Гороскоп на 25 березня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 25 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку по картах Таро. Що на вас чекає в суботу - читайте на сайті УНІАН.

Овен

У вашому оточенні є люди, які думають, що вам всі блага впали з небес. Тому готуйтеся завтра доводити їм, що ви нажили все своєю працею, а не отримали за красиві очі.

Відео дня

Телець

Якщо у вашому житті є ситуація, вихід з якої ви не можете знайти, спробуйте відійти в сторону. Будьте в ролі спостерігача і почекайте момент, коли все само собою устаканиться.

Близнюки

Весь день ви будете в напрузі, бо вам потрібно багато встигнути. Езотерики радять вам не витрачати свою енергію на сторонні речі. Вечір можете присвятити відпочинку.

Рак

Останнім часом ви перебуваєте на одному рівні. Тому завтра вам надасться шанс вийти із зони комфорту і довести всім навколо, чого ви варті.

Лев

Астрологи схиляють вас до насолоди. Саме завтра той день, коли ви можете повністю розслабитися і робити тільки те, що приносить вам задоволення.

Діва

У цей день вам категорично не рекомендується здійснювати необдумані вчинки. Інакше ви можете погіршити ситуацію, яка і без того не найвеселіша. Дійте з розумом.

Терези

Ваше життя буде на "паузі". Це означає, що ви можете розслабитися і просто плисти за течією. Ніяких серйозних змін або потрясінь в цей день не буде.

Скорпіон

Вам випала карта "Закохані", яка говорить про те, що самотні Скорпіони можуть зустріти свою долю, а сімейні - налагодити стосунки з партнером. Та прибуде у ваше життя кохання. 

Стрілець

У вас можуть з'явитися думки про те, як заробити більше грошей. Однак езотерики радять вам підходити до цього питання з розумом. В іншому випадку ви можете сильно прогоріти.

Козоріг

Доля поставить вас перед вибором, від якого буде залежати ваше майбутнє. Прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже вам правильне рішення. У підсумку ви будете винагороджені.

Водолій

У вашому житті настануть глобальні зміни. Для того, щоб вони були хорошими, вам потрібно відпустити минуле, "обнулитися" і забути старі образи. Тільки тоді ви будете щасливими.

Риби

У вас з'являться сили на нові звершення. Користуйтеся моментом, поки Всесвіт на вашому боці. Не тягніть кота за хвіст. Якщо упустите свій шанс, будете потім довго про це шкодувати.

Вас також можуть зацікавити новини: