака можуть стати жертвами імпульсу. Вам непросто буде тримати під контролем хвилинні пориви, навіть якщо ви усвідомлюєте наслідки. Навчіться шукати баланс і вибирати найбільш розумний спосіб вирішення ситуацій.

Риби

Астрологи рекомендують вам бути більш відкритими по відношенню до навколишнього світу. Вибудовуйте комфортні взаємини зі знайомими і колегами. Молодик - відповідний період, щоб проводити більше часу з сім'єю.

Вас також може зацікавити: