Сонячне затемнення / REUTERS

Сонячні та Місячні затемнення – це особливий астрологічний фактор, який може дуже сильно змінити життя людини. В астрології затемнення – один з методів прогнозування ключових етапів у житті людини.

Про це УНІАН розповіла астролог Марина Скаді.

В чому особливість місячних і сонячних затемнень

Ефект затемнення зазвичай триває близько 6 місяців, до наступного сезону затемнень. Але вплив затемнення, теми, порушені затемненням і ситуації з ним пов'язані, можуть розвиватися протягом багатьох років до наступного затемнення того ж циклу Саросу. Сарос – означає повторення, визначений інтервал часу.

Відео дня

Робота з затемненнями – це робота з моментом народження сім'ї затемнень. Кожна людина має свій гороскоп народження, за яким ми можемо судити про її особистість, схильності, якісь події її життя. Також і у кожній сім'ї затемнень є свій гороскоп народження. І по ньому ми можемо дізнатися про характер затемнень, про якостях тих подій, які воно принесе. Людей, які народилися в циклі Саросу (в коридор затемнень), не можна оцінювати як всіх інших.

Читайте такожАстрологи назвали найпривабливіших жінок за знаком ЗодіакуЄ невеликий відсоток людей, народжених в коридор затемнень (в році буває 2 сезону затемнень, в яких по 2 – 3 затемнення).

Затемнення мають значущий вплив на світові події і особливо, на світових лідерів. Про серйозний вплив затемнення на життя конкретної людини можна говорити лише тоді, коли воно активізує планети або дім її гороскопу. Але загальне наростаюче напруження поблизу дат затемнень і сам коридор затемнень, помітять все, тим більше, цього літа буде три затемнення: 5 червня, 21 червня і 5 липня. Знаючи сезони і дати затемнень, ми можемо більш усвідомлено ставитися до подій нашого життя і життя наших близьких. У ці періоди слід уважно відстежувати всі відбуваються ситуації, зустрічі і нові ідеї. Все те, що входить в наше життя сезон затемнень, стає частиною нашого життя на тривалий період.

Сонячні і Місячні затемнення впливають на нас неоднаково. Місячне затемнення триває протягом кількох годин, у той час як Сонячне затемнення триває всього кілька хвилин через набагато менший розмір місячної тіні. Сонячні затемнення більш зовнішні, мають справу з подіями навколо людини, а Місячні затемнення більш емоційні і внутрішні – це роздуми про особисте. Сонячні затемнення відбуваються на молодик, стимулюють кризу свідомості, змінюють наші внутрішні установки, приносять події, зумовлені зовнішніми обставинами. Сонце символізує Дух, волю, творчі енергії, дає імпульс до розвитку. Також, Сонце дає можливість усвідомлення минулого досвіду. Молодик – це початок нового етапу розвитку, тобто Сонячне затемнення відкриває новий життєвий цикл. На відміну від Сонячного затемнення, Місячне – це завершення якогось етапу в нашому житті. Сонце і Місяць знаходяться в опозиції, це умова повного місяця. Місячне затемнення – це час максимальної освітленості, прояву питань і проблем. Це криза, в результаті якої щось буде кардинально змінено або відкинуто. Таємне може стати явним, інформація поширюється миттєво, стаючи надбанням громадськості. Воно приводить у виконання довгострокові проекти і завдання.

Місячне затемнення 5 червня

Місячне затемнення / REUTERS

Напівтіньове Місячне затемнення 5 червня в 22:25 за київським часом у Стрільці на Південному Вузлі, включає неусвідомлені потреби минулого, яке розпочинає сезон затемнень літа 2020 серії Саросу 4N. Народження цієї сім'ї затемнень було 25 травня 1389 р на Північному полюсі. Закінчення цього циклу буде 29 червня 2633 р. Попередні затемнення цієї серії Саросу були в травні – червні 2002 року. Відмінні риси цього сімейства затемнень – ілюзії, особливо в матеріальних і грошових питаннях – з'єднання Венери та Нептуна в Тельці. Сприяє повній плутанині в емоційній сфері, цілком поглинає душу і почуття. Люди неправильно оцінюють свої сили і ситуації, схильні до необдуманих витрат і вчинків. Відірваність від реальності, ідеалізм, романтизм, мрійливість призводять до непрактичних дій. Але це може бути продуктивний період для творчих людей, т. к. з'єднання Венери і її вищої октави – Нептуна, дає велику уяву, і натхнення; глибокі та високі стани свідомості, прагнення до прекрасного в усіх формах. Квіконс від Юпітера до з'єднання Юпітера з Північним Вузлом у Тельці приносить стримуючі обставини, пробуджує комплекс неповноцінності, це ситуації – крок вперед і два назад, але і пошук конструктивних дій. Плутон у поєднанні з Північним вузлом у Тельці вказує на необхідність трансформації, особливо у фінансовій сфері, вказує на кризу в економічній і політичній системі. Цей аспект відкриває просто безмежні можливості для перетворень, затемнення цієї серії Саросу спричинить за собою зміни у світовій економіці, що відіб'ється на житті кожної людини.

Сонячне затемнення 21 червня

Сонячне затемнення / REUTERS

21 червня у кардинальній точці – 0 Раку, в день літнього сонцестояння, о 09:40 за київським часом, відбудеться Кільцеве Сонячне затемнення на Північному Вузлі, яке включає усвідомлене прагнення до нового, спонукає до самовдосконалення. Кільцеве затемнення впливає на світові події, на колектив. Пов'язані із залученням людини у певні групи, спільноти. Більш того, величезну силу сьогоднішнього дня надає літнє Сонцестояння – перехід Сонця в знак Рака в 00:44 за київським часом. Сонце піднімається на найвищу точку над Землею, цей день знаменує початок астрономічного літа. День Літнього Сонцестояння – День Сили, несе в собі збільшення цілющих здібностей трав і води. Це кульмінація життєвої енергії, тому всі традиції і обряди, пов'язані з головними її елементами: вогнем, водою і травами. У День Літнього Сонцестояння, закладається фон подій, на найближчі пів року. Також і коридор затемнень, на який припадає Сонцестояння, також включає теми на найближчі пів року – до наступного сезону затемнень. Сонячне затемнення 21 червня буде мати глобальний вплив, відіб'ється на світових економічних та політичних подіях.

Місячне затемнення 5 липня

Місячне затемнення / REUTERS

Читайте такожАстрологи розповіли, жінок яких знаків Зодіаку найскладніше завоювати5 липня в 7:30 ранку за київським часом настає Напівтіньове Місячне затемнення в Козерозі, що дасть активний розвиток тих справах, які розпочаті 21 червня. Затемнення 5 липня закриває коридор літніх затемнень. Затемнення – це індикатор змін. Вони порушують звичний хід речей, прискорюють поточні процеси і можуть розгорнути справи в новому напрямку. Все, що трапляється в цей період, вже не можна змінити, і кожен отримує те, що заслуговує. Найбільше в період змін страждають ті, хто не хоче змінюватися. Зміни для багатьох з нас – це щось незручне, те, що хочеться відкласти на потім. Ця інертність проявляється не тільки на особистому рівні, але і на рівні соціальному, а також в економічних, в міжнародних відносинах. Якщо людина воліє залишатися у своїй зоні комфорту, то «чарівний пендель» затемнення він отримає набагато сильніше, ніж той чоловік, який приймає зміни та сміливо йде їм назустріч. Періоди затемнень провокують розрив шаблонів і надають подіям динаміку.

Місяць з 5 червня по 5 липня був складним для всіх, але життя продовжується і потрібно адаптуватися до нових умов. Ці затемнення принесуть світові події, які відіб'ються на житті кожного з нас. Визначте області, які отримали найбільш сильний вплив на цей сезон затемнень. Саме в цих сферах починається новий життєвий етап. Навіть якщо події носили негативний характер, вони потрібні були для перезавантаження, для того, щоб вивести вас із застою

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку в коридор затемнень 2020

Овнам, слід бути особливо обережними в період з 14 по 21 червня / kruto.online

Овен

Овнам, слід бути особливо обережними в період з 14 по 21 червня. Схильність нехтувати почуттями та інтересами оточуючих, перешкоджає реалізації ваших серйозних та амбітних цілей. У цей сезон затемнень ви отримуєте певні уроки, які стосуються партнерства і колективної роботи. Якщо ви зможете це усвідомити і направити свою активність і цілеспрямованість на взаємовигідне співробітництво з іншими людьми, то обставини складуться сприятливо для досягнення ваших самих сміливих цілей після завершення літнього сезону затемнень. Якщо ви давно збиралися зайнятися втіленням в життя якого-небудь проекту, то в цей коридор затемнень, у вашому житті з'являться люди, можливо з минулого, і ви отримаєте ресурси, необхідні для початку його реалізації. Головне, щоб мета, яку ви перед собою поставите, не стала самоціллю.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які в червні зустрінуть любовТелець

Для Тельців цей сезон затемнень принесе необхідність привести в порядок свої господарські і фінансові справи. Доведеться пройти деякі кармічні уроки, пов'язані з партнерством і грошима. Події минулого нагадають про себе, можлива певна плата, у кращому випадку це проявиться у вигляді втрати певної кількості грошей. Якщо поламалася нова річ або техніка – не турбуйтеся, подякуйте Всесвіту, що плату взяли саме так. По можливості, займіться благодійністю, це буде хороше опрацювання без втрат. Деякі Тельці будуть перебувати в складних емоційних станах, виникне необхідність переглянути існуючі особисті і ділові відносини. Але вже незабаром після закінчення літнього сезону затемнень, це позбавлення від застарілих відносин, дасть відчуття свободи, що допоможе відродитися до нового життя, стати на духовний шлях розвитку.

Близнюки

Активізуються особисті питання, приводів для радості не багато, але це період внутрішньої роботи, після чого піде зміна на зовнішньому рівні. Все залежить від готовності працювати над собою, зі своїми внутрішніми блоками і страхами. Можливі дуже сильні емоції у відношенні особистих і ділових взаємин і грошей. Затемнення 5 червня відбувається на тлі ретроградної Венери, що може принести Близнюкам несподіване бажання відновити давні взаємини. Але тут доведеться зробити роботу над помилками і врахувати минулий негативний досвід, доведеться говорити про те, що не дуже приємно. Якщо ви до цього готові – результат вас задовольнить, головне не обмежуйтеся поверхневими розмовами і знаннями, заглиблюйтесь в теми і не робіть поспішних дій (затемнення проходить на напруженому аспекті Сонця і Марса), що часто дає втрату сил і енергії з хаотичних дій.

Рак

Найбільше відчують затемнення представники знаку Рака. Цей сезон затемнень представляє всім рівні можливості для розвитку і вибору. Але те, як людина використовує ці можливості, залежить від її вольових якостей. Представників знаку Раку затемнення 21 червня підштовхує до реалізації того, що приходить з минулого. Ви стаєте дуже чутливими до слів та інтонації, з якою вони вимовляються. На перший план виходить інтуїтивне сприйняття інформації, тобто ви відчуваєте, що стоїть за тими чи іншими висловлюваннями. Уява може розігратися і налаштувати безліч картин, як позитивного, так і негативного спрямування, тому, намагайтеся все-таки орієнтуватися на логіку, не вчиняти дії під впливом емоцій. Для представників знаку Раку починається період кардинальних змін, який буде тривати до наступного сезону затемнень – до 30 листопада 2020.

Лев

Для Львова цей сезон затемнень пройде відносно спокійно - кардинальних змін не принесе, але акценти розставить. Затемнення несуть в собі певний заряд, пов'язані з тими чи іншими суспільними процесами, а публічні люди, політики, є засобом їх вираження. Тому, якщо Ви ставитеся до них, то літній період затемнень торкнеться вас набагато сильніше, ніж звичайної людини.

Діва

Для Дів це період активної інтелектуальної діяльності, і як наслідок, розумової перевтоми. При правильному використанні своїх особистих і часових ресурсів, ви здатні до передових перетворень виробництва, ефективному веденню справ і взаємовигідних відносин з партнерами. Важливо вчасно зреагувати на несподіваний надходження інформації і використовувати її з користю. Не виключено раптовий поворот подій, багато в першій половині червня проходить не так, як ви задумали. Важливий позитивний настрій, оскільки негативне ставлення до подій, що погіршить стан справ, а здатність витягувати з того, що відбувається цінні уроки, надасть нові можливості.

Терези

Для Терезів друга половина червня принесе різні перешкоди / iStock

Для Терезів друга половина червня принесе різні перешкоди. Представників знаку Терези частіше, ніж зазвичай, відвідують похмурі думки і, в більшості випадків, що виникають перешкоди і обмеження з'являються з-за ваших настроїв і невпевненості. Дуже корисними в цей період затемнень будуть техніки позбавлення від негативних думок. Постарайтеся очистити розум, усуньте сумніви в собі, допоможіть партнеру розібратися в його почуттях і тоді ви зрозумієте, що у вас є все для спільного світлого майбутнього. У цей сезон затемнень Венера, управитель знака Терезів, у фазі ретроградности, що ще більше пригнічує. Але, якщо ви не можете вплинути на обставини, змінити до них своє ставлення до подій. Тільки очищення свідомості, позбавлення від внутрішніх блоків, від всього старого і безперспективного, допоможе відкрити можливості для реалізації задумів.

Скорпіон

Цей сезон затемнень несе в собі величезний потенціал для духовного усвідомлення і розширення, дає можливості культурного і творчого розвитку. Особливого впливу літні затемнення не впливають на представників знаку Скорпіона, але можуть відбутися важливі зміни в житті під впливом великомасштабних політичних, економічних або природних подій. З точки зору фінансової сфери, слід уникати будь-яких нечесних маніпуляцій, махінацій.

Стрілець

Напружений період для представників знаку Стрільця – доведеться робити важкий вибір, від чогось відмовлятися, щось втрачати, для того щоб отримати нові можливості. Багато опиняються під тиском з боку структур влади, впливу великомасштабних політичних або природних потрясінь змінюється ваш звичний життєвий уклад. Стрільці, схильні завершувати і звільнятися від стримуючих їх партнерів. В результаті багато представників цього знака отримують переваги і можливості для особистого розвитку. Але все ж, почекайте, коли сезон літніх затемнень закінчиться, і тоді ви зможете прийняти правильне рішення і розширити свої перспективи.

Козеріг

Для Козерогів друга половина червня достатньо складна, кульмінація подій, завершення багатьох тим, закриття питань. Ваш знак Зодіаку характеризує соціальну життя, структуру, влада, норми і правила. В питаннях соціального статусу і в сфері кар'єри багатьох чекають зміни. Несприятливий період для ділової сфери, що супроводжується підвищеною конфліктністю, зіткненнями із-за ідей і думок. У вас прокидається дух протиріччя, ви схильні вимовляти речі, про які згодом пожалкуєте. Але якщо ви зможете приборкати свою самовпевненість, то знайдеться чимало точок дотику з партнерами і начальством. Творча робота дається вам важко, тому, почекайте, поки період затемнень закінчиться, перш ніж робити які-небудь реальні дії.

Водолій

Цей період затемнень покаже вам цінність шлюбу і особистих відносин. Можливо заплутане фінансовий стан, пов'язана зі справами чоловіка або партнера. Це важкий період, супроводжуваний психологічної ламкої, внутрішньою кризою, переживаннями і розчаруваннями. Тим не менше, ці стани дають початок нового етапу в житті, який починається з деякими втратами. Але це необхідно, щоб звільнити місце для нового і перспективного.

Риби

Представники знаку Риб схильні до фанатизму, психологічно перевантажені своїми ілюзіями, з-за чого можете не звертати увагу на дійсно важливі деталі. Багато відірвані від реальної дійсності, складності трапляються із-за невміння або небажання рахуватися зі сформованими обставинами. Можливо, це відбувається через сумнівів у собі, заниження самооцінки. Але в цей період затемнень у вас з'являється избытой психічної енергії, Марс рухається по вашому знаку, дає вам сильну психічну притягальну силу, тому ви здатні зробити, дійсно, переворот у своєму житті, вийти на новий соціальний рівень, але для цього потрібно працювати, сконцентруватися і діяти. Будьте сміливіше, заявляйте про свої права, демонструйте своє бажання працювати та взаємодіяти з людьми і тоді це призведе до помітних результатів. Намагайтеся не вживати алкоголь і засоби, що змінюють свідомість, інакше це призведе до непрактичних дій і діяльність піде не по тому річищу.