Сумісність Козерогів з іншими знаками / фото ua.depositphotos.com

Знак зодіаку Козеріг відрізняється великою завзятістю, працьовитістю, любов'ю до порядку і дисципліни. Це люди з дуже твердим характером. Часто у своєму житті вони стикаються з важкими випробуваннями, з якими успішно справляються. Козеріг постійно прагне до ідеалу, він ніколи не буває задоволений середнім результатом. До будь-якої праці підходить педантично. За вдачею Козероги - меланхоліки. Вони дуже засмучуються, якщо їх плани не виконуються. Це вкрай відповідальні люди, вимогливі до себе і до оточуючих. Козеріг може стати як лідером колективу, так і вигнанцем. У будь-якому випадку без уваги він залишається рідко.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку незабаром чекають кардинальні зміни в житті - Глоба

Любовна сумісність Козерога

Козеріг - дуже обережна людина. Він довго звикає до інших і вчиться довіряти поступово. Йому не властиві часті закоханості і ранні шлюби. При знайомстві Козеріг може здатися холодною і бездушною людиною. Але зблизившись з ним, ви зрозумієте, що його серце сповнене любові і турботи. У відносинах Козероги непрості люди. Вони дуже вперті і принципові. Мають власну точку зору з будь-якого питання. Знак Зодіаку Козеріг відомий своєю консервативністю і нелюбов'ю до змін. Тихе сімейне життя ідеально їм підходить. У Козерога вдома завжди чистота і порядок, холодильник сповнений їжі. Це найкращі батьки серед усіх знаків Зодіаку. Вони не дуже романтичні, але цінують завзятість і силу духу.

Відео дня

Висока сумісність у Козерога з Тельцем, Дівою, Скорпіоном, Рибою. Союз Козерогів і Тельців – це міцний, надійний, стабільний шлюб. Їх об'єднує прагнення до спокійного життя, раціональність і працьовитість. Козероги і Діви однаково дисципліновані, стійкі і врівноважені. Їх реалістичний підхід до життя дозволяє успішно вести спільні справи. Шлюб між Козерогом і Скорпіоном складеться вдало. Вони цінують вірність і чесність. Разом вони досягнуть чого завгодно. Сумісність Козерога і Риб вважається досить високою попри різні ідеали. Разом вони відчувають себе захищеними і впевненими в майбутньому. Хороша сумісність у Козерогів з представниками свого знака – в такій парі буде мало і романтики, і скандалів.

Жінки-Козероги вважаються кращими матерями / фото ua.depositphotos.com

Низька сумісність по гороскопу у Козерога з Близнюками і Стрільцем. Перший союз вважається невдалим через інфантильність, спонтанність і безвідповідальність Близнюків. Це не схвалить Козеріг, який шукає спокою і впевненості в завтрашньому дні. Відносини зі Стрільцем також можуть не скластися: він постійно шукає пригод і нових вражень, будує неймовірні плани. Однак Козеріг може побудувати щасливу пару з цими знаками, якщо зможе долучитися до їх інтересів.

Як дружать Козероги

Козеріг дуже часто є трудоголіком і сім'янином, через що часу на друзів у нього практично немає. Люди цього знака точно не будуть ходити на тусовки і дискотеки. Їм чуже розв'язне життя і активні розваги. Друзів у Козерога зазвичай дуже мало, але всі вони віддані йому. Він рідко робить перший крок, не любить нав'язуватися і привертати до себе увагу, йому не подобаються компліменти і несподівані сюрпризи. Зате в складній життєвій ситуації люди знака Козеріг перші приходять на допомогу.

Читайте такожЛеви в коханні, дружбі та бізнесі - гороскоп сумісності

З малознайомими людьми вони нетовариські, але в бесіді з другом вміють підбадьорити і підтримують розмову на будь-яку тему. Краща сумісність в Дружбі у Козерога з такими знаками:

  • Телець;
  • Діва;
  • Терези;
  • Скорпіон;
  • Козеріг.

Робота і кар'єра Козерога

Козеріг - найбільш працьовитий, відповідальний, напористий, акуратний знак зодіаку. Він легко справляється з важкими завданнями і великим обсягом роботи. Йому властиві посидючість і повне занурення у свою справу. Козерога можна зустріти в бухгалтерії, судочинстві, науці, промисловості. Він полюбляє стабільну і спокійну роботу. Козероги дуже люблять природу і тварин. Вони із задоволенням працюють фермерами, ветеринарами, садівниками. Жінки-Козероги - це прекрасні кухарі, фінансисти, касири, адміністратори. Чоловіки цього знака часто досягають успіху в спорті, інженерії, столярній справі, програмуванні. Козерогам не до душі робота у великому колективі і постійне спілкування з колегами. Вони рідко досягають успіху у творчих професіях.