Гороскоп для Рака в жовтні 2022 / depositphotos.com

Езотерики вважають, що другий місяць осені пройде для водних Раків нестабільно - вам буде хотітися змінюватися, але які конкретно бажання найбільш точні, зрозуміти не зможете. Зате зумієте розвинути дипломатію і вирішити будь-які конфліктні ситуації. Докладний гороскоп Рак на місяць - в матеріалі УНІАН.

Раніше ми говорили про те, що підготував гороскоп для Близнюків в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

Астрологи попереджають, що складний характер може стати причиною негараздів на роботі, а успіх чекає лише тих представників знака, які працюють самостійно. Командна діяльність - не ваша історія в цьому місяці, але докладати зусилля потрібно, інакше ви ризикуєте потрапити під хвилю звільнень.

Відео дня

Можливі великі придбання, підвищення зарплати і нові ділові знайомства - все це буде, якщо у вас вийде навчитися вчасно стримувати свої емоційні сплески. Ще один бонус жовтня - вийде розплатитися з усіма боргами.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Якоїсь конкретної мети в пошуку партнера у вас не буде, але любові і ніжності захочеться все одно. Зірки рекомендують звернути увагу на ближнє коло - можливо, серед ваших знайомих знаходиться людина, яка давно відчуває до вас любовні почуття. Якщо вона вам подобається, то будьте м'якше і уважніше до її проявів.

Сімейні Раки повинні знизити вимоги і перестати висловлювати претензії, інакше ваша друга половинка перестане хотіти що-небудь робити для вас. Ракам радять робити компліменти і подарунки своїм коханим, а також частіше проводити з ними час - в жовтні це може стати запорукою успіху щасливого сімейного життя.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

Ваше самопочуття повністю буде залежати від емоційного стану - стежте за імпульсами і не дозволяйте негативним емоціям взяти над вами верх. Не зайвим буде і прослуховування музики, малювання, танці або медитації - все, що допоможе вам вийти зі стану напруги і розслабитися.

Астрологи радять бути уважними до серцево-судинної системи, а якщо відчуєте нездужання - відразу звертайтеся до лікаря. Частіше бувайте на свіжому повітрі, пийте вітаміни, займайтеся спортом. Жовтень - сприятливий місяць, щоб зайнятися своїм здоров'ям.

Вас також можуть зацікавити новини: