Карти Таро обіцяють Овнам непросту розмову / Фото ua.depositphotos.com

11 грудня Козерогам варто готуватися до неприємностей, а ось Риби отримають багато радості і щастя. Що чекає на інші знаки Зодіаку в неділю та що радять карти Таро - читайте нижче.

Овен

Карти Таро обіцяють Овнам непросту розмову. Вам доведеться визнати свої помилки і навчитися прислухатися до порад друзів. Не закривайтеся в собі і не відмовляйтеся від допомоги оточуючих.

Телець

Тельці проведуть день на самоті, цей час варто витратити на роздуми про майбутнє, адже ви вже давно не будували плани. Не бійтеся мріяти, прийшов час йти вперед і не ховатися в тіні.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків у неділю чекає розчарування. Ви усвідомите, що не всі люди говорять правду і бажають вам добра. Не вірте порожнім обіцянкам, карти Таро обіцяють Близнюкам суперечки і навіть образи.

Рак

11 грудня Раки отримають приємну новину. Можливо, ви отримаєте привабливу пропозицію. Карти Таро радять Ракам обмірковувати всі свої рішення і не поспішати з висновками.

Лев

Левам доведеться ходити по лезу ножа. Ви будете в кроці від великого скандалу, але якщо зумієте проявити свою інтуїцію, то зможете відбутися лише легким переляком.

Діва

Дівам варто попрацювати над собою. Ви загрузли у брехні і дозволили собі занадто захопитися інтригами. Також карти Таро радять Дівам почати боротися зі шкідливими звичками.

Терези

На Терезів чекає відпочинок від рутини. Дозвольте собі "забити" на домашні справи і повеселитися. Терези багато працювали, а тому гідні розваг і релаксу.

Скорпіон

Скорпіонам варто випробувати удачу, адже в цей день їм може крупно повезти. Карти Таро обіцяють вам приємні емоції, у неділю не зайвою буде навіть галаслива компанія або вечірка.

Стрілець

Непростий день чекає на Стрільців. Для них ніби настала чорна смуга. Спробуйте залягти на дно і не привертайте до себе багато уваги.

Козоріг

11 грудня Козерогів буде переслідувати злий рок. Все буде валитися з рук, настрій впаде до мінімуму. Однак якщо ви попросите про допомогу і зумієте знайти в собі сили, то до вечора всі невдачі закінчаться.

Водолій

Водолії отримають "стусан" від долі. Ви занадто довго відкладали важливе рішення, яке докорінно змінить ваше життя на краще. Не бійтеся і вірте своїй інтуїції. 

Риби

На Риб ніби звалиться "мішок щастя". Хапайте удачу за хвіст і не втрачайте можливість поліпшити свій добробут. 

Нагадаємо, раніше астрологи назвали щасливчиків тижня за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: