Таролог чітко відповіла, чи закінчиться війна в Україні навесні 2023 / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Таролог Людмила Хомутовська пояснила, чи закінчиться війна в Україні навесні 2023 року. Вона зазначила, що у Києва величезний шанс вирішити це питання.

"Шанс закрити це (закінчити війну - УНІАН) навесні 2023 року величезний. На скільки це питання візьмуть у свої руки дипломати й як вони це відпрацюють - покаже лише час, але шанс величезний", - впевнена таролог.

Водночас вона зазначила, що допомога з боку європейських країн та США недостатня, але Вашингтон скоро включиться.

Відео дня

"На сьогоднішній день їхня (Європи та США – УНІАН) допомога недостатня. Зараз тільки починають чути Україну. Країни Європи могли б допомагати краще. Вони чесно затискають. А ось США вже зараз включаються. Вони будуть давати найдорожче, найсучасніше, найпотрібніше, найновіше. Ще трохи й США включатися на повну, а ось Європа викручується", - підсумувала Хомутовська.

Війна в Україні - що кажуть астрологи

Астролог Ольга Медвецька склала прогноз для України на період з 7 по 12 лютого. На її думку, ближче до 10 лютого буде з'єднання Меркурія і Плутона, а після цієї дати буде з'єднання Венери з Нептуном в знаку Риби, а значить кінець тижня буде непростим.

У свою чергу астролог Ангеліна Вакуліна з'ясувала, що до весни ситуація в Україні буде відносно тихою, але потім почнеться справжня "буря".

Вас також можуть зацікавити новини: