Коли молодик в серпні 2021 / depositphotos.com

Останній молодик серпня астрологи прозвали "чорним". Містичні властивості Місяця відомі давно, а останній молодик літа абсолютно особливий. Відсоток освітленості Місяця складе 0%. Через кілька днів після народження людство побачить на небі півмісяць.

Нюанс такого розташування в тому, що Місяць в цей період знаходиться майже на такій же відстані до Сонця, як і Земля. Момент, коли Місяць знаходиться не "майже", а "точно" на такій же відстані, називається сонячним затемненням. 

Коли молодик в серпні 2021 - дата

Перший місячний день останнього місяця літа настане о 03:46 за київським часом. Небесне світило буде знаходитися в сузір'ї Лева. Відсоток освітленості місяця становить 0%. Схід Місяця о 03:46, а захід о 20: 57.

Відео дня

Що можна робити в молодик 8 серпня

Молодик 2021 в сузір'ї Лева / фото : ua.depositphotos.com

Вважається, що в неділю відкриються можливості для рішучих дій. Лев буде протегувати амбітним людям і надасть їм свою підтримку. Найбільший приплив сил і енергії відчують ті, хто вміє трансформувати свою працездатність В результат і не боїться працювати заради свого майбутнього.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, чиє життя круто зміниться в серпніАстрологи кажуть, що молодик - хороший період для нових проектів, розробки планів, впровадження інновацій. Будь-які починання увінчаються успіхом, якщо ви подолаєте страхи і сумніви.

Лев - чарівний і товариський знак зодіаку. Ці якості він "передасть" і під час нового місяця. У період активності небесного світила у вас з'являться нові знайомства і захоплюючі зустрічі. Екстравертам пощастить особливо - харизма буде "бити ключем". 

Що не можна робити в молодик 8 серпня 

Заборони в період молодика / фото ua.depositphotos.com

Молодик в знаку Лева як прихильний, так і підступний - дуже нелегко буде зберегти баланс. Вам доведеться бути уважними і стежити за собою, щоб не піти з головою в роботу або розваги. "Перевага" може негативно відбитися на здоров'ї.

Читайте такожГороскоп для Терезів в серпні-астропрогноз в коханні, здоров'я та кар'єріАстропрогноз не рекомендує брати участь у великих грошових операціях - є ризик зазнати втрат. Те ж саме стосується і непередбачених витрат, тому поставтеся до фінансів особливо серйозно. Найкраще використовувати принцип "сім разів відміряй - один раз відріж". 

З огляду на те, що молодик - це час нових починань і перезавантаження, цілком доречно буде влаштувати собі розвантажувальні дні - так у вас вийде "оновити" організм, підвищити життєвий тонус і поліпшити загальний стан здоров'я.

Молодик в серпні 2021 - гороскоп для знаків Зодіаку

Гороскоп для знаків Зодіаку / фото pixabay.com

Овен

У Овнів вийде реалізувати всі свої ідеї і плани. Ви звикли діяти рішуче і відступати не маюєте наміру. У період молодика зможете вирішити давні проблеми.

Телець

Астрологи рекомендують залишити свою недовірливість для сторонніх. Вчіться знаходити компроміси з близькими, інакше є ризик посваритися. Примирення в такому випадку буде тривалим і складним.

Близнюки

8 серпня Близнюки будуть агресивними і дратівливими. Виведуть з себе навіть ті речі, які раніше не викликали реакції. Постарайтеся тримати себе в руках, інакше хронічні захворювання загостряться.

Рак

Кращий день, щоб відпочити водному знаку Зодіаку. Нічого не робіть, просто видихайте - ви і так занадто багато на собі "тягнете". Але зовсім розслаблятися не варто - в цей період можливі конфлікти з родичами.

Лев

Перша половина неділі буде неприємною - ризик, на який ви готові піти, не виправдає себе. Краще приділіть час сім'ї або займіться шопінгом. Головне - не робіть різких рухів.

Діва

Діви відчують прилив сил і енергії, завдяки чому успішно вирішать всі нагальні проблеми. Зможуть позбутися від недругів, поліпшити відносини з друзями і навіть зустріти нову любов.

Терези

У молодик вам потрібно буде уважно придивитися до оточення. Вам давно пора зрозуміти, хто вам - друг, а хто - ворог. Від цього залежить ваше сьогодення і майбутнє. Увечері неділі можуть з'явитися невідкладні справи - вирішіть їх до кінця доби.

Скорпіон

Представників водного знака не впізнати - "пан делікатність" власною персоною. 8 серпня вашому терпінню і такту можна буде тільки позаздрити. Також велика ймовірність обзавестися новим приємним знайомством.

Стрілець

Завантажений день, незважаючи на вихідний. Велика кількість планів та ідей не варто відкладати в "довгий ящик". Реалізовуйте зараз, йдіть назустріч мрії. Так само, як і Скорпіони, готуйтеся до приємних зустрічей.

Козоріг

Обставини в період молодика складуться не на вашу користь, тому проявіть наполегливість. Якщо потрібно - не соромтеся просити про допомогу у друзів. Використовуйте всі можливі засоби для вирішення проблеми.

Водолій

У Водоліїв буде багато ідей, але реалізувати їх не вийде через брак розуміння, як це зробити. Астрологи не рекомендують вирушати в поїздки і займатися важливими справами. У другій половині дня є ризик травми.

Риб

Якщо з'являються термінові питання - вирішуйте їх в молодик. Бажано - в першій половині дня, так як ближче до вечора розташування начальства і колег буде не таким вдалим. Не приймайте рішення зопалу - ретельно обміркуйте всі сторони питання.

Вас також може зацікавити: