Характеристика знака Зодіаку Козеріг / фото vedmochka.net

Козеріг – десятий знак зодіакального кола. До цього знака Зодіаку належать люди, народжені в період з 22 грудня до 20 січня.

Це жіночий знак, його стихією є земля, символом – голова і передня частина тулуба козла, а задня частина риб'яча. Покровителькою цього знака Зодіаку є планета Сатурн. Камені-талісмани: гірський кришталь, синій аквамарин, гагат чорний, сапфір чорного або темного синього кольору, онікс.

Козерогу притаманні такі основні риси характеру: практичність, цілеспрямованість і завзятість. Цей знак Зодіаку приймає рішення повільно, але завжди обдумано. Він прекрасний стратег, дуже обережний і передбачливий.

Відео дня

Характеристика Козерога

До сильних якостей представників цього знака можна віднести цілеспрямованість, стійкість і відповідальність. Козеріг має дар не втрачати з уваги головну мету. Він не боїться самотності й готовий переносити будь-які життєві труднощі, долати навіть найскладніші перешкоди. Немає такого завдання, з яким би не впорався цей представник земної стихії.

Читайте такожСтрілець: повна характеристика знака ЗодіакуТиповий Козеріг прагне досягти максимально високого положення в суспільстві.

У спілкуванні Козероги дуже потайливі. Всі свої глибокі почуття вони воліють приховувати, а тому часто важко близько сходяться з новими людьми.

Вони горді та самовпевнені, що нерідко стає причиною конфліктів з оточенням і непорозуміння у стосунках з близькими.

Чоловік Козеріг

Чоловік, народжений під цим знаком, – наполегливий, амбітний і цілеспрямований. Він дисциплінований і любить усе контролювати, не терпить безлад та безвідповідальність у людях.

Риси характеру Козерога / фото goodfon.ru

Козеріг не чекає подарунків від долі та знає, що удача посміхається лише працьовитим людям. Уже в підлітковому віці він починає впевнено прагнути до поставленої метою, не бажаючи задовольнятися малим, йому необхідно отримати все і бажано якнайшвидше.

У коханні цей чоловік проявляє серйозність і реалістичність. У стосунках з протилежною статтю він бажає стабільності. Тут немає зайвих слів, нікому не потрібних дій, а є лише ґрунтовний підхід до почуттів і стосунків у цілому.

Козеріг привертає увагу жінок своєю практичністю. Він зазвичай добре розбирається в практичній частині життя й любить дотримуватися порядку. З нього вийде хороший чоловік і господар, з яким життя буде позбавлено багатьох побутових проблем, оскільки він знає, як їх вирішити.

Жінка Козеріг

Жінка, представниця цього знака, розсудлива й надійна. Це основа сім'ї, її серце та мозок. Вони настільки мудрі, що з легкістю поведуть за собою будь-якого чоловіка.

Характер чоловіка і жінки Козерога / фото medium.com

Жінки Козероги рідко мріють, і всі їхні прагнення пов'язані з реальними досягненнями та фінансовим добробутом. Вони люблять планувати й прораховувати, ретельно оцінювати ризики як у професійній сфері, так і в особистому житті.

Ці жінки більш еротичні та влюбливі, ніж представники сильної статі знака Козерога. Хоча на перший погляд вона може здатися холодною й неприступною, суворою та загадковою, але при цьому в ній криється вулкан пристрастей.

Шарм такої жінки загадковий та неоднозначний, і насамперед спрямований на те, щоб чоловік завойовував і домагався її, прикладаючи для цього чималі зусилля.

Дитина Козеріг

Козеріг – це спокійний малюк, який розуміє маму з півслова. Немовлям він не завдає батькам зайвих турбот. Дитина Козеріг може годинами лежати тихо, не вимагаючи багато уваги.

Це спокійний, врівноважений та слухняний малюк. З першого погляду він може видатися надто пасивним, але це не так. У цієї дитини багато інтересів, але вона немов розуміє, що у дорослих вистачає проблем і без його примх.

Сумісність Козерога з іншими знаками Зодіаку / фото magiya.guru

Дитина Козеріг безмежно любить своїх батьків. Він звикає до рідної домівки, до свого ліжечка, до іграшок. Він ні на що не проміняє цей затишок і спокій.

У більш дорослому віці у дітей Козерогів проявляється сильна воля, і вони твердо знають, чого хочуть. При цьому свої бажання вони висловлюють дуже виразно, й відвернути їх від задуманого неможливо.

Сумісність з іншими знаками

Найкраща сумісність у коханні та шлюбі у Козерога зі знаками Зодіаку земної стихії: Тельцем і Дівою. Також достатньо міцний союз у них може вийти зі Скорпіоном, Рибами та Раком.

Для духовного розвитку буде плідним партнерство Козерогів зі Стрільцем. Вигідним у фінансовому плані для них може бути союз із Водолієм.

Несумісними ж знаками для Козерога є Терези та Овен.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: