Складено гороскоп по картах Таро на 11 листопада / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 11 листопада для всіх знаків Зодіаку по картах Таро. Що нам підказують карти - читайте далі.

Овен

Вам належить надбати авторитет і владу. У цей день у вас буде можливість проявити ваші лідерські якості та очолити конкретний процес. Ваше вміння приймати мудрі рішення та рухатися у правильному напрямку, нарешті, буде визнано оточуючими.

Телець

Вас може підстерегти невдача у досягненні мети, або ж ця мета раптово втратить для вас інтерес. Також перед вами виникне виклик у боротьбі з вадами (заздрість, злість, жадібність або владолюбство).

Відео дня

Близнюки

Ваша праця буде винагороджена. Зусилля можуть бути оцінені начальством, можливо, з просуванням по кар'єрних сходах або поліпшенням соціального статусу.

Рак

Карти обіцяють появу здатності передбачати майбутнє. Цього дня ваша чутливість обов'язково посилиться, і ви зможете отримати відповіді на питання, які вас давно мучили.

Лев

Карти попереджають вас про обман та радять особливо цього дня не довіряти всьому і всім, навіть собі. Рекомендується відкласти важливі рішення на інший день.

Діва

Карти обіцяють підтримку вищих сил у ваших починаннях, особливо у тих, що пов'язані з матеріальним добробутом. Будь-яка справа, яку ви почнете, буде успішно завершена.

Терези

Належить позбутися від чогось, що заважає вам рухатися вперед вже довгий час. Можливо, ви переглянете старі погляди або ж завершите спілкування з неприємною людиною.

Скорпіон

Ви встановите контроль над ситуацією або людиною. У вас з'явиться можливість зайняти лідируючу роль або стати неформальним керівником.

Стрілець

День буде сприятливим для творчості. Також він може ознаменуватися зародженням нових ідей або сильним бажанням приступити до здійснення мрії.

Козоріг

Карти попереджають вас про фінансові труднощі або ж про необхідність відмовитися від чогось вельми приємного для вас.

Водолій

З'явиться можливість зробити те, на що ви довгий час не наважувалися. Вам потрібно спробувати стати більш вільними у своїх діях.

Риби

День буде наповнений коханням та романтикою, у вас з'явиться шанс зміцнити близькі стосунки. Разом з тим у цей день перед вами також може стати важливий вибір.

Вас також можуть зацікавити новини: