Гороскоп для Лева в жовтні 2022 / depositphotos.com

Леви повинні пристебнути ремені - жовтень буде сповнений змін і несподіваних поворотів долі. Ви поринете в це життя з головою і, крім клопоту, воно принесе вам кілька радісних моментів. У вас вийде домогтися успіху і зміцнити репутацію, а що саме обіцяє гороскоп Лев на місяць - читайте далі в матеріалі.

Раніше ми говорили про те, що приготував гороскоп для Рака в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

Вже з початку місяця вогняна стихія понесе вас вперед до удачі. Основна порада астрологів - більше спілкуватися з керівництвом і ще наполегливіше займатися роботою. Такий підхід дозволить швидко злетіти по кар'єрних сходах, але будьте уважні - старі звичні методи дієвими не виявляться, вам доведеться навчатися новим технікам презентації себе.

Відео дня

З 20 жовтня зміни можуть бути занадто несподіваними для Левів, тому потрібно готуватися до швидких реакцій і прийняття рішень. Якщо не будете сидіти склавши руки, то вийде домогтися підвищення зарплати і заступництва від начальства. Прислухайтеся до порад і будьте конкурентоспроможними - тоді зловите птицю щастя.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Самотні Леви цієї осені захочуть знайти собі другу половинку - вас буде дратувати відсутність взаємності і близької людини поруч. Після 15 числа вирішиться якась ситуація, яка давно тягнеться і не дає вам спокою. Ви будете отримувати більше компліментів і запрошень на побачення, що дасть вам можливість не тільки розкріпачитися, але і налагодити особисте життя.

Сімейним Левам потрібно багато душевних зусиль, щоб не піддатися спокусі і не закрутити роман на стороні. Навіть незначний флірт здатний зруйнувати відносини, тому не грайте з вогнем. Багато з представників знака можуть розраховувати на пропозицію руки і серця або різкі позитивні зміни в сімейному житті.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

Перша декада місяця відмінно підходить для занять спортом - зірки вам настійно рекомендують поліпшити свою фізичну форму. З середини місяця можуть початися головні болі, тому стежте за своїм самопочуттям. Вам варто менше проводити часу за комп'ютером і більше - на свіжому повітрі. Також утримайтеся від алкоголю - він негативно вплине на ваш стан здоров'я.

Вас також можуть зацікавити новини: