Близнюки ризикують втратити щось дуже важливе / фото ua.depositphotos.com

У понеділок, 15 травня, Козероги почнуть новий тиждень з неймовірного зльоту на вершину, на них чекає успіх. А Левам краще бути обережніше, вони ризикують впасти на саме дно. Що чекає на інші знаки Зодіаку в цей день - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

У цей день Овнам варто уважно стежити за тим, що вони вимовляють вголос. Одне слово може призвести до неймовірних проблем. Постарайтеся не ображати людей і обмірковуйте всі свої ідеї до того, як озвучите їх на публіці.

Телець

Карти Таро радять Тельцям провести роботу над помилками. Ви здогадуєтеся, що все йде не так, як ви планували, проте чомусь не хочете це усвідомлювати. Настав час знайти причину і постаратися все виправити.

Відео дня

Близнюки

15 травня Близнюки ризикують втратити щось дуже важливе. Уважно стежте за своїми речами і будьте обережні. Вас можуть спробувати обдурити або навіть залишити без грошей.

Рак

Ракам варто навчитися справлятися зі своїми емоціями. Ви рідко знаходите з людьми спільну мову, а тому не втрачайте тих, хто до вас добре ставиться. Часом варто бути м'якше і йти на компроміси.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам неприємності. Ви можете постраждати через свою безпечність, хтось вирішив вам помститися. Постарайтеся не впасти на саме дно, ви вже стоїте біля краю.

Діва

У понеділок Дівам варто задуматися про зміни. Рушайте в салон краси, зробіть нову зачіску або купіть одяг, яку давно не наважувалися приміряти. Зміна іміджу піде вам на користь.

Терези

Карти Таро радять Терезам довіряти своїй другій половинці. Не мучте кохану людину ревнощами, це може привести до сварки. Визнайте свою неправоту і чесно розкажіть про свої страхи, вас точно зрозуміють.

Скорпіон

На Скорпіонів чекають пригоди, яких вони явно не чекають. Можливо, ви спонтанно зірветеся у відпустку або ж почнете нові відносини. Однак пам'ятайте про свої обов'язки і не зліть начальство, якщо вирішите "втекти" з роботи.

Стрілець

У цей день Стрільцям можна відпочити. Не намагайтеся щось вигадувати, будувати плани або вирішувати важливі питання. Дозвольте собі полінуватися, нехай трудяться інші.

Козоріг

Карти Таро вважають, що Козероги можуть злетіти на самий верх. Вони доб'ються успіхів на роботі і в особистому житті. Однак не варто занадто голосно радіти своєму щастю, хтось може вам позаздрити.

Водолій

На Водоліїв чекає струс. Їм доведеться зіткнутися з проблемами, які забирають чимало сил і часу. Не падайте духом, у вас вийде все виправити.

Риби

Рибам варто знайти час для турботи про свій організм. Запишіться на огляд, якщо вас що турбує. Не затягуйте і не шкодуйте грошей, здоров'я найважливіше.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що доля щедро обсипле грошима тільки три знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: