Найкраща жінка за знаком Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Навряд чи з усією 100%-й точністю можна визначити, хто найкращі коханки за знаком Зодіаку. Навіть думки астрологів з цього приводу різняться.

Разом з тим варто відзначити, що представниці декількох знаків у подібних рейтингах зустрічаються частіше за інших. Йдеться про Стрільців, Скорпіонів і Терези.

Найпристрасніший та найненаситніший знак Зодіаку

Астрологи у цьому рейтингу виділяють Стрільців. Жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, дуже цінують близькість з партнером. Гармонія стосунків з дівчиною-Стрільцем багато у чому буде залежати саме від інтимної сторони цих стосунків.

Відео дня

Також особливо астрологи відзначають запал Скорпіонів. Під цим знаком народжуються пристрасні і ненаситні дівчата, які здатні притягувати чоловіків одним тільки поглядом. Гарантовано, що у разі розставання про ночі, проведені з дівчатами-Скорпіонами, багато хто буде ще дуже довго згадувати.

Крім того, дуже часто астрологи називають дівчат-Терезів ідеальними коханками. Річ у тім, що вони вміють ставити на перше місце потреби свого партнера і отримувати від цього максимум задоволення.

Додамо, що у рейтингу "найкраща жінка за знаком Зодіаку", астрологи особливо виділяють представниць чотирьох знаків: Діва, Рак, Козеріг і Риби. У шлюбі з ними будь-хто зможе знайти справжнє щастя і без особливих зусиль реалізувати свої плани.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали головних брехунів за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: