Ілюстрація REUTERS

У березні-квітні 2020 року українці перебували під впливом несприятливої конфігурації планет, зокрема, впливу Урану. Це породжувало багато занепокоєння, навіть паніку, але зараз у травні астрологічна ситуація така, хвилювання і форс-мажор йдуть. І до червня, коли почнеться коридор затемнень, кількість конфліктів і хвилюючих негативних подій в Україні і в світі буде мінімальним.

Про це в коментарі ГолосUA повідомив астролог Віталій Бердник.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, для яких травень стане новим стартом

Відео дня

"Найбільш напружені моменти, породжені астрологічною ситуацією, були найімовірніше в березні-квітні, коли була відповідна конфігурація планет. Але це вже пройшло. Попередній тиждень, 27 квітня-3 травня, була піком поганих настроїв. Це був наслідок сполук транзиту планети Уран, і зараз це вже йде згладжування, штиль, нормалізація обстановки", - каже астролог.

Астролог зазначає, що планети почали переходити в ретро-рух.

"Я б сказав, що зараз, у травні, настав спокійний час в 2020 році, який завершиться ближче до першого червневого затемнення очікується 3 затемнення, 2 місячних і одне сонячне", - говорить він.

За словами астролога, планети почали переходити в ретро-рух. З 13 червня розпочнеться з планети Венера, а це завжди загрожує переоцінкою перспектив, поверненням не вирішених проблем. А у червні буде відразу п'ять ретроградних планет, тому будуть переважати процеси гальмування.

"Зазначу, що затемнення червня приносить продовження змін, і, перш за все, це емоційна хвиля, яка діє на психіку людей. 2020 рік – це рік Місяця, це не стільки рік звершень і дій, скільки рік переживань", - розповів астролог.