Коли молодик у лютому 2024 / ua.depositphotos.com

Другий молодик 2024 року буде не зовсім звичайним - це буде супермолодик, тобто, Місяць перебуватиме в найближчій до Землі точці. З огляду на те, що ця подія відбудеться в знаку Водолія - мислителя та революціонера Зодіаку, то вплив Місяця на людину буде неоднозначним. Коли зійде молодик і на що очікувати у цей час - читайте в матеріалі.

Молодик у лютому 2024 року - точний час та особливості

Молодик в останньому місяці зими, як уже говорили, буде незвичайним. Це буде супермолодик, під час якого Місяць максимально наблизиться до Землі. Якби це була суперповня, то супутник нашої планети виглядав би більшим і яскравішим, ніж зазвичай. Але оскільки ця подія відбудеться під час молодика, то ми не побачимо такого візуального ефекту - але відчуємо його пульсуючий вплив.

Молодик у лютому 2024 року настане 10 лютого о 00:59 за київським часом (22:59 UTC).

Відео дня

Супермолодик у Водолії та його вплив 

Супермолодик - сильніше явище, ніж молодик. Оскільки молодик - це час відродження і роздумів, то цей Місяць буде особливо інтроспективним, тобто, схильним до самопізнання і самоаналізу. У поєднанні з тим, що зійде він у знаку Водолія - мислителя й революціонера Зодіаку, то роздуми й переживання межуватимуть з екзистенціальними (у пошуках сенсу життя в цьому абсурдному світі й умінні нести відповідальність за свій вибір). Тому, кажуть астрологи, стан замкненості та емоційної напруженості буде дуже типовим для цього молодика, але водночас Водолій дасть нам можливість залишатися об'єктивними і не впадати в крайнощі. 

Як відомо, емоції Водолій вважає своїм ворогом і віддає перевагу раціональному мисленню. Такі періоди самоаналізу він використовує для роздумів про зміни і навіть революції. Це означає, що в період молодика у Водолії ми можемо відчути прагнення до інновацій і роздумів про своє життя. Можливо, хтось замислиться над майбутнім стосунків, що згасають, а хтось надихнеться, щоб почати нову справу. Що б це не було - Водолій змусить довго і наполегливо думати про серйозні зміни, на які потрібно буде зважитися з позиції істинної об'єктивності.

Цікаво, що навіть ті, ким зазвичай керує серце, знайдуть у цей час нове почуття раціональності, оскільки Водолій буде домінуючою силою на небі. Сонце (управитель нашого зовнішнього "я") в цей час перебуватиме в з'єднанні з Місяцем - це означає, що вони потрапляють в один і той самий знак. Крім того, Меркурій (планета спілкування) і Плутон (планета трансформації) також перебуватимуть у Водолії - ця потужна комбінація підштовхне нас до того, щоб впровадити логіку в мислення і зробити кроки, які ми, можливо, відкладали.

Що не можна робити на молодий Місяць 

Під час супермолодика, коли на небі не видно Місяця, але вплив його дуже і дуже відчутний, існує низка рекомендацій, що можна і не можна робити, щоб благополучно пережити його.

Чого не можна робити в молодик:

  • сперечатися, з'ясовувати стосунки;
  • перевтомлюватися, брати на себе роботу понад норму; 
  • переїдати, захоплюватися спиртним;
  • робити великі покупки, підписувати договори, укладати угоди.

Є всі шанси, що Водолій не дасть впасти в нудьгу і робити емоційні вчинки, але все ж таки слід пам'ятати, що будь-який молодик - це час думати, але не діяти. 

Що треба робити на молодий Місяць 

Що обіцяє молодик у лютому 2024 / фото pixabay.com

Лютневий супермолодик у Водолії, як вже згадувалося, - це сприятливий час, щоб знайти оновлене почуття об'єктивності. Крім усього, цей молодик також знаменує собою місячний Новий рік - головну точку перезавантаження в місячно-сонячному календарі (у цей же час починається китайський Новий рік). Зазвичай усі молодики вважаються астрологічним перезавантаженням, але цей - найбільший, оскільки завершується попередній місячний рік і починається новий. Тому цй період - дуже потужний час, щоб посадити "насіння" ваших намірів і почати втілювати свої цілі в життя.

Що потрібно робити в молодик:

  • складати плани на майбутнє, мріяти, ставити перед собою цілі;
  • займатися медитацією, очищати думки й тіло;
  • знайти час для хобі;
  • віддати борги, грамотно розподілити фінанси;
  • прощати і просити пробачення. 

Завдяки Водолію в новий місячний період ми зможемо увійти зі свіжим розумом, ясним розумінням загальної картини і по-справжньому раціональним поглядом на те, чого хочемо від життя. Астрологи радять не боятися, якщо цей час принесе в життя великі зміни - просто потрібно повірити, що наші рішення і пов'язані з ними зміни допоможуть перейти в кращу фазу життя.

Раніше ми публікували місячний календар на лютий 2024 з фазами Місяця та сприятливими й несприятливими днями.  

Вас також можуть зацікавити новини: