Астролог налякала прогнозом на молодик 20 лютого / фото: depositphotos.com

Лютий 2023 року наповнений неоднозначними подіями і важкими датами. Одна з таких - молодик 20 числа. Астролог Валентина Віттрок каже, що в цю дату на представників всіх знаків Зодіаку чекає небезпека.

"У районі молодика 20-го у Меркурія серйозна сутичка з ураном в Тельці. Сам по собі молодик - критичний час. Приймати рішення або підписувати якісь документи при такому аспекті не варто, будуть нехороші відгомони від таких рішень", - попередила астролог. 

Вона зазначила, що вплив молодика люди почнуть відчувати ще 18 лютого, коли буде помітний занепад сил, дратівливість, сонливість, низька продуктивність. У цей день, а також кілька днів після буде складно зрозуміти і тверезо оцінити свій реальний стан - розум буде затьмарювати місяць.

Відео дня

"З 18-го по 19-те місяць водолійський - це занепад сил, сум'яття почуттів. У дні Гекати Сонце переходить в знак Риби... Зінюється енергетичний вектор життя суспільства на більш миролюбний. 20 лютого о 7:07 ранку за Гринвічем молодик у 2 градусі Риб цілком собі фантазійний, містичний", - додала Валентина Віттрок. 

Нагадаємо, астролог розповіла, яким буде початок лютого 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: