Гороскоп для Козерога на травень 2023 / depositphotos.com

Травень 2023 буде у Козерогів і спокійним, і насиченим. Ваше завдання - грамотно і раціонально використовувати час і можливості. Зусилля дадуть потрібний результат, але в робочій суєті не забувайте про сім'ю і коханих. Гороскоп на травень 2023 підкаже, як правильно розставити пріоритети.  

Гороскоп кар'єри на травень 2023

Початок місяця у Козерогів на роботі обіцяє бути спокійним. І це непогано - ретроградний Меркурій продовжує свій рух і може ставити палиці в колеса будь-яким починанням. Тому не турбуйтеся, коли щось піде не так, як замислювалося - використовуйте цей час, щоб вирішити питання, які відкладали в довгий ящик.

Друга половина травня буде більш насиченою: з'явиться багато роботи, потрібно буде проявляти ініціативу і приймати важливі рішення. Гороскоп на травень 2023 радить не пасувати перед труднощами, саме зараз може вирішуватися доля вашої кар'єри.

Відео дня

Гороскоп кохання на травень 2023

У травні 2023 Козерогам слід трохи зрушити пріоритети і більше приділяти часу сім'ї та коханій людині, а не роботі. Спільні вечори і вихідні допоможуть освіжити почуття і уникнути конфлікту.

Останній місяць весни - один з найромантичніших в році, тому холостим Козерогам захочеться налагодити особисте життя. Якщо ви ще не зустріли свою людину - це справа часу, кажуть зірки, ситуація налагодиться дуже скоро. 

Гороскоп здоров'я на травень 2023

У травні 2023 у Козерогів не повинно бути проблем зі здоров'ям і самопочуттям. Але зірки радять уникати перевтоми, особливо в другій половині місяця. Будьте обережні з їжею на пікніках - уникайте занадто жирної, смаженої і копченої їжі, не перебирайте з алкоголем. Активний відпочинок допоможе вам відволіктися від роботи і трохи розвантажити голову.

Вас також можуть зацікавити новини: