Екстрасенс дав прогноз щодо війни в Україні / скріншот

Екстрасенс Каїн Крамер дав прогноз щодо закінчення війни в Україні. Він уточнив, що йдеться про припинення військових дій та вихід ЗСУ до кордонів 1991-го року.

В інтерв'ю YouTube-каналу PeopleLife він заявив, що це не відбудеться так швидко, як би всім українцям хотілося. Він не впевнений, що це може статися у 2023-му році.

"Я думаю, цього року цього все-таки не буде, на жаль. Щось таке можливо вже наступного року, найімовірніше", — говорить екстрасенс. Він зазначив, що цей прогноз не зовсім точний, адже все може змінюватися, все залежить від допомоги західних партнерів Україні.

Крамер дав також поради українцям: найважливіша - не дати загнати себе в глухий кут. Він додав, що ми повинні вміти балансувати та підлаштовуватися під ті події, які диктує життя. Екстрасенс зробив розклад Таро, який показав, що громадянам України залишилося трохи потерпіти, скоро настане спокій.

Раніше мольфар з Карпат Василь Юращук розповів, чи закінчиться війна у 2023-му, і назвав ключову для нашої країни дату, це 22 березня. За його словами, війна в Україні триватиме ще два роки.

Вас також можуть зацікавити новини: